Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
برا يه بنده خدايي بازي رو گرفتم و ميخوام اجرا كنم ولي الان نميدونم چجوري بازي كرك شده و چه وضعش هست و خودمم اطلاعي ندارم چون نسخه اصل رو خودم داشتم ! حالا ممنون ميشم يكي بگه الان بخوام براي اين بنده خدا بازي رو راه بندازم دقيقا بايد چيكار كنم چون تا يادمه كرك پيچيده و پر دردسري داشته !!.

اول چند تا مپ دانلود کن بعد با ادیتور بازی OPEN شون کن و بعد ctrl+f9
این روش از اون روش SC2ALLin1 بهتره.باش میشه مپ هایی که قابلیت سوم شخص شدن رو هم دارن اجرا کرد.
مگه Campaign نداره؟:-oمن بخاطر کمپینش گرفتم چون فکر کردم کمپین داره...

داره اقا.Campaign هم داره.همون بازی رو که اجرا می کنی می گه START Ye chizi تو روی اون کلیک کنی Campaign شروع میشه:دی
Play as Guest؟
اونو میزنم میگه:to enable offline play, connect to battle.net to authorize your game client. you also need ta least one StarCraft II character on account.
خب حالا این چی میگه؟:d

آخرین ویرایش:
شوخی میکنی حتما دیگه؟خوب بازی رو اول باید کرک کنی بعد اجراش کنی.ستاپش از این الکیا بود؟یا ستاپ اصلی بود؟کرک هم از تاپیک مشکلات باید پیدا کنی

عزيز مال اين بنده خدا ( يعني مال دوست من ) ستاپ اصلي هم دقيقا بايد چيكار كنيم ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or