Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
آقا این همه پست زدین
فقط راجب مرحله ها و آنلاین حرف زدین
یک کلمه راجب skirmish حرف نزدین
اینکه اصلا میشه skirmish بازی کرد یا نه؟ اگه میشه چطوری؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان لطفا هر کسی میتونه کمک کنه.

من چه طوری میتونم فیلمهای CG بازی رو از بازی بگیرم.
مطمعنا توی یکی از فایلهای بازی دموهای CG بازی پیدا میشه و میشه با یه نرم افزار خاص بیرونش اورد.
توی یکی از قسمتهای تالار هم فکر کنم یه تایپک بود که اموزش میداد چه طوری میشه صداها رو از توی
فایلهای بازی گرفت،اگه کسی لینک اون تایپک رو داره بده شاید اونجا بتونم پیدا کنم.

لطفا هر کسی میدونه چطوری میتونم فیلمهارو بگیرم کمک کنه.

سلام دوستان لطفا هر کسی میتونه کمک کنه.

من چه طوری میتونم فیلمهای CG بازی رو از بازی بگیرم.
مطمعنا توی یکی از فایلهای بازی دموهای CG بازی پیدا میشه و میشه با یه نرم افزار خاص بیرونش اورد.
توی یکی از قسمتهای تالار هم فکر کنم یه تایپک بود که اموزش میداد چه طوری میشه صداها رو از توی
فایلهای بازی گرفت،اگه کسی لینک اون تایپک رو داره بده شاید اونجا بتونم پیدا کنم.

لطفا هر کسی میدونه چطوری میتونم فیلمهارو بگیرم کمک کنه.

برنامه RADTools هستش تمام فرمتهای شرکتها به جز EA رو ساپورت میکنه از اینجا میتونی دان کنی . The RAD Video Tools

برنامه RADTools هستش تمام فرمتهای شرکتها به جز EA رو ساپورت میکنه از اینجا میتونی دان کنی . The RAD Video Tools

kolange_edalat عزیز از بابت کمکی که خواستی بکنی ممنون.
ولی این برنامه اونی نیست که من دنبالشم.
برنامه RADTools فقط فایلهای با پسوند bik رو پشتیبانی میکنه.
من خودم هم برنامش رو دارم.
من میخواستم دموهای CG بازی StarCraft II رو ببینم.
دموهای این بازی توی یه فایلی هستش که حالا پسوندش یادم نیست.
ولی در حالت عادی نمیشه بازیش کرد.
برای مثال فیلمهای بازی PROTOTYP هم توی یه فایلی با یه پسوند خاص بود که با برنامه
extractor تونستم بازش کنم،و فیلمهای داخلش رو بیرون بیارم که پسوندش هم bik بود که
با همین برنامه RADTools تونستم اجراش کنم.
فقط میخوام بدونم چطوری باید فایلهای بازی starcraft 2 رو باز کنم.
اگه کسی بتونه کمک کنه ازش ممنون میشم.

سلام

من این بازیرو پارسال کمپین ِش رو رفتم بعد دیگه زیاد SKRIMISH نزدم !
الان میخوام بازی کنم دوباره نصب کردم به هیچوجه نتونستم کرک ِش کنم !
کسی میتونه کمک کنه ؟!

بعد میشه این بازی رو تو گیم نت شبکه کرد ؟!

ممنون

سلام

من این بازیرو پارسال کمپین ِش رو رفتم بعد دیگه زیاد SKRIMISH نزدم !
الان میخوام بازی کنم دوباره نصب کردم به هیچوجه نتونستم کرک ِش کنم !
کسی میتونه کمک کنه ؟!

بعد میشه این بازی رو تو گیم نت شبکه کرد ؟!

ممنون
عجب ...

دوستان این بازی سی دی کی ِ روسیش گیر نمیاد ؟:دی ما خوردیم به بی پولی الان :دی
خب فعلا یه اکانت تو Battle.net بساز و Starcraft starter edition رو اد کن به اکانتت . بازی رو دانلود کن( یا اگه داری نصب کن بدون کرک ) اپدیت میکنه به اخرین پچ بلیزارد ... این استارتر استار کرفت اجازه میده چند تا مرحله سینگل رو بازی کنی + مالتی پلیر ترن ها تو Custom games و یه سری امکانات دیگه ... یه کم بازی کن حال کنی بعدا پول دستت اومد بخر .

دوستان من این بازیریو اوریجینال گرفتم (قبلا کپی بازی میکردم).الان وقتی میخوام Single برم باید برم تو Play As Quest ولی وقتی میرم میگه Authorize Game Cilent و میگه باید یه کاراکتر انتخاب کنی.
رفتم تو Battle.Net و CD Key رو وارد کردم ولی باز نشد.
یه سوال دیگه , حتما باید تمام آپدیتهاش رو انجام بدم چون به اینترنت وصلم وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم همش میخواد آپدیت بشه و فقط زمانی میره تو بازی که به اینترنت وصل نباشم.

دوستان من این بازیریو اوریجینال گرفتم (قبلا کپی بازی میکردم).الان وقتی میخوام Single برم باید برم تو Play As Quest ولی وقتی میرم میگه Authorize Game Cilent و میگه باید یه کاراکتر انتخاب کنی.
رفتم تو Battle.Net و CD Key رو وارد کردم ولی باز نشد.
یه سوال دیگه , حتما باید تمام آپدیتهاش رو انجام بدم چون به اینترنت وصلم وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم همش میخواد آپدیت بشه و فقط زمانی میره تو بازی که به اینترنت وصل نباشم.
مشکل شما اینکه بازی شما اپ دیت نیست روی بازی کلیک کنید بزارید خودش اپ دیت کنه زیاد نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or