Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
دوست من شما باید برنامهSC2ALLin1 v10.3.3 رو نصب کنید ... این برنامه برای اجرا شدن به دات نت 3.5 داره که از سایت ماکروسافت می تونید دانلود کنید ....

دوست عزیز من این رو دانلود کردم نصب هم کردم اما هیچ نقشه ای (MAP) نداره‌ !!! چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
عزیز قابل توجه شما که نه تنها تایکوس بلکه خود رینور هم جانی بود:d فکر کردی پس چرا تران ها رو تبعید کردن؟همشون دزد و قاتل و جانی بودن دیگه:d
داستان بازی رو نگرفتی عزیزم ... بابا اینا آدم خوبای داستان بودن ... اون منگسک آدم بدس :))

منم همین سوال رو دارم در ضمن PACK می خوام
زنگ زدم DC گفت تموم کردیم . شما جای دیگه نمی شناسید؟
میگم اصلا" چند نفر اینجا ORIGINAL گرفتن؟

ببینم achievements بازی رو چرا روشن نمیشن من رو نرمال تموم کردم حال رو hard دارم میرم باز هم خبری نیست :d
اچیومنت ها فقط مختص نسخه ارجینال هستند ، وقتی به به Battle.net وصل باشید اچیومنت هاتون راحت ثبت میشن.

• Like
Reactions: Ayuna and Farh@d
دوستان من بعضی مواقع وفتی یک کویک مچ میبرم بعد بازی هیچ امتیازی بهم نمیده حتی تو قسمت پروفایل تو اون قسمت نواری پیروزی ثبت میشه ولی وقتی روی ارم لیگ اون مد موس نگه می داری و تعداد پیروزی و شکست میاد اون پیروزی ثبت نشده کسی میدونه مشکل چیه؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or