Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
این بازی با کرک skirmish نداره. یک روش هایی هست برای آوردنش که همونطور که گفتن صفحه های قبل موجود هست راهش. بازی اصل بگیرین تا هم challenge هاشو داشته باشین هم VS AI بتونین بازی کنین هم آنلاین

جیم یه فرمانده بود و تایکوس یه جانی در ضمن یه جوری میگی دوست دختر سابقش که انگار تو یه شب پاییزی به خاطر یه دختر دیگه باهاش بهم زده...بیخیال...یادت رفته سارا فدای جنگ شد.از اول که اونجوری نبود,قالش گذاشتن نامردا)x)x:((
تایکوس جانی نبود اگه زندگی نامشو بخونی اینجا می بینی که جانی نیست و بخاطر این که با رینور با هم بودن قبلا زندانی شده بود و رینور فرار کرده بود ولی این زندانی شده بود ... این رینور فقط از تایکوس استفاده ابزاری می کرد ... رینور کل سفینه رو مچل خودش کرده بود ... رینور نامرده :دی

تایکوس جانی نبود اگه زندگی نامشو بخونی اینجا می بینی که جانی نیست و بخاطر این که با رینور با هم بودن قبلا زندانی شده بود و رینور فرار کرده بود ولی این زندانی شده بود ... این رینور فقط از تایکوس استفاده ابزاری می کرد ... رینور کل سفینه رو مچل خودش کرده بود ... رینور نامرده :دی

عزیز قابل توجه شما که نه تنها تایکوس بلکه خود رینور هم جانی بود:d فکر کردی پس چرا تران ها رو تبعید کردن؟همشون دزد و قاتل و جانی بودن دیگه:d

آقا من امروز این بازی رو گرفتم
قضیه کرکش چیه؟دو تا دی وی دی بود به صورت فایل rar بود از حالت فشرده هم در آوردم از هارد نصب کردم بازی رو
بعد فولدر کرکش هم چندین فایل و فولدر داشت که هیچ کمکی نکرد که بازی اجرا بشه
قضیه چیه؟

من این رینورو تو Starcraft خیلی دوست داشتم، این حرفا چیه دیگه=((

کجای کاری داداش.اصلا فلسفه آفرینش! تران ها این بود که اینا همشون جنایتکار بودن که ملت میگن چکار کنیم چکار نکنیم سوار فضاپیما میکننشون(فکر کنم بزرگترین فضاپیماشون اطلس یا همچین چیزی اسم داشت) همه رو سوت میکنن فضا که بعد از این که چندین سال نوری دور میشه سفینه نقص فنی میگیره و باقی مسایل:d
داستان عجیبی داره این استارکرفت.چند لایه ـست آقا:d

کجای کاری داداش.اصلا فلسفه آفرینش! تران ها این بود که اینا همشون جنایتکار بودن که ملت میگن چکار کنیم چکار نکنیم سوار فضاپیما میکننشون(فکر کنم بزرگترین فضاپیماشون اطلس یا همچین چیزی اسم داشت) همه رو سوت میکنن فضا که بعد از این که چندین سال نوری دور میشه سفینه نقص فنی میگیره و باقی مسایل:d
داستان عجیبی داره این استارکرفت.چند لایه ـست آقا:d

اونا زندانیهای سیاسی بودن که بر علیه دولتشون شورش کرده بودن نه یه سری دله دزد و قاتل:>

شماها که بازی کردید بد نیست بگید کرک درست حسابیش چیه
ما امروز این بازی رو گرفتیم از عصر تا الان دارم دنبال کرک میگردم چرا اینجوریه؟

اونا زندانیهای سیاسی بودن که بر علیه دولتشون شورش کرده بودن نه یه سری دله دزد و قاتل:>

عزیز دل من اصل داستان رو میگم.منشا همه این اتفاقات رو نه فقط شماره دوم رو.شماره دوم بله این که شما گفتی درسته ولی اگر سنتون به شماره اول قد بده یا اصلا اگر بازی کرده باشیدش(که بسیار زیاد شک دارم که بازی کرده باشید)سر داستان با من کل کل نمیکنید:)
شما اصلا میدونید که تو Brood war همون انسان هایی که اینا رو تبعید کردن یه نقش کوچیکی تو داستان داشتن؟

عزیز دل من اصل داستان رو میگم.منشا همه این اتفاقات رو نه فقط شماره دوم رو.شماره دوم بله این که شما گفتی درسته ولی اگر سنتون به شماره اول قد بده یا اصلا اگر بازی کرده باشیدش(که بسیار زیاد شک دارم که بازی کرده باشید)سر داستان با من کل کل نمیکنید:)
شما اصلا میدونید که تو Brood war همون انسان هایی که اینا رو تبعید کردن یه نقش کوچیکی تو داستان داشتن؟

بازی کردم ولی حق با توئه اونقد سن نداشتم که بفهمم داستان چی شد.ولی دلیل نمیشه از اصل داستان خبر نداشته باشم.
به همه دوستانی هم که میگن تایکوس مشکلی نداشت توصیه میکنم یه بار دیگه دموی اول بازی رو ببینن و با دقت بیشتری به مانیتور اطلاعات تایکوس نگاه کنن.;)

سلام
این بازی اگه کرک درست و حسابی داره یکی بذاره(برای آنلاین بازی کردن)
اگه هم نداره قیمت اصلش چنده؟

برای آنلاین بازی کردن کرک نداره
چون باید تو Battle net عضو باشی
قیمت Cd Key هم 57 تومنه (برای اروپا)
اگه خواستی یه سایت بهت معرفی میکنم سریع میتونی با کارت شتاب آنلاین از اونجا خرید کنی
کد من رو تو 2 ساعت تحویل دادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or