Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
دوستان سلام.
به سلامتی من هم این بازی خفن رو گرفتم! 4یا 5 مرحله رو رفتم جدا عالی بود!کیف کردم!

ولی درست بعد اون مرحله که زامبی داره وقتی میخواد مرحله بعدی رو برام لود کنه میگه : unable to load map!! چه کنم دوستان؟از کرک رازور 1911 استفاده می کنم اکانت و اینها هم نگفته باز کنم!
ممنون

یا حق

لینک تورنتشو می زارم جای دیگه اگه خواستی می تونم بگردم.
http://isohunt.com/torrent_details/202659753/starcraft+II?tab=summary
البته نمی دونم اصلاً چطوری کار می کنه در جریانش نیستم.

ممنون دوست عزیز اما متاسفانه بلد نیستم از تورنت دانلود کنم اگه میشه لطف کنید و در مدیافایر آپ کنید.
راستی اگه یکی از دوستان بیاد و طریقه صحیح کرک کردن رو یاد بده که بعد از آپدیت با مشکل مواجه نشه بسیار ممنون میشم.

والا من که نمی بینم :-/
منظورم درصد اچیومنتهاست که نمی بینم
اگه بازی کرک باشه یا آفلاین بازی بشه اچیومنتی گرفته نمیشه که بنویسه

ممنون دوست عزیز اما متاسفانه بلد نیستم از تورنت دانلود کنم اگه میشه لطف کنید و در مدیافایر آپ کنید.
راستی اگه یکی از دوستان بیاد و طریقه صحیح کرک کردن رو یاد بده که بعد از آپدیت با مشکل مواجه نشه بسیار ممنون میشم.
130مگِ که از توان من برای آپلود کردن بیشترِ! از هات فایل هست که شیل تره
http://hotfile.com/dl/57972368/4817c34/SC2crck.rar.html

از نسخه ی بعدی این بازی خبری ندارید !؟ ظاهرا استارکرافت 2 در 3 مرحله منتشر میشه که اینی که ما داریم مرحله ی اول انتشارشه بعدیا در نقش پروتاس ها و زرگها هستیم !
بدجوری معتادش شدم !

فعلا هیچ خبری در دست نیست، کماکان Blizzard از فروش فوق العاده Wings of Liberty داره هولوف هولوف میخوره:dبعیده به این زودیا Heart of Swarm منتشر بشه، با کارای بلیزارد بعیده حداقل تا 2012 قسمت بعدی رو ببینیم;)

آقا من به مرز دیوانگی رسیدم !!!
خواهشا یکی یا بیاد طریقه کرک کردن رو یاد بده یا اینکه بگید نسخه اورجینال چقدر قیمتش و از کجا میشه پیدا کرد ؟

دوستان سلام.
به سلامتی من هم این بازی خفن رو گرفتم! 4یا 5 مرحله رو رفتم جدا عالی بود!کیف کردم!

ولی درست بعد اون مرحله که زامبی داره وقتی میخواد مرحله بعدی رو برام لود کنه میگه : unable to load map!! چه کنم دوستان؟از کرک رازور 1911 استفاده می کنم اکانت و اینها هم نگفته باز کنم!
ممنون

یا حق
دوستان کسی نیست کمکمون کنه؟

• Like
Reactions: Horror
در مرحله یکی مونده به آخر اون کسی که میمیره و روی پلاکش نوشته m.koiter کی بود !؟ کسی عکسی ازش داره !؟
ضمنا ً در بازی و در 3 تا از مراحل آخر که حق انتخاب داریم اگر انتخابهامون رو عوض کنیم داستان بازی عوض میشه یا فقط مراحل تغییر می کنند !؟

در مرحله یکی مونده به آخر اون کسی که میمیره و روی پلاکش نوشته m.koiter کی بود !؟ کسی عکسی ازش داره !؟
ضمنا ً در بازی و در 3 تا از مراحل آخر که حق انتخاب داریم اگر انتخابهامون رو عوض کنیم داستان بازی عوض میشه یا فقط مراحل تغییر می کنند !؟

1-ایشون یکی اعضای Blizzard بوده که در سال 2004 در سن 19 سالگی بر اثر حمله قلبی در میگذره. اسم کاملشم Michel Koiter هست.تو بازی هم فک نکنم نقشی داشته باشه و فقط خواستن ادای احترام کنند.
2-بازی یک پایان بیشتر نداره.

• Like
Reactions: EditEhsan
اونایی آپگرید نیروهامو میگیرم و احتمالا ً باعث آزاد شدن نیرهای خاصی هم میشه !
سوال اولو درست گفتی منتها رنگش به حالت انتخاب که میشه میزنم ولی نمیسازه ! نمی دونم باید چیز خاصی جمع کنم یا به حد نساب خاصی برسه خلاصه من تا حالا فقط از دوتای اولش تونستم استفاده کنم !!!

ممکنه جمعیتت کافی نباشه که باید خونه بسازی,همونی که بهش میگی برق یا شاید هم منابع کافی نداری.یه احتمال دیگه هم هست که هنوزکاملا روشن نشده باشه و در حد یه خط باقی مونده باشه چون اگه دقت کنی وقتی تیره میشن به شکل دایره وار شروع به روشن شدن میکنن.;)

آخرین ویرایش:
این بازی به غیر از بخش داستانی چیز دیگه ای نداره ؟ (البته به غیر از چالنجها)
یعنی نه میشه تو اینترنت بازی کرد , نه با lan و نه میشه یه مپ انتخاب کرد تا با com یه بازی کرد. درسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or