Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
فکر کنم 20-21 باید باشه

خوب سوال آخرمو هم بپرسم و دست از سرت بردارم!>:d<
اون واحدی که با کیک روش و انتخاب نیروهایی که سمت راست صفحه لیست می کنه نیروهایی که ییهوویی از آسمون میان من وقتی اولیش رو درخواست می کنم به راحتی میاد ولی در دومی و سومی و ... با اینکه منابع هم دارم یه پیغامی میده و نمی فرسته این از چیه !؟
ضمنا ً من از این ساختمونهایی که باید برای آپگریدها بسازم هم سر در نمیارم و در هر مرحله همشون رو می سازم

خوب سوال آخرمو هم بپرسم و دست از سرت بردارم!>:d<
اون واحدی که با کیک روش و انتخاب نیروهایی که سمت راست صفحه لیست می کنه نیروهایی که ییهوویی از آسمون میان من وقتی اولیش رو درخواست می کنم به راحتی میاد ولی در دومی و سومی و ... با اینکه منابع هم دارم یه پیغامی میده و نمی فرسته این از چیه !؟
ضمنا ً من از این ساختمونهایی که باید برای آپگریدها بسازم هم سر در نمیارم و در هر مرحله همشون رو می سازم
فکر کنم منظورت mercenaries ها باشه،اونا یک مدت طول میکشه تا دوباره بتونی ازشون استفاده کنی. رنگشون فرق می کنه موقعی که دارن حاضر میشن با موقعی که حاضر شدن.
آپگرید ساختمون ها یا نیروها؟ اونایی که به ساختمون می چسبه یا اونایی که توش آپگرید نیروهاتو می گیری؟

فکر کنم منظورت mercenaries ها باشه،اونا یک مدت طول میکشه تا دوباره بتونی ازشون استفاده کنی. رنگشون فرق می کنه موقعی که دارن حاضر میشن با موقعی که حاضر شدن.
آپگرید ساختمون ها یا نیروها؟ اونایی که به ساختمون می چسبه یا اونایی که توش آپگرید نیروهاتو می گیری؟

اونایی آپگرید نیروهامو میگیرم و احتمالا ً باعث آزاد شدن نیرهای خاصی هم میشه !
سوال اولو درست گفتی منتها رنگش به حالت انتخاب که میشه میزنم ولی نمیسازه ! نمی دونم باید چیز خاصی جمع کنم یا به حد نساب خاصی برسه خلاصه من تا حالا فقط از دوتای اولش تونستم استفاده کنم !!!

اونایی آپگرید نیروهامو میگیرم و احتمالا ً باعث آزاد شدن نیرهای خاصی هم میشه !
سوال اولو درست گفتی منتها رنگش به حالت انتخاب که میشه میزنم ولی نمیسازه ! نمی دونم باید چیز خاصی جمع کنم یا به حد نساب خاصی برسه خلاصه من تا حالا فقط از دوتای اولش تونستم استفاده کنم !!!

کلاً تو تران ها دو تا ساختمون جدا هست تو قسمت داستانی بازی که نیرو ها رو آپگرید می کنن engineering bay که برای سرباز هاست و armory که برای هوایی ها و زمینی هاست. آپگرید های تران ها خیلی سر راستِ. یکیش برای قدرت حمله هست یکی هم برای دفاع. tech lab هم که تو قسمت داستانی آپگریدی توش نیست فقط نیروها رو باز می کنه یک سری رو.
چه چیزی میگه؟ یک سریشون هستن که قفلن که کم کم باز می تونی بکنیشون که باید پول بدی تا باز شن. چیز خاصی می گه؟

سلام دوستان پس از نصب و آپدیت بازی ، وقتی وارد بازی میشم هی میگه اکانت بساز !!!
در این ضمینه دو تا فایل دارم :
۱- sc2_copy که باید نصب کنم و نصب هم میکنم
۲- Keytro این یکی رو میگه برو داخلش و F2 رو بزن ، میرم داخلش مشکلی نیست اما زمانی که F2 رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ! به نظرتون مشکل از کجاست ؟

بینهایت سپاسگذارم.

۲- Keytro این یکی رو میگه برو داخلش و F2 رو بزن ، میرم داخلش مشکلی نیست اما زمانی که F2 رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ! به نظرتون مشکل از کجاست ؟

بینهایت سپاسگذارم.

یعنی هیچکس نمیدونه باید چیکار کنم ؟

بینهایت سپاسگذارم.

کرک razor با آپدیت آخریه از کار افتاد. فکر کنم باید با کرک reload بازی کنی. من خریدم نمی دونم الان دنیای کرک چی کار دارن می کنن

بینهایت سپاسگذارم.
بعد از اینکه F2 رو زدی Esc رو بزن و بیا بیرون بعد برو تو بازی و play as guest رو بزن و برو تو بازی.

بعد از اینکه F2 رو زدی Esc رو بزن و بیا بیرون بعد برو تو بازی و play as guest رو بزن و برو تو بازی.

این کار رو کردم باز هم نشد !!!

کرک razor با آپدیت آخریه از کار افتاد. فکر کنم باید با کرک reload بازی کنی. من خریدم نمی دونم الان دنیای کرک چی کار دارن می کنن

ای بابا ! جدا ؟
میشه لینک سالمش رو بدی ؟ (کرک reload) راستی نیازه بازی رو از اول نصب کنم ؟ خوهشا راهنمایی کن که چجوری باید از کرک استفاده کنم.
بینهایت سپاسگذارم.

بچه ها چطور میشه فهمید که مرحله ی چندم بازی هستیم !!!؟
برای پول خرج کردن برای آپگرید نیروها باید بدونیم چند مرحله به پایان باقی مونده !

ای بابا ! جدا ؟
میشه لینک سالمش رو بدی ؟ (کرک reload) راستی نیازه بازی رو از اول نصب کنم ؟ خوهشا راهنمایی کن که چجوری باید از کرک استفاده کنم.
بینهایت سپاسگذارم.
لینک تورنتشو می زارم جای دیگه اگه خواستی می تونم بگردم.
http://isohunt.com/torrent_details/202659753/starcraft+II?tab=summary
البته نمی دونم اصلاً چطوری کار می کنه در جریانش نیستم.

بچه ها چطور میشه فهمید که مرحله ی چندم بازی هستیم !!!؟
برای پول خرج کردن برای آپگرید نیروها باید بدونیم چند مرحله به پایان باقی مونده !
کل بازی 26 مرحله هست که 1 مرحله مخفی داره. تو bridge که بری missionهایی که رفتی رو می تونی ببینی. رو اون صفحه های مانیتور پشت کلیک کنی می بینی.
تو صفحه single player هم می نویسه که چند تا مرحله رو رفتی و چند درصد اچیومنت هارو گرفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or