Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
دوستان من بعضی مواقع وفتی یک کویک مچ میبرم بعد بازی هیچ امتیازی بهم نمیده حتی تو قسمت پروفایل تو اون قسمت نواری پیروزی ثبت میشه ولی وقتی روی ارم لیگ اون مد موس نگه می داری و تعداد پیروزی و شکست میاد اون پیروزی ثبت نشده کسی میدونه مشکل چیه؟:-/
منم همین مشکل رو دارم تازه قاطی داره من تو لیگ پلاتینیوم بودم 4v4 بعدش رتبم 28 اینا بود یه روز بعد از اینکه یه بازی رو بردیم فرستادم لیگ دسته پایین:d

عجب!
من به پشتیانی ایمیل زدم اینو جواب داد!

Hello mohammad

Thank you for your email in regards to missing points being displayed on your StarCraft II. Please note that when there are no points, this means that 0 points was awarded due to extreme rating/difficulty disparity in the matchup.

Should you need technical assistance, please do not hesitate to contact us again.:|
-----------------------------------------
شما ای دیت چیه بده ادت کنم بلاخره یه پلات ایرانی ما دیدم !:d

اقایون دو تا سوال من بازی رو هم رو هارد و نرمال تموم کردم شنیدم دو تا پایان داره درسته ؟
و اینکه ین patch های جدید رو کسی تست کرده ببینه کار میکنه من 1.18 دان کردم موقعه نصبش ارور میده

• Like
Reactions: VahiD_ST
اقایون دو تا سوال من بازی رو هم رو هارد و نرمال تموم کردم شنیدم دو تا پایان داره درسته ؟
و اینکه ین patch های جدید رو کسی تست کرده ببینه کار میکنه من 1.18 دان کردم موقعه نصبش ارور میده
1-بازی بر روی هر درجه ی سختی که بازی می کنید یک پایان بیشتر نداره.البته یه سری تصمیم گیری در طول بازی انجام میدید که هیچ تاثیری در پایان بازی ایجاد نمیکند.
2-شما نسخه ی اورجینال دارید؟تاره آخرین پچی که اومده 1.2.1 است.

• Like
Reactions: Farh@d
پچ های جدید قابلیت پچ های قدیمی رو دارن یا نه؟(یعنی اگه آخرین پچی که برای استر کرافت اومده 1.3.4 رو نصب کنم نیازی به نصب پچ های قبلی نیست؟

پچ های جدید قابلیت پچ های قدیمی رو دارن یا نه؟(یعنی اگه آخرین پچی که برای استر کرافت اومده 1.3.4 رو نصب کنم نیازی به نصب پچ های قبلی نیست؟

خود بازی آپدیتر داره و بترتیب پچ هارو میگیره .
اگه تازه بازی رو نصب کنید و هیچکدون از پچ هارو نداشته باشید ، میتونید از این لینک بصورت کلی پچ رو دانلود کنید .

ftp.blizzard.com - /pub/starcraftII/patches/pc/

البته مدتیه که پیج خالی شده ...
____
پ ن : به امضای من هم مراجعه کنید ... :دی

نیازی به کرک نیست؟
می خوایید بازی کرک رو آپدید کنید ?!!
من فکر کردم نسخه ارجینال دارید ، این آپدیت ها بیشتر مربوط به سیستم آنلاین و لدر و ایناست . شما بگرد دنبال یه کرکی که درست کار کنه ، لزومی به اپدیت نسخه کرک نیست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or