Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
من خودم از فن‌های این بازی هستم و نسخه اول رو چند بار بازی کردم و به بلیزارد هم اعتقاد دارم ولی این چیزیه که تو نظارت کاربران یاهو بود، چند روز پیش یاهو تو صفحه‌ی اولش یه خبر در مورد Starcraft گذاشته بود که 100 میلیون دلار هزینه ساختش شده و starcraft هم 11 میلیون نسخه فروش داشته و...، منم داشتم اون‌جا نظرات کاربرا رو خوندم.
لینکشhttp://buzz.yahoo.com/article/1:50c...0860f89/Starcraft-II-Whats-the-big-deal?ccs=1

فکر نمیکنم لازم باشه پولی پرداخت کنید ، تا الان که بلیزارد حرفی در این زمینه نزده معمولا شارژ ماهیان مختص بازی های MMO هست و این بازی هم که MMO نیست پس با خیال راحت نسخه اوریجینال رو بگیرید من خودم فقط به خاطر بخض داستانی بازی میخوام نسخه اوریجینال رو بگیرم!

اینم لینک مستقیم تریلر.
دوستان آماده بشید امشب شب رویارویی با StarCraft II هست! ساعت 11 PM امشب هر کس بازی رو داشته باشه میتونه شروع به انجامش بکنه!
من خودم با هزار بدبختی دانلود کردم بازی رو اما رو Install که میزنم میگه هنوز 27 جولای نشده و نصبش نمیکنه اینم عکسش:

خدایا تا ساعت 11 یه Credit Card شصت دلاری برسون:(

اینم لینک مستقیم تریلر.
دوستان آماده بشید امشب شب رویارویی با StarCraft II هست! ساعت 11 PM امشب هر کس بازی رو داشته باشه میتونه شروع به انجامش بکنه!
من خودم با هزار بدبختی دانلود کردم بازی رو اما رو Install که میزنم میگه هنوز 27 جولای نشده و نصبش نمیکنه اینم عکسش:

خدایا تا ساعت 11 یه Credit Card شصت دلاری برسون:(
داداش بازی کردی یه نگاهی به اپشن هم بنداز ببین چجوریاست تنظیمات بعد بیا نظرتو بگو که با چیزی که شما دیدی این بازی رو این سیستم من رو 1024*768 و تنظیمات medium اجرا میشه یا نه . چون میخوام اورجینال بگیرم واسم مهمه
Ram:2Gig ddr2
cpu:amd x2 5000
vga:8600 gt
دمت گرم از با جیم تیر در کردی یاد ما هم باش:d

داداش بازی کردی یه نگاهی به اپشن هم بنداز ببین چجوریاست تنظیمات بعد بیا نظرتو بگو که با چیزی که شما دیدی این بازی رو این سیستم من رو 1024*768 و تنظیمات medium اجرا میشه یا نه . چون میخوام اورجینال بگیرم واسم مهمه
Ram:2Gig ddr2
cpu:amd x2 5000
vga:8600 gt
دمت گرم از با جیم تیر در کردی یاد ما هم باش:d
امروز نتونستم Credit Card بگیرم متاسفانه اما 4 شنبه حتما میگیرم و بازی میکنم و میام همینجا در موردش یه توضیحاتی میدم.
سیستمی که شما داری تقریبا همون سیستم پیشنهادی بلیزارده این سیستم مورد نیاز بازی هست:
Minimum System Requirements:
PC: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 (Latest Service Packs) with DirectX 9.0c
2.6 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
128 MB PCIe NVIDIA GeForce 6600 GT or ATI Radeon 9800 PRO video card or better
Mac: Mac OS X 10.5.8, 10.6.2 or newer
Intel Processor
NVIDIA GeForce 8600M GT or ATI Radeon X1600 or better
PC/Mac: 12 GB available HD space
1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista/Windows 7 users, 2 GB for Mac users)
DVD-ROM drive
Broadband Internet connection
1024X720 minimum display resolution
Recommended Specifications:
PC: Windows Vista/Windows 7
Dual Core 2.4Ghz Processor
2 GB RAM
512 MB NVIDIA GeForce 8800 GTX or ATI Radeon HD 3870 or better
Mac: Intel Core 2 Duo processor
4 GB system RAM

NVIDIA GeForce 9600M GT or ATI Radeon HD 4670 or better
تازه بازی AA هم فعلا نداره و روی مدیوم حتما راحت اجرا میشه پس تو خریدش یه لحظه هم شک نکن چون فوق العادست;)

سلام همین نیم ساعت پیش Setup بازی اجازه نصب رو بهم داد!
بازی رو نصب کردم(ستاپ بازی فوق العاده بود و در حین نصب داستان شماره اول رو براتون بصورت کمیک وار و با آهنگ ها و دوبله عالی شرح میداد)
بعد که پچ بازی رو آپدیت کرد رفتم تو بازی اکانت Battle.netم رو وارد کردم اما گفت شما باید برید بازیتون رو توی Battle.net رجیستر کنید ، منم رفتم اما انقدر شلوغ بود که منو توی نوبت 36 دقیقه ای گذاشت. اما چه فایده من که هنوز کردیت کاردی ندارم:((:((:((
4شنبه هر جور شده باید بازی رو ریجستر کنم! یا دعا کنید هرچه زودتر یه کرکی برای بازی بیرون بیاد:((
اینم عکس منوی اول بازی:

آخ جون این بازی برای MAC OS X هم ارائه میشه. :x
بچه ها کسی نمیدونه بازی رو ویندوز سخت افزار قویتری میخواد با رو مک ؟ یعنی به طور کل کدوم بهترند تو بازی و چند درصد ؟ :d
ممنون.

خب من هم اریجنال نسخه فیزیکی میگیرم...
حوصله دانلود ندارم:دی
البته یه دو هفته دیگه میرسه دستم:دی
بخوام دانلود کنم فکر کنم بیشتر از دو هفته طول بکشه با این اینترنت:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or