Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
جالبه توی انجمن های PS3 و Xbox360 شمردن تعداد صفحات Thread های بازی های انحصاریشون از تعداد کاه های یک تویله هم بالا میزنه اما این بازی فوق العاده و بینظیر که انحصاری PC هست تاپیکشو باید از اعماق کشید بیرون!
بازی تقریبا 20 روز دیگه منتشر میشه البته الان توی خرده فروشی های سراسر دنیا وجود داره اما یه قفل اینترنتی روی بازی هست که اجازه نصب اونو تا تاریخ 27 جولای نمیده این چند تا عکس از Unboxing نسخه CE:

6a93e779b5094cccb017.png

26fff1d9309d4d00b038.png

اونا که علاقه زیادی به بازی دارن بهتره از همین الان فکر نسخه اوریجینال رو بکنن که آنلاین این بازی خودش یه چیز فوق العادست و SC هم به همین بخش آنلاین اعتیاد آورش مشهوره.
در مورد اینکه نسخه کپی کی میاد هم من فکر میکنم بدلیل این سیستم فقل اینترنتی که روش گذاشته شده تا یه هفته بعد از تاریخ عرضه رسمی نتونن کرکش کنن در هر صورت حیفه به همچین باز بزرگی اینقدر کم توجهی بشه و به بعضی بازی ها ....

با عرض سلام
می خواستم بدونم بالاخره مشخص شد این بازی برا multi بازی کردن نیاز به subscription fee یا همون پرداخت پول داره یا نه؟
تا اونجا که من میدونم نیازی نداره ، فقط باید بازی اوریجینال رو بگیرید و بوسیله Battle.net آنلاین بازی کنید!

هرکی نتونست نسخه‌ی فیزیکی رو بگیره خوده Blizzard نسخه‌ی Digital رو هم برای فروش گذاشته، که خیلی راحت‌تر می‌شه خرید از همین الانم می‌تونید دانلودش کنید حجمشم 7.08 گیگه، 27 جولای بعد از پرداخت تو Battle.net بازی فعال میشه. فقط به کارت اعتباری نیاز دارید یا از دوستانی که کارشون پرداخت اینترنتی میشه کمک گرفت.

اینم لینکش:

http://beta-eu.battle.net/en/info/digital-purchase

آخرین ویرایش:
من که باید صبر کنم از این دی وی دی شرکتیاش بیاد با کرک اگه رو سسیتمم خوب اجرا بشه نسخه اورجینال رو میخرم چون تا سال ها این بازی رو میشه انلاین بازی کرد و خسته هم نشد. راستی اون 2 تا شماره دیگه بازی که بعدا میاد اونام همون قیمت 50-60 دلاری دارن یا نه؟

من چند روز پیش نسخه کرک شده بتا رو بازی کردم فوق العاده بود ، شاهکار بود اما قسمت داستانی بازی واقعا جذاب تر خواهد بود به احتمال زیاد بهترین داستان مال این بازی میشه امسال!
فقط 7 روز دیگر!

الان داشتم نظارت کاربرانی که بتا رو تست کرده بودم می‌خوندم برام خیلی جالب بود، خیلی افراد شاکی زیاد بودن تو جمع نظر دهنده‌ها و شکایت از این داشتن که بازی چیز جدیدی بجز گرافیک ارتقاء یافته ارائه نداده، حتی بعضیا پیش‌خریداشونم کنسل کرده بودن!

الان داشتم نظارت کاربرانی که بتا رو تست کرده بودم می‌خوندم برام خیلی جالب بود، خیلی افراد شاکی زیاد بودن تو جمع نظر دهنده‌ها و شکایت از این داشتن که بازی چیز جدیدی بجز گرافیک ارتقاء یافته ارائه نداده، حتی بعضیا پیش‌خریداشونم کنسل کرده بودن!
ببخشید میشه آدرس اون سایتی که این چرت و پرتا رو در مورد بازی گفته بدید؟
الان توی فروم Incgamers همه گفتن انقدر درخواست ها برای نسخه Collector بازی زیاد بوده که تمام Store ها کم آوردن و همه کاربر ها با ذوق و شوق منتظر تجربه قسمت تک نفره و مولتی پلیر بازی هستند اون سایتی هم که شما رفتی انگار دشمنی چیزی با این بازی داشته!

آخرین ویرایش:
اصلا این انگ ها به بازی های بلیزارد نمیچسبه . بازی های بلیزارد همگی چندین سال صرف ساختشون میشه و همگی هم شاهکارن اون بازی های مایکروسافته که چند سال صرف ساختش میشه بعد تو زرد از اب در میاد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or