Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
يعني چي؟؟
آخه من كه سيستمم بالاتر سيستم پيشنهادي بازيه!!
دوست عزيز شما سيستمت چيه!!؟؟:-o:((/:):-o

شما گرافيك رو كم كن ببين درست ميشه؟؟ اگر درست شد كه مشكل از همينجاست اگر هم نشد من چيزي به ذهنم نميرسه بقيه بايد نظر بدن....

درود

من از این کرک که یکی از دوستان لطف کرده بودند قرار دادند استفاده کردم .

sc2Crack4bazicenterbymarlboro

بازی حالت Single player کار میده . اما حقیقتش من اهل بازیهای استراتژیک نیستم . فقط به این دلیل بازی رو گرفتم که قبلا یک بازی به نام Company of heroes بود که حالت VS داشت .

اون خیلی جالب بود ! ایا این بازی هم همچین حالتی داره ؟ حالت داستانی نباشه !

این بازی (در صورت خرید بازی به صورت اوریجینال) امکان ساخت profile رو داره؟
یعنی من و برادرم می تونیم رو یک account ولی با دو تا profile بازی کنیم؟

آقا من بازی رو نصب کردم . بعدش این sc2_copy.exe کاراشو انجام داد حالا هرچی این kytro.exe رو اجرا می کنم بعدشم f2 رو می زنم هی همون لوگوی ریزور رو برام نشون می ده . چیکار کنم ؟ :-s

با سلام
من این بازی رو با کرک Razor کرک کردم .
اول که آپدیت 39مگی داره
فایل sc2_copy رو هجرا کردم
بعدش هم این Keytro رو هجرا کردم f2 رو هو زدم
اما دوباره میگه آپدیت کن؟؟؟؟؟

با کرک SC2crckRELOADED هم انجام دادم
فقط این یکی میره تو بازی اما میگه اکانت می خواد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

آقا يكي بياد كامل توضيح بده چي كنيم با اين كركا!!
من فقط اون 101مگه رو دان كردم و اجرا كردم بازي رو ! پس اون كركا چيه؟؟؟
من اصلاً آپديت نكردم بازي رو !
ممكنه اين افت فريمي كه دارم به خاطر اين باشه!!؟؟

خب فکر کنم من اولین نفر توی ایران بودم که بازی رو دانلود و بازی کرد اما به دلیل مسافرتی که برام پیش اومد تا دیشب نتونستم به بازی دسترسی داشته باشم ، دیشب یه تنه تا مرحله آخر رفتم(بازی به حدی جذاب بود که نمیتونستم از پای کامپیوتر تکون بخورم) اما این مرحله آخر شدید سخته:d(رو درجه نرمال) میتونم روی Easy برمش اما وجدانم اجازه نمیده:d
میخواستم بدونم اگه نسخه اورجینال رو بگیرم ، با 512 میتونم بدون هیچ لگی بازی کنم یا نه؟
ممنون

خب فکر کنم من اولین نفر توی ایران بودم که بازی رو دانلود و بازی کرد اما به دلیل مسافرتی که برام پیش اومد تا دیشب نتونستم به بازی دسترسی داشته باشم ، دیشب یه تنه تا مرحله آخر رفتم(بازی به حدی جذاب بود که نمیتونستم از پای کامپیوتر تکون بخورم) اما این مرحله آخر شدید سخته:d(رو درجه نرمال) میتونم روی Easy برمش اما وجدانم اجازه نمیده:d
میخواستم بدونم اگه نسخه اورجینال رو بگیرم ، با 512 میتونم بدون هیچ لگی بازی کنم یا نه؟
ممنون
با 128 هم میشه بازی کرد،مهم پینگه...

اون کسایی که میخوان اریج بخرن،بیاین با هم هماهنگ کنیم، که مثلا فقط سریال EU بخریم،چون من خودم قصد خرید دارم! فکر میکنم پینگ EU بهتر از US باشه. اگر همه EU بخریم میتونم با هم بازی کنیم ولی اگه یکی EU باشه یکی US نمیشه...
کسی هست که بخواد بخره؟:d
اگر آره،بهم پ.خ. بدید،که بهتون بگم از کجا میخوام بخرم.

ویرایش: ظاهرا EU زیاد جالب نیس... من US میگیرم! :d

آخرین ویرایش:
ممنون
لگ اصلا ربطی به سرعت کانکشن نداره، مهم Ping هست.

اون کسایی که میخوان اریج بخرن،بیاین با هم هماهنگ کنیم، که مثلا فقط سریال EU بخریم،چون من خودم قصد خرید دارم! فکر میکنم پینگ EU بهتر از US باشه. اگر همه EU بخریم میتونم با هم بازی کنیم ولی اگه یکی EU باشه یکی US نمیشه...
کسی هست که بخواد بخره؟:d
اگر آره،بهم پ.خ. بدید،که بهتون بگم از کجا میخوام بخرم.

من که سفارش دادم:دی
دارم میمیرم...:((
=========
حالا چه فرقی میکنه.:دی..تو بگیر...حالا EU چرا جالب نیست؟

اشتباه نکن...
همونطور که خودت گفتی، پینگ ما با اروپایی‌ها بهتره. پینگ ما با اروپایی‌ها 250 - 300 ـــه، و با آمریکایی‌ها 350 - 400. مسلماً اگه با اروپایی‌ها بازی ‌کنی رضایت بیشتری خواهی داشت!
نمی‌دونم دلیل اینکه میگی EU جالب نیست، چیه.

به هر حال همین الان هم ایرانی‌هایی که دیدم، همه اکانت اروپا گرفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or