Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
من تقریبا دارم بازی رو تموم میکنم. قبل از انتشار بازی امید زیادی بهش نداشتم. البته نه اینکه بلیزارد بازی بدی بسازه ولی کلا تو خط جنگ ستارگان و اینا نیستم ولی یکبار دیگه بلیزارد ثابت کرد فقط شاهکار میسازه. با این حساب بی صبرانه منتظر دیابلو 3 هستم چون واقعا فکر میکنم بلیزارد حتی اگه بخواد هم نمیتونه بازی بد بسازه. از عجایب این بازی همون بس که با توجه به خراب شدن پاور سیستمم مجبور شدم قطعات قدیمی رو که مصرف کمتری دارن بهمراه پاور قدیمی رو سیستم نصب کنم و اصلا امیدی به اجرای حتی منوی بازی نداشتم ولی هیچ مشکلی نداره و بدون افت فریم بازی میکنم.
با این بازی یک بار دیگه به بلیزارد ایمان اوردم. اون سایتهایی هم که امتیاز کم دادن بنظرم با دیدن یکی دو مرحله اول امتیاز داده بودن و جلوتر نرفته بودن.
CG ها هم که یاداور برترین CG های تاریخ بازیهای کامپیوتری (از نظر من ) یعنی دیابلو 2 و وارکرفت 3 هستند.

سلام

اون دسته از دوستانی که ورژن EU بازی رو دارن اونم اوریجینال. اگه خواستین می تونیم همدیگه رو ت Add کنیم.

من اسم یوزرم Mashmammad هستش. خوشحال می شم با هم بازی کنیم.

من تازه بازی داره دستم می یاد یه 20 ساعتی بازی کردم. خیلی کار داره تا بتونم توش سری تو سرا دربیارم.

در کل خوشحال می شم توی Friend List هام ببینم دوستان رو.

یا علی ...

منم همین الان بازی رو روی نرمال تموم کردم. باید اعتراف کنم شاهکار بود.
گرافیکش که عالی بود(راست میگفتن که به AA نیاز نداشت) ، گیم پلی بینهایت قوی و درگیر کننده که توی هیچ بازی استراتژی به این حد قویش رو ندیده بودم و موزیک و صدای فوق العاده ، در کل از یه جهاتی به نسخه اولش نمیرسید اما بین بازی های جدید حرف اول رو میزنه. بی صبرانه منتظر Heart Of Swarm هستم!

بله خودم کپی کردم راهنماش داخل DVD بود

تا اونجايي كه من ميدونم كرك ريلودد هم ميتونه سيوهارو بياره ولي يكم دردسر هنگام نصب كرك داره...
ميتوني از تو mydocument سيوهارو اجرا كني.....ولي از من ميشنوي نسخه اصل بازي رو بگير...

دوستان عزیز
cheat های بازی رو کسی داره
توی نت زیاد هست ولی هیچکدومش جواب نمیده .
من فقط میخوام زودتر تمومش کنم.
يك سري از چيت كد ها تا الان مشخص شده ...تو دو سه صفحه قبل گذاشتم.... ولي يكسري چيت كد هست كه هنوز كسي نتونسته پيدا كنه.

يه سوال داشتم
دقيقا با كدوم آي پي بايد پينگ 250 داشته باشيم؟

آخرین ویرایش:
خُب بالاخره منم این شاهکار رو گرفتم! 4-5 ساله منتظرشم، ناراحت بودم که باید دوباره برم سیستم ارتقا بدم، ولی به راحتی روی Medium اجرا شد، بدون هیچ افت فریمی!!:-/ واقعا اینجا تفاوت یه شرکت مثل بلیزارد با بقیه مشخص میشه...

بازی شدیدا اعتیاد آوره:دی میترسم همون بلایی که قدیما Warcraft III و WoW سرم آوردن، اینم بیاره! (یعنی کلی از زندگی عقب بیفتم:دی). خدا رحم کنه!

چرا كسي به من كمك نميكنه!!!!
دوستان من اون كرك رازور 101 مگه رو دان كردم!!
چيزي ديگه اي هم بايد دان كنم؟؟؟
اون keyto.exe چيه ديگه؟؟
درضمن بازي چطور آپديت ميشه؟؟؟
يكي به اين سوالات جواب بده توروخدا!!
كمك!

بازی Skirmish داره ، باید رو Single Player بزنین بعد روی Play with AI اگه لیست map ها خالی بود برگردین به منو و دوباره بزنین تا لیست مپ ها بیاد
والا من که هر کاری کردم نشد. اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
بعد از سال ها یه بازی خوب دارم بازی میکنم حال و هوای WC3 رو زنده کرد.دلم نمی یاد زیاد بازیش کنم میترسم تموم بشه:(

چرا كسي به من كمك نميكنه!!!!
دوستان من اون كرك رازور 101 مگه رو دان كردم!!
چيزي ديگه اي هم بايد دان كنم؟؟؟
اون keyto.exe چيه ديگه؟؟
درضمن بازي چطور آپديت ميشه؟؟؟
يكي به اين سوالات جواب بده توروخدا!!
كمك!

دوست عزیز من همین کرک Razor رو دانلود کردم و پوشه هایی که داشت رو با پوشه های بازی Replace کردم . اپدیت هم نکردم !

حالت Single player بازی می کنم اما دنبال حالت Skirmish هستم که نمی دونم چه جوری میشه پیداش کرد ؟ اصلا همچین حالتی برای بازی در نظر گرفته شده ؟

دوست عزیز من همین کرک Razor رو دانلود کردم و پوشه هایی که داشت رو با پوشه های بازی Replace کردم . اپدیت هم نکردم !

حالت Single player بازی می کنم اما دنبال حالت Skirmish هستم که نمی دونم چه جوری میشه پیداش کرد ؟ اصلا همچین حالتی برای بازی در نظر گرفته شده ؟
آره .قسمتي با عنوان play vs A.I

سلام

اون دسته از دوستانی که ورژن EU بازی رو دارن اونم اوریجینال. اگه خواستین می تونیم همدیگه رو ت Add کنیم.

من اسم یوزرم Mashmammad هستش. خوشحال می شم با هم بازی کنیم.

من تازه بازی داره دستم می یاد یه 20 ساعتی بازی کردم. خیلی کار داره تا بتونم توش سری تو سرا دربیارم.

در کل خوشحال می شم توی Friend List هام ببینم دوستان رو.

یا علی ...
یعنی شما نسخه اصلی بازی رو خریدی؟ از کجا و چند خریدی؟

یعنی شما نسخه اصلی بازی رو خریدی؟ از کجا و چند خریدی؟

سلام

خب دادا وقتی می گم Userـم توی بازی Mashmammad هستش یعنی اوریجنال خریدم. من سورس بازی رو از BN دانلود کردم و CD بازی رو هم از همین ایران خریدم. من خریدم 60 تومن.

الان بدون مشکل هم دارم بازی می کنم. فعلا که اوضاع خوبه.

کسی توی EU نیست ؟

یا علی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or