Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
سلام

خب دادا وقتی می گم Userـم توی بازی Mashmammad هستش یعنی اوریجنال خریدم. من سورس بازی رو از BN دانلود کردم و CD بازی رو هم از همین ایران خریدم. من خریدم 60 تومن.

الان بدون مشکل هم دارم بازی می کنم. فعلا که اوضاع خوبه.

کسی توی EU نیست ؟

یا علی ...

اگه از battle.net دانلود کردین سریالش رو از کجا گرفتین؟منظورتون از CD اینه که DVD اوریجینال رو از اینجا گرفتین؟اگه آره از کجا گرفتین؟
ping شما چه قدره؟ از کدوم isp اینترنت گرفته اید؟

اگه از battle.net دانلود کردین سریالش رو از کجا گرفتین؟منظورتون از CD اینه که DVD اوریجینال رو از اینجا گرفتین؟اگه آره از کجا گرفتین؟
ping شما چه قدره؟ از کدوم isp اینترنت گرفته اید؟

سلام

من از یکی از دوستانی که ازش GC WoW می گرفتم Cd Key بازی رو خریدم. اون دوست هم برام Cd Key رو Mail کرد.

من مشکل اونچنانی ندارم. Pingـم برای بازی بد نیست. یعنی لگ های بیخود ندارم. الیته من خیلی روی MP بازی تمرکز نکردم. چون خیلی کار داره. من از داتک سرویس دارم.

البته من نمی خوام یه کله برم Single بازی رو تموم کنم و کلی دارم کار می کنم تا بازی دستم بیاد. Play vs AI بازی رو هم بهتره یه تست بکنین. توی Hard بردن خیلی خیلی سخته. الان برای من محاله. یعنی انقدر باید حواست به Unit هات باشه که بازی از دستت درمیره. من خیلی وقته RTS بازی نکردم. خیلی باید کار کنم. در ضمن من خیلی وقت آزادم کمه. خیلی خیلی کمه.

راستی کدکارکتر من : 280 .

حیفه بابا 60 تومن پول سی دی کی میدین حاضر نیستین 10-15 تومن بیشتر بزارین پک اصلشو بخرین؟ پک اصلیش>>>>>>>

خدا رو چه دیدی. شاید پک CE بازی رو هم خریدم. CD بازی رو قالب کردم به داداش کوچیکم. اون وقت درهای رحمت به روم بازی می شه.

یا علی ...

آخرین ویرایش:
سلام

البته من نمی خوام یه کله برم Single بازی رو تموم کنم و کلی دارم کار می کنم تا بازی دستم بیاد. Play vs AI بازی رو هم بهتره یه تست بکنین. توی Hard بردن خیلی خیلی سخته. الان برای من محاله. یعنی انقدر باید حواست به Unit هات باشه که بازی از دستت درمیره. من خیلی وقته RTS بازی نکردم. خیلی باید کار کنم. در ضمن من خیلی وقت آزادم کمه. خیلی خیلی کمه.
خوب من هم فعلا singleش رو بازی می کنم و بعد هم play vs AI رو بازی می کنم بعدا اگه بازم حوصلم شدبازی رو انجام بدم می رم اوریجینال می خرم.

من این کرکی رو که دادی دانلود کردم و داخل پوشه بازی گذاشتم و sc2_copy رو اجرا کردم و یه چیزایی نصب کرد ولی هنوز هم این مشکل رو دارم قسمت Single Player که کلیک میکنم میگه بازیت کامل نیست و ............اینم عکسش
فقط یه چیزی من وقتی میخواستم بازی رو نصب کنم تو راهنما موقع نصب ازش یک سوال برای اتصال به اینترنت کرد که اون گفت نه و بعدش یه سریال وارد کرد ولی برای من اینو نخواست..
بی زحمت بگید من چکار کنم بعد 2 سال بازی برای PC گرفتم اینجوری ضد حال خوردم

نقل قول:
نوشته شده توسط lp.love
من این کرکی رو که دادی دانلود کردم و داخل پوشه بازی گذاشتم و sc2_copy رو اجرا کردم و یه چیزایی نصب کرد ولی هنوز هم این مشکل رو دارم قسمت Single Player که کلیک میکنم میگه بازیت کامل نیست و ............اینم عکسش
فقط یه چیزی من وقتی میخواستم بازی رو نصب کنم تو راهنما موقع نصب ازش یک سوال برای اتصال به اینترنت کرد که اون گفت نه و بعدش یه سریال وارد کرد ولی برای من اینو نخواست..

بی زحمت بگید من چکار کنم بعد 2 سال بازی برای PC گرفتم اینجوری ضد حال خوردم
دوست عزیز با این کرکی که شما ریختی نمیتونی Single Player رو بازی کنی و فقط میتونی حالت داستانی رو بازی کنی برای این کار باید روی Play Campign توی گوشه پایین ، سمت چپ کلیک کنی.

دوستان من بازیو نصب میکنم و اپدیت هم میشه
زمانی که فایل هایی که تو کرک خود دی وی دی هست میریزم که کلا بازی بالا نمیاد و ارور میده و زمانی که کرکی که این دوستان داده بودن میریزم و اون فایل دومی رو میزنم و f2میزنم اتفاقی نمیوفته و همون اهنگه رو میزنه
زمانی همکه وارد بازی میشم بازم همون کانکت شدن و ساختن پروفایل تو بتل نت رو میخواد(ماله همه شما هم اینجوریه؟
لطفا کمک کنید من عاشق این بازیم اما هرکاری میکنم این بازیه برای من بالا نمیاد اگه میشه یه عکس از منوی بازی زمانیکه کرک میشه و سینگل پلیر و اینها ظاهر میشه بذارین ممنون میشم;;)

من بازی رو گرفتم-کرک رو کپی کردم وقتی وارد میشه میگه توی بتل اکانت بساز!
چه کنم؟
برای اینکه نگه اکانت بسازه حتما باید برنامه kytro.exe رو اجرا کنی و f2 رو بزنی تا بتونی بازی کنی و گیر نده اکانت بسازی

بچه ها من بازی رو دانلود کردم
یه فایل Iso هستش چیکارش کنم ؟
برای بچه های دیگه هم میخوام رایت کنم همین Iso رو باید رایت کنم ؟
راستی آخرین کرک 1.1.0 هستش که Razor منتشر کرده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون

دوستان خواهشا دیگه انقدر Off Topic نشید اگه یه چند صفحه قبل رو با دقت بخونید همه راه حل های مشکلات رو نوشتن بیاید در مورد خود بازی بحث کنیم.
به نظر خودم برای اونا که تازه کار هستن یادگرفتن بازی با Terran ها آسون تر از دو نژاد دیگه هست ولی در واقع اگه یه نفر که بازیش با Terran خوبه در مقابل یه نفر که بازیش با زرگ یا پروتوس خوبه قرار بگیره به نظر خودم زرگ و پروتوس شانس برنده شدنشون بیشتره(مخصوصا در پایان بازی) ممکنه اوایل یکم ضعیف تر باشن اما آخر بازی Protos و Zerg از Terran قوی تر میشن.
در کل به نظر من بازی به اندازه کافی بالانس هست و نمیشه براحتی گفت که کدام نژاد پیروز میشه.
یه سوال هم داشتم به نظرتون داستان The Heart Of Swarm چه شکلی خواهد بود؟

به نظر خودم برای اونا که تازه کار هستن یادگرفتن بازی با Terran ها آسون تر از دو نژاد دیگه هست ولی در واقع اگه یه نفر که بازیش با Terran خوبه در مقابل یه نفر که بازیش با زرگ یا پروتوس خوبه قرار بگیره به نظر خودم زرگ و پروتوس شانس برنده شدنشون بیشتره(مخصوصا در پایان بازی) ممکنه اوایل یکم ضعیف تر باشن اما آخر بازی Protos و Zerg از Terran قوی تر میشن.
در کل به نظر من بازی به اندازه کافی بالانس هست و نمیشه براحتی گفت که کدام نژاد پیروز میشه.
اتفاقاً Terran تو اوایل بازی آسیب پذیر تر از سایر Raceهاست. Zerg میتونه با تعداد زیادی Zergling بیاد Rush بده و Protoss هم با Zealot که unitـه بسیار قوی‌ایِ میتونه راحت پیروز شه. تنها راه چاره برای این مشکل‌ها هم Base Blocking هست (یعنی با Supply Depot جلوی پایگاه رو ببندی). در کل حرفه ای بازی کردن با Terran سخت‌تر از سایر Raceهاست چون نه به اندازه‌ی Zerg سریعه و نه به اندازه‌ی Protoss قوی.
از نظر من Protoss برای تازه‌کارا انتخاب بهتری و بهتر میتونن باش کنار بیان.

برای اینکه نگه اکانت بسازه حتما باید برنامه kytro.exe رو اجرا کنی و f2 رو بزنی تا بتونی بازی کنی و گیر نده اکانت بسازی
میشه لینک بدی..الانم که تا به نت وصل نباشم بازی باز نمیشه!)x
نمیدونم کرک خرابه.چیه

میشه لینک بدی..الانم که تا به نت وصل نباشم بازی باز نمیشه!)x
نمیدونم کرک خرابه.چیه
صفحه قبل هستش

اتفاقاً Terran تو اوایل بازی آسیب پذیر تر از سایر Raceهاست

کلا ضعیفترین نژاد همین Terran ها هستن کند بودنشون و ضعف قدرت واحدهاش واقعا رو اعصاب میره

توی Hard بردن خیلی خیلی سخته. الان برای من محاله. یعنی انقدر باید حواست به Unit هات باشه که بازی از دستت درمیره.

نه خوب ان جوری ها هم نیست!

شما باید یادبگیری چجوری نیروهات رو با هم ترکیب کنی. مثلا توی hard این استراتژی هایی که میگم خیلی بدرد میخوره:

یدونه Radio Tower رو توی یه جای پرت بزار که نیروهاتنیست. نیروهای دشمن همشون گول میخورن و فکر میکنن تو انجا پایگاه داری برای همین میام سمتت. بعد میتونه از قبل یه لشکر کاملا بزرگ از Reaper هارو خیلی راحت استخدام کنی و بهشون حمله کنی و تار و مارشون کنی برگردی سرجات. ریپر ها خیلی سریع هستن و اگه زیاد همه کنن جلودار ندارن!

یا میتونی چند تا banShee رو با چند تا Predator بفرتسی به سمتشون که عملا نیروهای زمینی رو تار و مار میکنن! banShee بمب انداز خیلی قوی هست، نامریی هم بکنیش دیگه کسی نمیتونه بزنتش. به سمتش هم تیر شلیک کنن Peredator هات راحت روهوا دخلش رو میارن!

یا مثلا چند SCVs رو بفرست سمت پایگاهشون تا برات Thor درست کنن و بعد بیفت بجونشون! :دی

کلا SCII سرشار از استراتژی های مختلف هست. من الان دو هفته هست یکله بازی میکنم، هر سری یه نکته جدید یاد میگیرم و یه مدل حمله میکنم!

چند سالی میشه کلا چشم بر روی نقطه بازی ببخشید بازیهای استراتژیک بستم ... ولی به نظر میرسه باید یه 2 هزار تومن حروم کنم و این نقطه بازی پیشرفته رو بگیرم . به نظرتون چیز خوبیه؟ ارزش 2 هزار تومن رو داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or