Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
نسخه اورجينال بازي رو ميشه روي دوتا سيستم نصب كرد و در هر زمان فقط با يكيشون آنلاين بازي كرد؟؟؟
بله، میشه.
قضیه اینه که وقتی شما بازی رو اینستال می‌کنی، حتماً باید یه اکانت Battle.net باز کنی و بعد CDKey رو بزنی. این CDkey می‌ره توی اکانت شما، و از این به بعد هر کسی که با این اکانت وارد بازی بشه، می‌تونه آنلاین بازی کنه.

اقا تو یزد بازی اورجش و همینطور پک کالکتور رو اورده یه فروشگاهی من میخوام بخرم فقط یه سوال تکراری battle.net که دیگه اصلا لازم نیست پول بدم واسش که؟ با اینترنت 256 یا 512 هم که میشه بازی کرد؟مرسی

سلام

تا هفته پیش که این جوری نبود. یعنی پولی در کار نبود. البته این Blizzard خیلی خوب پول زیر دهنش مزه کرده. شما فقط Digital Cd Key بازی رو می خرید ( برای اونایی که نسخه پک بازی رو نمی خوان ) ، بعد وارد Account ، battle.net میشی و Cd Key رو می زنی و وقتی وارد بازی شدی، وارد اکانت Bn می شی و بازی می کنی. بازی فعلا توی Battle.net پولی نیست. Achievement های خوب و سرکاری داره. کلا بازی به نظر من که شاهکاره. AI بازی حرف نداره. تفاوت بازی رو توی مرحله 2 ، حس کنین. آخرین Achievement بازی تمام کردن مرحله 2 زیر 10 دقیقه اونم روی Hard. هوش مصنوعی بازی محشره.

فعلا سورس بازیم ترکیده و منم Back up نداشتم از بازیم. مگر نه نمیزاشتم نفس بکشه این SCII

بازی کردن این شاهکاره Blizzard رو اصلا از دست ندین.

یا علی ...

اقا تو یزد بازی اورجش و همینطور پک کالکتور رو اورده یه فروشگاهی من میخوام بخرم فقط یه سوال تکراری battle.net که دیگه اصلا لازم نیست پول بدم واسش که؟ با اینترنت 256 یا 512 هم که میشه بازی کرد؟مرسی

توی یزد چند میده ؟ هر دو نسخه اش رو ؟ کالکتوره چی داره اضافه ؟
بعد شما میتونی برای من از اونجا بخری پست کنی ؟ پولش رو بریزم به حسابت

توی یزد چند میده ؟ هر دو نسخه اش رو ؟ کالکتوره چی داره اضافه ؟
بعد شما میتونی برای من از اونجا بخری پست کنی ؟ پولش رو بریزم به حسابت

این محتویات بازی SC2 - CE هستش. قیمت بازی 100 دلاره.

The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game
An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War(R) expansion set
A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more
The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks
StarCraft comic book issue #0, a prequel to the comic series
A World of Warcraft(R) mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account
Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit

یا علی ...

جدی آوردن اونجا؟ فروشگاه سایت یا شماره تلفنی چیزی داره؟ اگر آره،خیلی ممنون میشم اگر بهم پ.خ. بدی!:d اون فروشگاه پست میکنه واسه شهر های دیگه؟

كسي تاحالا افت فريم داشته؟؟؟
من يه كم دارم!!
vga:4870 1gb
cpu:e8400 3ghz
ram:4gb 1066
كارتمم آپديت هست!!
يكي ما رو از خماري دربياره!!

من داشتم.... خود بازي پيغام داد تا تنظيمات گرافيكي رو كم كنم. بعد از كم كردن تنظيمات بهتر شد.....

سلام.
بچه هایی که بازیو دانلود کردن اگه میتونن یک پیام به من بدن من بازیو ازشون بگیرم من جایی پیدا نکردم بازیو.
من در تهرانم.
ممنون

آخرین ویرایش:
یه بخش کمی از بازی رو رفتم
اما همین بخش کم نشون میده از تمام بازیهای استراتژیک یه سر و گردن بالاتره
سرعت بازی فوق العاده . هوش معرکه در کل blizzard نشون داد چند مرده حلاجه
جالبترین بخش هم رابط کاربریش :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or