Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
بازی فوق العاده است... دوستان برای اینکه بتونیم درست حسابی بازی کنیم باید اورجینال بخریم دیگه ؟
کسی نمیدونه چقدر هزینه داره ؟ از کجا میشه تهیه کرد ؟
فقط بازی رو بخری کافیه یا باید اکانتی چیزی هم بخری ؟

سلام

من این بازی رو دانلود کردم ، نصب هم کردمش ، ولی وقتی Keytro.exe رو اجرا میکنم، پیغام زیر میاد:
Keytro.exe has stopped Working
ویندوز 7 هست ، و از Properties گزینه Compatibility رو هم روی Windows Xp گذاشتم ولی فرقی نکرد ...

ممنون میشم راهنمایی کنید.

بله داره من 10 ساعت اینطوری بازی کردم.باید حتما کرک razor رو بریزید تا این حالت فعال باشه و map هارو ببینید.

من 101 مگ نميتونم دانلود كنم..... براي اينترنت من خيلي زياده . راه حل ديگه اي براي اين نيست كه اين قسمت رو فعال كنم؟

اين بازي به من خيلي حال داد ... شايد دو روز طول كشيد تا تمومش كنم... ولي بازم دارم بازي ميكنم... اولش كه تغيير گرافيكي اين نسخه با نسخه قبلي رو ديدم كمي ناراحت شدم چون خيلي به استاركرافت يك عادت كرده بودم... ولي بعد از مدتي كه بازي كردم ديگه اين تغييرات رو در نظر نميگرفتم حتي اگه گرافيك بازي رو روي حداقل ميزاشتم.
علاوه بر قسمت داستاني قسمت challenges هم داره كه ميتونيد توش يك سري از استراتژي هاي بازي رو ياد بگيريد....

من يادم نمياد استاركرافت 1 موسيقي داشته باشه... شايد نسخه اي كه من داشتم كامل نبوده... ولي صداهاي تو منوهاي استاركرافت يك خيلي باحال بود....

در كل اين بازي رو در حد و اندازه هاي اسمش ميبينم ...

هزینه بازی 60 یورو
لیست بازیهای بلیزارد

ولی بازی رو لازم نیست بخری
فقط باید ماهیانه اکانت بخری
باید حدود 24 تومن باشه ، اگر خواستی pm بده تا معرفی کنم از کجا بخری

بازی باید کرک نشده باشه ؟ کرک برای چی هست ؟
یعنی هر ماه باید 24 هزارتومن بدی !!!

بازی باید کرک نشده باشه ؟ کرک برای چی هست ؟
یعنی هر ماه باید 24 هزارتومن بدی !!!
فكر نكنم استاركرافت 2 نياز به هزينه ماهانه داشته باشه ... تو صفحه هاي قبل تر در مورد اين موضوع بحث شده بود...

=====================================
اين هم چندتا كد تقلب
cheat codes

IAmIronman
سلاح و چيزهاي ديگه رو يك مرحله آپديت ميكنه.

MoreDotsMoreDots
اين كد باعث ميشه تا براي ساختن نيروها و ساختمانها و ... چيزي از منابع كم نشه. يعني ديگه كاري به منابع نداشته باشيد فقط بسازيد

RealMenDrillDeep
5,000 Vespene Gas

SoSayWeAll
با اين كد نيازي به ساختن پيشنيازها نيست . هم براي ساختمانها هم براي توانايي هاي نيروها

TerribleTerribleDamage
حالت ضد ضربه يا god mod

TyuHasLeftTheGame
شرايط پيروزي رو غير فعال ميكنه . يعني تا وقتي اين كد فعاله كسي برنده نميشه

WhySoSerious
5,000,000 credits

EyeOfSauron
اين كد رو بايد بيرون از مرحله بزنيد مثلا در Hyperion كه باعث ميشه بتونيد همه سينماتيك هارو ببينيد

JaynesTown
Grants more Terrazine

مثل اينكه كدهاي ديگه اي هم هست... يا به زودي مياد

البته استفاده از اين كدها باعث ميشه تا در اون مرحله اي كه هستيد نتونيد اچيومنت بگيريد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or