Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
با تشکر از دوستان من بالاخره موفق به اجرای بازی شدم ولی هر کاری میکنم نمیذاره اون قسمت play as guest رو بزنم میگه باید account داشته باشی اکانتم که درست کردم میگه باید key داشته باشی. میشه راهنمایی کنید این کدی که دوستمون گذاشته بودنم زدم هیچ اتفاقی نیفتاد .

با تشکر از دوستان من بالاخره موفق به اجرای بازی شدم ولی هر کاری میکنم نمیذاره اون قسمت play as guest رو بزنم میگه باید account داشته باشی اکانتم که درست کردم میگه باید key داشته باشی. میشه راهنمایی کنید این کدی که دوستمون گذاشته بودنم زدم هیچ اتفاقی نیفتاد .
نه دیگه
اگه کرک رو درست اعمال کرده باشی دقیق همون روشی که گفتم میتونی بازی کنی یعنی وقتی بری قسمت play az guest راحت دیگه بازی میکنی و سیو میشه.

درود

دوستان من الان بازیو گرفتم

نصب نداشت فقط اکسترکش کردم

ولی وقتی میرم تو بازی صدا نداره . کسه دیگه ای به این مشکل بر خورده

ممنون میشم راهنماییم کنید

آقا اگه زحمتی نیست یکی یه جمع بندی بکنه و قدم به قدم مراحل نصب و کرک رو بگه و تفاوت کرک ها و بهترین کرکی که تا حالا اومده رو هم بگه . من خودم سفارش دادم هنوز دسم نرسیده وگرنه اینکار می کردم حتما ...

آقا اگه زحمتی نیست یکی یه جمع بندی بکنه و قدم به قدم مراحل نصب و کرک رو بگه و تفاوت کرک ها و بهترین کرکی که تا حالا اومده رو هم بگه . من خودم سفارش دادم هنوز دسم نرسیده وگرنه اینکار می کردم حتما ...
سلام
بهترین کرک تا الان به نظرم کرک razor هست.
روشش رو هم تو این پست هست.

لینک دانلودش هم به صورت تورنت
در اسپویلر این پست

بازي حالتي داره كه خودت map‏ رو انتخاب كني و توش دشمن بزاري و ‏ ‏base‏ سازي كني?
منظورم skirmish mode‏ هست?
من خودم بيدا نكردم فقط يه حالت versus mode ‎‏ ديدم ولي كليك كردم اصلا خالي بود و map‏ نداشت!
براي شما هم اينجوريه?
تو رو خدا كمك كنيد
من فقط براي اين حالت بازي ‏strateic‏ ميخرم!

بازي حالتي داره كه خودت map‏ رو انتخاب كني و توش دشمن بزاري و ‏ ‏base‏ سازي كني?
منظورم skirmish mode‏ هست?
من خودم بيدا نكردم فقط يه حالت versus mode ‎‏ ديدم ولي كليك كردم اصلا خالي بود و map‏ نداشت!
براي شما هم اينجوريه?
تو رو خدا كمك كنيد
من فقط براي اين حالت بازي ‏strateic‏ ميخرم!
راست میگی لطفا کسایی که بازی کردن بگن skirmish mode‏ داره یا نه؟؟ ولی من که بعید میدونم یه همچین بخش مهمی رو به خصوص که قراره رو بخش انلاینش هم مانور بده نداشته باشه.

من بازيو در 3 dvd گرفتم!!
نصبش ميكنم و تا منوي بازي راحت ميره اما بعدش بازي صفحش آبي ميشه!!
فقط سرياز رنگ طبيعي داره بقيش آبيه!!
چي كنم؟؟؟
كمك كنيد توروخدا)x

من بازيو در 3 dvd گرفتم!!
نصبش ميكنم و تا منوي بازي راحت ميره اما بعدش بازي صفحش آبي ميشه!!
فقط سرياز رنگ طبيعي داره بقيش آبيه!!
چي كنم؟؟؟
كمك كنيد توروخدا)x
درایو کارت گرافیکت رو اپدیت کن به احتمال زیاد درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or