Starcraft II: Heart of the Swarm

heart-of-the-swarm-release-date.jpg
hots.jpg

Blizzard Entertainment
Genre : Sci-Fi Real-Time Strategy
Release date : March 2013

Heart of the Swarm دومین بازی از سه گانه ی StarCraft II خواهد بود که به لحاظ داستانی و بخش Campaign بر روی نژاد Zerg تمرکز خواهد کرد.
داستان باازی اینبار راوی ماجرای سارا کریگان دوست و همراه سابق قهرمان دوست داشتنی ما جیمی رینور و ملکه ی فعلی زرگ است به نظر می رسد نژاد باستانی Xel'naga نقش پر رنگی را در رقم زدن سرنوشت همه ی نژاد های کهکشان خواهند داشت.

آیا چیرگی Xel'naga به معنای فرو رفتن جهان در تاریکی خواهد بود؟ ایا کریگان بار دیگر در قامت یک Ghost باز خواهد گشت ؟ این پایان کار رینور خواهد بود؟
برای یافتن پاسخ این سوال ها چاره ای جز صبر کردن تا 12 ماه مارس ندارید!

ماوس و کیبورد ها را برای بازگشت به برترین استراتژی تاریخ آماده کنید...

آخرین ویرایش:
دوستانی که تونستن بازی رو آپدیت کنن میشه راهنمایی کنن که چه جوری آپدیت کردن
چون من با سوسک و چیز پی ان تست کردم جواب نداد. نمیدونم راه دیگه ی برای دور زدن Battle.net هست یا نه(خاک تو سرمون که یه جا زندگی میکنیم که همه جوره تحریمیم، حتی تو گیم!)

دوستانی که تونستن بازی رو آپدیت کنن میشه راهنمایی کنن که چه جوری آپدیت کردن
چون من با سوسک و چیز پی ان تست کردم جواب نداد. نمیدونم راه دیگه ی برای دور زدن Battle.net هست یا نه(خاک تو سرمون که یه جا زندگی میکنیم که همه جوره تحریمیم، حتی تو گیم!)

داداشه من او چی فی یا سوسکو اینا که میگی باید سرورت قوی باشه و قابلیت آنلاین بازی کردن رو داشته باشه وگرنه نمیزاره آپدیت بشه
اگه مجانی استفاده میکنی که هیچ اگه نه به پشتیبانی بگو بهت بگن از کدوم سرور استفاده کنی

دوستان من میخوام آفلاین بازی کنم آپدیتش چقدره ؟ فعلا نصف بازی رو دان کردم با اچ تی تی شی هم که سرعت میاد پائین میخوام اگه حجم آپدیتش زیاده بازی رو دانلود نکنم ممنون میشم بگید دارم یه نسخه 7.800 گیگی اف ال تی شو میگیرم

دوستان من میخوام آفلاین بازی کنم آپدیتش چقدره ؟ فعلا نصف بازی رو دان کردم با اچ تی تی شی هم که سرعت میاد پائین میخوام اگه حجم آپدیتش زیاده بازی رو دانلود نکنم ممنون میشم بگید دارم یه نسخه 7.800 گیگی اف ال تی شو میگیرم

حدود 6 گیگ وقت نصب بازی باز باید دانلود کنین!!!

حدود 6 گیگ وقت نصب بازی باز باید دانلود کنین!!!

6 گیگ !!!!! من که هر گیگی واسم 2 ساعت طول میکشه یعنی 12 ساعت پس هیچ !!!
بخدا اگه قسمت قبلیش زرگ هم داشت و میشد باهاش بازی کنی عمراً اینو دانلود نمیکردم چون هیچ تضمینی نیست بتونم اجراش کنم:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or