Star Wars: The Force Unleashed

دمو هاش که فوق العاده بود امیدوارم که خود بازی خوب از اب در بیاد. البته تا اینجا که نسبت به توقعات امتیاز کمی گرفته.

دوست عزیز مطمئن باشید اگه از دمو خوشتون اومده عاشق بازی اصلی می شید;) چون در بازی اصلی می تونید قدرتهاتون رو ارتقا بدید مرحله اول رو که در نقش دارت ویدر بازی می کنید بهتون یه طعمی از اینکه چه قدر می تونید قدرتمند باشید رو میده و بعدش شما در نقش شاگرد مخفی دارت ویدر که codname اون starkiller هست از صفر شروع می کنید و باید قدرتهاتون رو با تجربه بالا ببرید در ضمن بازی دارای رنگهای متنوع(مثل رنگ سیاه) برای شمشیر و لباسهای مختلفی هست

درود
هرجا زنگ زدم میگن "فردا" !. ببینیم چی میشه. کسی گرفته؟

سلام فریدون جان................:biggrin1:
اقا ما هم اندر کف بازی مانده ایم..............:((
من به نکست جن چندتا کار به علاوه این بازی رو سفارش دادم که قرار شده برای اینکه زودتر برسه دستم صبح که بازی اماده پخش شد برام با پیک برای کرج :eek::eek::eek: بفرسته........
فقط امیدوارم اون پایانهای متفاوتی که قولشو دادن درست و خوب طراحی شده باشه..........:(:(

سلام فریدون جان................:biggrin1:
اقا ما هم اندر کف بازی مانده ایم..............:((
من به نکست جن چندتا کار به علاوه این بازی رو سفارش دادم که قرار شده برای اینکه زودتر برسه دستم صبح که بازی اماده پخش شد برام با پیک برای کرج :eek::eek::eek: بفرسته........
فقط امیدوارم اون پایانهای متفاوتی که قولشو دادن درست و خوب طراحی شده باشه..........:(:(

از نظر داستان وعده داده شده که این بازی اپیزود هفتم جنگ ستارگان باشه و از اونجایی که رمان و کمیک داستان این بازی زودتر از خود بازی بیرون اومده همه از داستان راضی بوده اند و گفتند که فوق العاده بوده در ضمن پایانها دو عدد هستش

آخرین ویرایش:
این بازی بین اپیزود های سوم و چهارم اتفاق میفته. یعنی به عبارتی اپیزود 3.5 هست ! :دی

دوست عزیز اینو که نوزاد هم می دونه که بین اپیزود سوم و چهارم اتفاق می افته:laughing: ولی می دونید که با وجود اینکه ایپزود سوم سومین قسمت از نظر داستان هست بعضی به عنوان اپیزود ششم می خونن و این بازی به معیار ایپزود 3 و 4 نامگذاری نمیشه پس از زمان ساخت و اهمیت اپیزود هفتم به حساب میاد;)

دوست عزیز اینو که نوزاد هم می دونه که بین اپیزود سوم و چهارم اتفاق می افته:laughing: ولی می دونید که با وجود اینکه ایپزود سوم سومین قسمت از نظر داستان هست بعضی به عنوان اپیزود ششم می خونن و این بازی به معیار ایپزود 3 و 4 نامگذاری نمیشه پس از زمان ساخت و اهمیت اپیزود هفتم به حساب میاد;)
دیگه نامگذاری اپیزودها چیزی هست که جرج لوکاس انتخاب کرده و من و شما نمیتونیم توش دخالت بکنیم. نوزاد هم میدونه که 3 اپیزود قدیمی به خاطر اینکه به ماجراهای بعد از 3 اپیزود جدید مربوط میشن با نامهای IV , V , VI شناخته میشن و 3 اپیزود جدید با نامهای I , II , III نامگذاری شدن. بین III و IV هم عددی به نام 7 یا VII وجود نداره ! همون طور که کارتون جدید این سری ( Clone Wars ) بین دو اپیزود II , III اتفاق میفته. پس باید اون رو هم بگیم اپیزود 8 دیگه ؟!

درود
از اول بسم الله ایراد داره پشت ایراد!. آبجکتها در کسری از ثانیه محو میشن به سلامتی تون، با گردش دوربین تصویر به شدت بریده میشه که متاسفانه اسم این حالت رو نمیدونم.
CutScene ها از نظر کیفی متعلق به نسل قبل و از نظر کمی متعلق به دو نسل قبل هستن :دی.
گیم پلی خوبی داره، همین.

دیگه نامگذاری اپیزودها چیزی هست که جرج لوکاس انتخاب کرده و من و شما نمیتونیم توش دخالت بکنیم. نوزاد هم میدونه که 3 اپیزود قدیمی به خاطر اینکه به ماجراهای بعد از 3 اپیزود جدید مربوط میشن با نامهای IV , V , VI شناخته میشن و 3 اپیزود جدید با نامهای I , II , III نامگذاری شدن. بین III و IV هم عددی به نام 7 یا VII وجود نداره ! همون طور که کارتون جدید این سری ( Clone Wars ) بین دو اپیزود II , III اتفاق میفته. پس باید اون رو هم بگیم اپیزود 8 دیگه ؟!
دوست عزیز نامگذاری نشده اند اینطوری هستند شما نمی تونید بگید اپیزود 1 بعدش 3 و 2 باید بگید 1 2 3 ریاضی چیزی نیست که جرج لوکاس انتخاب کرده باشه و همه می تونن روش اسم بذارن در ضمن ما که نمی خواهیم روی تمام پروژه های EU جنگ ستارگان اسم اپیزود بذاریم اگه اینطور باشه میره روی 100 من این رو گفتم که این بازی اولین بازی مهم در زمینه داستانی جنگ ستارگانه و خود جورج لوکاس شخصا روش نظاره داشته که این چیزیه که هیچوقت در یه بازی اتفاق نیافتاده و گرنه طبق شماره گذاری شما سری KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC که خودش بازی و کمیک داره میره زیر 0.001 در ضمن هفت با هفتم فرق داره اپیزود 4 اولین قسمتی که همه دیدند و به ترتیب اگه بریم جلو و بخواهیم به این بازی لقب اپیزود بدیم میشه هفتم

بازی رو گرفتم بازی خوبی هست گرافیک خوب کار شده نور پردازی خوبه ولی بعضی Texture ها ضعیف کار شده .گیم پلی بازی هم خوبه .صدا گذاری و موزیک قوی ترین بخش بازی هست.داستان هم خوب نوشته شده.استفاده از نیرویی که دارید بسیار جالب است ولی امیدوارم تا آخر تکراری نشه ...

درود
از اول بسم الله ایراد داره پشت ایراد!. آبجکتها در کسری از ثانیه محو میشن به سلامتی تون، با گردش دوربین تصویر به شدت بریده میشه که متاسفانه اسم این حالت رو نمیدونم.
CutScene ها از نظر کیفی متعلق به نسل قبل و از نظر کمی متعلق به دو نسل قبل هستن :دی.
گیم پلی خوبی داره، همین.

پس فاتحه مع الصلوات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or