darth revan
کاربر سایت
دموی نسخه ایکس باکس 900 مگابایت هست و پلی استیشن سه 1.3 گیگمن 800 mb رو دانلود کردم فردا ميگم چجوری بود(کلّش 1359 mb هست)
دموی نسخه ایکس باکس 900 مگابایت هست و پلی استیشن سه 1.3 گیگمن 800 mb رو دانلود کردم فردا ميگم چجوری بود(کلّش 1359 mb هست)

(اینا اشک شوق بود)به سلامتی انشااللهبا سلام................
بچه ها بالاخره انتظار هممون به پایان رسید..............(مخصوصا من و فریدون).............و این بازی زیبا یعنی
Star Wars: The Force Unleashed
بالاخره ریلیز شد................(اینا اشک شوق بود)
این بازی مثل اینکه ریجن فری هست...................
پس منتظر بشیم تا بازی رو تو ایران پخش کنن...................:biggrin1::biggrin1:
اینم لینک:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6
به سلامتی انشااللهبا سلام................
بچه ها بالاخره انتظار هممون به پایان رسید..............(مخصوصا من و فریدون).............و این بازی زیبا یعنی
Star Wars: The Force Unleashed
بالاخره ریلیز شد................(اینا اشک شوق بود)
این بازی مثل اینکه ریجن فری هست...................
پس منتظر بشیم تا بازی رو تو ایران پخش کنن...................:biggrin1::biggrin1:
اینم لینک:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6
آقا من هم خیلی وقته که منتظر این بازی هستم خوشحالم می بینم کسای دیگه ای هم هستن در ضمن من دمو رو هم دانلود کردم و واقعا حیرت انگیز بود همه منتظر هستیمبه سلامتی انشاالله. تا یکشنبه ردیف شده عالی ه.
لیست اچیومنت هاش رو دیدم محشر بود. راحت با یه دست بازی کردن 800 تا میشه گرفت.
به سلامتی انشاالله. تا یکشنبه ردیف شده عالی ه.
لیست اچیومنت هاش رو دیدم محشر بود. راحت با یه دست بازی کردن 800 تا میشه گرفت.

آقا من هم خیلی وقته که منتظر این بازی هستم خوشحالم می بینم کسای دیگه ای هم هستن در ضمن من دمو رو هم دانلود کردم و واقعا حیرت انگیز بود همه منتظر هستیم
شما واقعا توی بازی می تونید یک از STAR DESTROYER ها رو با فورث پایین بیاریید این توسط سازنده ها تایید شده و می تونید فورث گریپ رو ارتقا بدید تا مرحله ای که 3 نفر رو توی هوا نگه داریددرسته دوست عزیز...........
مخصوصا بعد از پایان بازی و نشون دادن اون تریلری که تو یه قسمتش یدونه از این استار شیپ ها رو از دور با قدرت فورسش کله پا میکنه واقعا خاطره انگیز بود............:biggrin1:
میگم release شد؟ تو Gamespot که زده 16 ام؟؟
همه چیش خوبه یعنی بود ولی نمیدنم چرا اینقدر امتیاز 7 میگیره. البته امتیاز خوبی هست ولی اصلا انتظارشرو نداشتمگرافیک بازی که واقعا زیبا کار شده .....من که دمو از گیم پلی ازی ندیدم ولی شنیدم گیم پلی و نخریب پذیری هم خوبه ......