Star Wars: The Force Unleashed

با سلام................
بچه ها بالاخره انتظار هممون به پایان رسید..............(مخصوصا من و فریدون).............و این بازی زیبا یعنی

بالاخره ریلیز شد................:((:((:(( (اینا اشک شوق بود)
این بازی مثل اینکه ریجن فری هست...................
پس منتظر بشیم تا بازی رو تو ایران پخش کنن...................:biggrin1::biggrin1:
اینم لینک:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6

با سلام................
بچه ها بالاخره انتظار هممون به پایان رسید..............(مخصوصا من و فریدون).............و این بازی زیبا یعنی

پس منتظر بشیم تا بازی رو تو ایران پخش کنن...................:biggrin1::biggrin1:
اینم لینک:
به سلامتی انشاالله :دی. تا یکشنبه ردیف شده عالی ه.
لیست اچیومنت هاش رو دیدم محشر بود. راحت با یه دست بازی کردن 800 تا میشه گرفت :دی.

با سلام................

اینم لینک:
لیست اچیومنت هاش رو دیدم محشر بود. راحت با یه دست بازی کردن 800 تا میشه گرفت :دی.

آقا من هم خیلی وقته که منتظر این بازی هستم خوشحالم می بینم کسای دیگه ای هم هستن در ضمن من دمو رو هم دانلود کردم و واقعا حیرت انگیز بود همه منتظر هستیم

سلام فریدون جان...............:biggrin1:
اره درست میگی...............
از همه ی اینا مهمتر اینه که مرحله اول رو با دارث ویدر میریم...........
و چه حالی میده.............
راستی مثل اینکه این بازی 9 تا مرحله داره و قسمت انلاین(مولتی پلیر ) نداره و مدت اتمام بازی هم 7-8 ساعته...................
فقط امیدوارم مشکلات افت فریم که تو نسخه دموش بود تو نسخه اصلی بهبود پیدا کرده باشه..........;)

آقا من هم خیلی وقته که منتظر این بازی هستم خوشحالم می بینم کسای دیگه ای هم هستن در ضمن من دمو رو هم دانلود کردم و واقعا حیرت انگیز بود همه منتظر هستیم

درسته دوست عزیز...........
مخصوصا بعد از پایان بازی و نشون دادن اون تریلری که تو یه قسمتش یدونه از این استار شیپ ها رو از دور با قدرت فورسش کله پا میکنه واقعا خاطره انگیز بود............:biggrin1:

درسته دوست عزیز...........
مخصوصا بعد از پایان بازی و نشون دادن اون تریلری که تو یه قسمتش یدونه از این استار شیپ ها رو از دور با قدرت فورسش کله پا میکنه واقعا خاطره انگیز بود............:biggrin1:
شما واقعا توی بازی می تونید یک از STAR DESTROYER ها رو با فورث پایین بیاریید این توسط سازنده ها تایید شده و می تونید فورث گریپ رو ارتقا بدید تا مرحله ای که 3 نفر رو توی هوا نگه دارید

میگم release شد؟ تو Gamespot که زده 16 ام؟؟

از نظر رسمی نخیر ولی از اونجا که محموله بازیها حدود 3-4 روز زودتر دست بازی فروشیها(توی آمریکا) میرسه بعضی از فروشگاههای کوچیک و گم نام بازی رو می فروشن و بازی توی اینترنت از این طریق پر شده

گرافیک بازی که واقعا زیبا کار شده .....من که دمو از گیم پلی ازی ندیدم ولی شنیدم گیم پلی و نخریب پذیری هم خوبه ......
همه چیش خوبه یعنی بود ولی نمیدنم چرا اینقدر امتیاز 7 میگیره. البته امتیاز خوبی هست ولی اصلا انتظارشرو نداشتم

دمو هاش که فوق العاده بود امیدوارم که خود بازی خوب از اب در بیاد. البته تا اینجا که نسبت به توقعات امتیاز کمی گرفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or