Star Wars: The Force Unleashed

EDIT: آها ببین تو عکس هایی که خدت گزاشتی یه عکس هست یه آقایی با ردای فهوه یی جلوی یه پستر واستاده. اون obi-wan kenobi هستش (فکر کنم دسته چپشم رو عکس خودشه). یه عکس هم هست دوتا دست هستن, دست سمت راست که ردای سفید داره دسته obi-wan میباشه (عکس از نبرد تاریخیه obi-wan با anakin در episode 3 گرفته شده)
در ضمن چون داستان بازی شاگرد اناکینه که میخواد jedi های زنده رو بکشه احنمالا دنبال obi-wan هم می ره
به نظر من لوكاس اين نبرد آخر رو اگر بخواد توي بازي بياره ناتموم نگه ميداره چون هرچي هست obiwan جون آناكين رو قبل از رسيدنش به سمت دارك ويدر شكست داده و حالا با شاگرد بياد مبارزه كنه و ببره يكم دور از انصاف هستش.....من بعد از آخرين فيلم اين سري زيبا ديگه طرف starwars و كل بند و بساطش هم نرفتم ولي دركل عاشق اين سري هستم و كل لگو هاش رو از قديم دارم هنوز كلا يك داستاني داشت و داره كه روش خيلي كار شده بود

به نظر من لوكاس اين نبرد آخر رو اگر بخواد توي بازي بياره ناتموم نگه ميداره چون هرچي هست obiwan جون آناكين رو قبل از رسيدنش به سمت دارك ويدر شكست داده و حالا با شاگرد بياد مبارزه كنه و ببره يكم دور از انصاف هستش.....من بعد از آخرين فيلم اين سري زيبا ديگه طرف starwars و كل بند و بساطش هم نرفتم ولي دركل عاشق اين سري هستم و كل لگو هاش رو از قديم دارم هنوز كلا يك داستاني داشت و داره كه روش خيلي كار شده بود
ببینم شاگرد امکان نداری یه موقع خودش استاد شه...
Anakin از obi wan قویتر بود و اینو خوده obi wan هم در revenge of the sith قبل از رفتن به galexies consultant department که باهم تعداد rescue هاشون و مرور می کنن...
باخت Anakin بخاطر کم تجربگیش بود...
اصلا تو prediction قدرت Anakin شرح داده شده بود...sith هم از همین می ترسید...yoda هم بخاطر همین obi wan رو master ه Anakin کرد...

آخرین ویرایش:
ببینم شاگرد امکان نداری یه موقع خودش استاد شه...
Anakin از obi wan قویتر بود و اینو خوده obi wan هم در revenge of the sith قبل از رفتن به galexies consultant department که باهم تعداد rescue هاشون و مرور می کنن...
باخت Anakin بخاطر کم تجربگیش بود...
اصلا تو prediction قدرت Anakin شرح داده شده بود...sith هم از کمین می ترسید...yoda هم بخاطر همین obi wan رو master ه Anakin کرد...
دقیقا. اناکین همیشه از obi-wan قوی تر بود. ولی عقل نداشت.
تو episode 3 به این خاطر باخت که خیلی مغرور شده بود. obi-wan بهش گفت دیگه بی خیال شو من رو زمین بلند تر هستم نمیتونی منو شکست یدی ولی اون گفت قدرت های منو دست کم نگیر و یک عملیات زان گولر اجرا کرد که باعث شد obi-wan از وسط نسفش کنه :cheesygri

اصلا تو prediction قدرت Anakin شرح داده شده بود...sith هم از همین می ترسید...yoda هم بخاطر همین obi wan رو master ه Anakin کرد...

ببین اصلا جایی تو فیلم تایید شد که prophecy در مورد anakin بوده؟ من دقیق یادم نیست ولی فکر میکردم پیشگوی در مورد luke بود و qui gon اشتباه کرده بود. چون اخر luke بود که امپراطوری رو نابود کرد و balance رو به force برگردوند.

ببین اصلا جایی تو فیلم تایید شد که prophecy در مورد anakin بوده؟ من دقیق یادم نیست ولی فکر میکردم پیشگوی در مورد luke بود و qui gon اشتباه کرده بود. چون اخر luke بود که امپراطوری رو نابود کرد و balance رو به force برگردوند.
نه جایی صراحتا تایید نشد...فقط چند گفتگو آخر که درست یادم نیست...
شما درست میگی وقتی Anakin به Sith می پیونده همه فکر میکنن اشتباه کردن...حتی Yoda خودش اینو میگه...اصلا prediction یا prophecy میگه فردی قدرتمند میاد که Sith رو نابود میکنه...وقتی Anakin به Sith می پیونده همه میگن اشتباه شده و اون نبوده و فکر می کنن اون the one حتما Luke ه...بخاطر همین Luke رو Obi-Wan و Yoda با هم traineش میدن...ولی جالب اینجاست که اونا اشتباه نکرده بودن...تو episode آخر از old trilogy تویه صحنه های آخر تقریبا که جدایی طلب ها و Jedi ها می ریزن Death Star...آخرش که Empror می خواد Luke رو با lightning بکشه Anakin نجاتش میده و نمیزاره بکشتش و میندازتش پایین که lightning به خودش هم می خوره و ...در واقع imperial رو Darth Vader نابود می کنه پس پیشگویی درست بوده...
با این حال این thread جای این بحث نیست...thanx 4 the talk

از اون بازی هایی که خیلی انتظارش را میکشم . اگه درست حدس بزنم از اون دست بازیهایی هست که بدون فکر باید رفت خرید تا بازیش کرد .
خیلی شاخه بازیش .
گیم پلی و گرافیک بازی خیلی شاخ به نظر میاد .
چیزی هم که واقعا منو شگفت زده کرده دوربین بازی واقعا بی نظیر طراحی شده .

خدا کنه در همین حد باشه که دارن نشون میدن مثل بازیهای دیگه نباشه هرچند که امکانش خیلی کمه .

دوستان بهتره کمی در مورد اطلاعات جدید در مورد این بازی براتون شرح بدم
1-شما در مرحله اول در نقش دارت ویدر بازی می کنید که به سیاره kashyyk حمله می کنه چونکه یک جدای در اونجا مخفی شده از اونجایی که دارت ویدر قدرتمندترین سیت هست شما در مرحله اول به طور وحشتناکی قدرتمند هستید در انتهای مرحله با جدای مبارزه می کنید و وقتی می خوایید اون رو بکشید شمیشر لیزری شما توسط یه پسر از دستتون با force خارج میشه ویدر متعجب از اینکه یه پسر 9 ساله این کارو کرده تمام سربازهای صحنه رو می کشه و اون رو به عنوان شاگرد مخفی خودش تربیت می کنه و بعدش شما در نقش شاگرد مخفی دارت ویدر بازی می کنید
2- شما شخصیت هایی نظیر دارت ماوول و اوبی وان رو فقط در یک اتاق آموزشی در سفینه تون به صورت تمرینی و مجازی شکست میدید
3-همونطور که اشاره شد شما در طول داستان حق انتخاب دارید و چند پایان خواهید داشت
اگه می خوایید باز هم توضیح بدم

من داونلود نکرده ام ولی تو انجمنهای رسمی سایت سازنده بازی همه دونلود کرده اند و خیلی هم ازش تعریف کردند فقط گفتن که خیلی کوتاه بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or