Star Wars: The Force Unleashed

این بازی مال کدوم گروه سنیه؟هاکسری؟اریا؟:biggrin1:
من خیلی پیرشدم یاشماها زیادی جوونین؟:biggrin1:
مال گروه سنی علاقه مند به Star Wars هست ! مثل LEGO Batman که مال گروه سنی علاقه مند به Batman هست.

بازی رو چند روز پیش تموم کردم ولی وقت نکردم بیام اینجا.
کلآ بازی بدی نبود. افت و خیز خیلی خیلی زیادی داشت ( شاید بیشترین توی این نسل ) مثلآ مرحله Junkyard واقعآ محشر بود از هر نظر ولی مرحله اون جنگل فوق العاده چرت بود.
از نظر گیم پلی هم بازی زیاد بدی نبود ولی دوربین یه کم اذیت میکرد مخصوصآ توی Boss ها.
پایان بازی هم خیلی جالب بود و خوشم اومد ! ولی چیزی که از همه بیشتر باهاش حال کردم :
اون صحنه نبرد با Darth Maul بود. حس فوق العاده ای به بازیکن میده. هم آهنگ فیلم Star Wars I رو موقع جنگ دو تا Jedi با Darth Maul میزد هم حرکاتش خیلی خوب توی بازی قرار گرفته بود.

سلام
نه بعد از اونجا دقیقا مرحله بعد که تموم میشه .رو دمو گیر میکنه

ماله من هم دقيقا سره همون تيكه مشكل داره . البته نرفتم بازي رو عوض كنم اما دقيقا بعد از اتمام اون مرحله مشكل پيدا ميكنه ( ماله من هم Next-Gen هست )

مرحله آخر این بازی همنون هست که باید یه سفینرو از بین ببری.با جادو
آخه خیلی سخته تا میام سفینرو تکون بردم سفینه های دیگه میریزن سرم
راه خاصی داره

مرحله آخر این بازی همنون هست که باید یه سفینرو از بین ببری.با جادو
آخه خیلی سخته تا میام سفینرو تکون بردم سفینه های دیگه میریزن سرم
راه خاصی داره
اون مرحله آخر نیست ! هنوز مونده یه کم :دی
اونجا بهتره سفینه هایی که به سمتت میان رو ورداری بکوبونی به همدیگه. یعنی به جای اینکه از اون شی برقی که از سمت چپ صفحه وارد میشه و میتونی بلندش کنی بزنی به سفینه , خود سفینه ها رو بلند کنی و هر بار دو تا سفینه رو با کوبوندن به همدیگه از بین ببری. این طوری زود از دستشون خلاص میشی و میری سراغ اون سفینه بزرگتر (Star Destroyer) که اونجا هم باید آنالوگها رو جوری که نشون میده حرکت بدی. بعد از چند بار تکرار کردن این کار , اون صحنه تموم میشه.

خبر برای علاقه مندان این بازی LUCAS ARTS شرکت سازنده بازی اعلام کرده که در حال ساخت DLC برای دانلود از طریق ایکس باکسی لایو هست که شامل دو پک هست یکی از پکها شمال یک مرحله کاملا جدید در سیاره Corsuant هست که در معبد جدایها اتفاق میافته و پک دوم نیز چهار شخصیت جدید که obiwon kenobi-
luke skywalker-ki adi mundi-kit fistoرو قابل بازی می کنه تاریخ ریلیز شدن این پک هنوز مشخص نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or