hamhami_333
کاربر سایت
الان یکش گیر میاد ؟حال میده الان بازی کنم تا دوش بیاد ؟What the ؟!
Starkiller داره ! اسم بازی TFU 2 هست ! الان به نظرت ربطی نداره ؟
الان یکش گیر میاد ؟حال میده الان بازی کنم تا دوش بیاد ؟What the ؟!
Starkiller داره ! اسم بازی TFU 2 هست ! الان به نظرت ربطی نداره ؟
من چمیدونمالان یکش گیر میاد ؟حال میده الان بازی کنم تا دوش بیاد ؟
اسم کامل یکش رو میگی من خودم دانلودش کنم ؟من چمیدونم! ولی فکر کنم بیاد ! از آرشیو دار ها باید بخری .
ببین بستگی داره ! اگر SW باز باشی که دریغ نکن و همین الان پاشو برو بخر . اگرم نه فقط دنباله یه تجربه هستی تا حدودی آره تا حدودی هم نه ! چون شماره اولش یه سری باگ داشت که برای بعضی ها میرفت روی اعصاب ! منتها اگر SW باز بازی نه تنها اون باگ نمیره رو اعصاب ، بلکه کلی هم از بازی لذت میبری !
بعدشم 3 تومن ارزش این حرفارو نداره ...
یعنی جدّی جدّی نمیدونی ؟؟؟اسم کامل یکش رو میگی من خودم دانلودش کنم ؟

استفاده از Force ها برای بعضی ها مشکل ساز بودش . یه سری مشکلات کوچک گرافیکی هم داشتش .نمیدونم کجاش باگ داشت که شهاب بهش اشاره میکنه!!. درکل گیم پلیش خیلی رو اعصاب راه میرفت. یه جورائی چرند بود.
دقیقا.نمیدونم کجاش باگ داشت که شهاب بهش اشاره میکنه!!. درکل گیم پلیش خیلی رو اعصاب راه میرفت. یه جورائی چرند بود.
اگه فیلمارو دیدی و یک رو بازی نکردی بخر اما اگه فیلمارو ندیدی نخری بهتره چون به نظر من به جز داستان بازی چیز خاصی ندارهدرود .
اونایی که قسمت قبلی رو بازی کردن و با توجه به اینکه لینکای دانلود بازی هم اومده ،
لطفاً بگید که برای شروع و بازی کردن این بازی ، خیلی لازمه که
فیلمای star wars رو دیده باشم ؟
قسمت قبلی رو بازی کرده باشم ؟
بدونم شخصیتا چی به چی هست ؟
یعنی همینجوری بازی رو بگیرم و استارت بزنم برم تو بازی ، به هیچ مشکل یا قسمتای گیج کننده ای برام پیش نمیاد ؟
توضیح اینکه : من کسی هستم که مثلاً میگم اول باید حتماً uncharted 1 بازی بشه .
لطفا چند نفر به من پاسخ بدن . ممنون میشم .