Star Wars: The Force Unleashed II

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان یکش گیر میاد ؟حال میده الان بازی کنم تا دوش بیاد ؟
من چمیدونم :دی ! ولی فکر کنم بیاد ! از آرشیو دار ها باید بخری .
ببین بستگی داره ! اگر SW باز باشی که دریغ نکن و همین الان پاشو برو بخر . اگرم نه فقط دنباله یه تجربه هستی تا حدودی آره تا حدودی هم نه ! چون شماره اولش یه سری باگ داشت که برای بعضی ها میرفت روی اعصاب ! منتها اگر SW باز بازی نه تنها اون باگ نمیره رو اعصاب ، بلکه کلی هم از بازی لذت میبری !
بعدشم 3 تومن ارزش این حرفارو نداره ...

من چمیدونم :دی ! ولی فکر کنم بیاد ! از آرشیو دار ها باید بخری .
ببین بستگی داره ! اگر SW باز باشی که دریغ نکن و همین الان پاشو برو بخر . اگرم نه فقط دنباله یه تجربه هستی تا حدودی آره تا حدودی هم نه ! چون شماره اولش یه سری باگ داشت که برای بعضی ها میرفت روی اعصاب ! منتها اگر SW باز بازی نه تنها اون باگ نمیره رو اعصاب ، بلکه کلی هم از بازی لذت میبری !
بعدشم 3 تومن ارزش این حرفارو نداره ...
اسم کامل یکش رو میگی من خودم دانلودش کنم ؟

• Like
Reactions: Scαrface
نمیدونم کجاش باگ داشت که شهاب بهش اشاره میکنه!! :دی. درکل گیم پلیش خیلی رو اعصاب راه میرفت. یه جورائی چرند بود.
استفاده از Force ها برای بعضی ها مشکل ساز بودش . یه سری مشکلات کوچک گرافیکی هم داشتش .
اما شخصا به قدری از بازی لذت بردم که حد نداشت ! حتی از گیم پلی ـش !
ناگفته نماند زمان خودش بهترین فیزیک تخریب پذیری رو هم داشت !

با اجازه اساتید من هم از شماره اول یه مختصری می نویسم ....کم و کسری داشت به بزرگی خودتون ببخشید البته صد در صد فیلم ها رو دیده باشید داستان جذاب تر میشه واسه تون و انگیزه های ویدر مشخص تر درک میشه

داستان بین اپیزودهای 3 و 4 هستش که تاریک ترین دوران برای فیلم ها محسوب میشه و مساوی هست با دوران شکار عظیم آخرین شوالیه های جدای و همینطور شکل گیری شهرت دارت ویدر و قضیه از اونجا شروع میشه که یکی از جدای ها در سیاره Kashyyk ب علیه امپراطوری شورش میکنه و ویدر برای کشتن جدای شخصاً به این سیاره میره و جدای رو شکست میده وقتی که میخواد اون رو بکشه حضور خیلی قدرتمندتری رو از خود جدای احساس میکنه و همین که میخواد ضربه نهایی رو بزنه شمشیر از دستش میاد بیرون و در دست پسربچه ای قرار می گیره که همون حضور قوی بوده که ویدر حس کرده...ویدر هم همه کسهایی که حضور دارن رو میکشه و این پسر رو مخفیانه آموزش میده(دلیل مخفی بودن برمیگرده به قانون سیت ها که فقطیک استاد و یک شاگرد باید باشه...خواستید این رو توضیح بیشتر میدم) خلاصه این پسر بزرگ میشه و وید قص داره با کمکش امپراطور رو بکشه ولی قبل از این کا اون رو دنبال شکار چند جدای باقی مونده میفرسته که در طول این قضایا مقداری دید استارکلر یا همون پسری که ویدر تعلیم داده به جدای ها بازتر میشه بعد این قضایا امپراطور از نقشه توطئه ویدر سر در میاره و به ویدر میگه این پسر باید بمیره و ویدر هم استارکلر رو ر ناحیه شکم سوراخ کرده:d و به فضا پرت میده ولی بعد نجاتش میده و دوباره شفاش میده و بهش میگه که این بار باید مخالف های امپراطور رو جمع کنه تا امپراطور حواسش پرت بشه و ویدر و استارکلر امپراطور رو بکشن استار کلر هم این کار رو میکنه ولی معلوم میشه همه اینها توطئه ای بزرگتر بوده برای کشتن همه مخالف های امپراطور و از استارکلر فقط سو استفاده شده از همون اول...بعداً استارکلر برای نجات مخالفین به Death Star میره و بعد ابراز علاقه به خلبان سفینه اش جونو اکلیپس به مبارزه ویدر و امپراطور میره و نجات مخالفین امپرطوری که در طول نبرد ویدر زخمی میشه و بازی دو پایان داره ولی پایانی که به حساب میاد این هستش که استارکلر خودش رو سپر فرار مخالفین امپراطور میکنه و می میره که باعث ایجاد Rebel Alliance میشه که در اپیزود 4-6 نقش خیلی مهمی دارن و با مرگش سمبلی میشه برای مقاومت....حالا در قسمت دوم شاهد هستیم که ویدر مشغول کلون کردن یک ارتش از استارکلر هست ولی طبق قوانین جنگ ستارگان کلون کردن یک جدای غیرممکنه و سرانجامش دیوانگی هست به همین خاطر در داستان استاکلر دنبال این هست که آیا کلون هست یا نه و همینطور در دنبال جونو اکلیپس

نمیدونم کجاش باگ داشت که شهاب بهش اشاره میکنه!! :دی. درکل گیم پلیش خیلی رو اعصاب راه میرفت. یه جورائی چرند بود.
دقیقا.
اصلا یه جورایی مشکل داشت.مثلا عمرا وسط کمبو زدن نمیتونستی دفاع کنی!!!باید صبر میکردی کمبوش تموم بشه بعدا دفاع میکرد که البته هیچوقت به اون مرحله نمیرسید چون قبلش دمیج رو خورده بودی!!:d
ولی خُب از اونور خیلی محاسن دیگه داشت که میشد از این معایبش چشم پوشی کرد.اگه تو این شماره این مشکلا رو حل کنن بازی عالی میشه.

مرسی از اینکه روی بنده حقیر رو پایین ننداختین و خلاصه داستان رو گذاشتین هم استاد شهاب هم برادر Raven مرسی . وقتی شماره دو بیاد با سر میرم تو کارش:d

لزومات بازی کردن این بازی

درود .
اونایی که قسمت قبلی رو بازی کردن و با توجه به اینکه لینکای دانلود بازی هم اومده ،

لطفاً بگید که برای شروع و بازی کردن این بازی ، خیلی لازمه که

فیلمای star wars رو دیده باشم ؟
قسمت قبلی رو بازی کرده باشم ؟
بدونم شخصیتا چی به چی هست ؟
یعنی همینجوری بازی رو بگیرم و استارت بزنم برم تو بازی ، به هیچ مشکل یا قسمتای گیج کننده ای برام پیش نمیاد ؟

توضیح اینکه : من کسی هستم که مثلاً میگم اول باید حتماً uncharted 1 بازی بشه .

لطفا چند نفر به من پاسخ بدن . ممنون میشم .

درود .
اونایی که قسمت قبلی رو بازی کردن و با توجه به اینکه لینکای دانلود بازی هم اومده ،

لطفاً بگید که برای شروع و بازی کردن این بازی ، خیلی لازمه که

فیلمای star wars رو دیده باشم ؟
قسمت قبلی رو بازی کرده باشم ؟
بدونم شخصیتا چی به چی هست ؟
یعنی همینجوری بازی رو بگیرم و استارت بزنم برم تو بازی ، به هیچ مشکل یا قسمتای گیج کننده ای برام پیش نمیاد ؟

توضیح اینکه : من کسی هستم که مثلاً میگم اول باید حتماً uncharted 1 بازی بشه .

لطفا چند نفر به من پاسخ بدن . ممنون میشم .
اگه فیلمارو دیدی و یک رو بازی نکردی بخر اما اگه فیلمارو ندیدی نخری بهتره چون به نظر من به جز داستان بازی چیز خاصی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or