Star Wars: The Force Unleashed II

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی رو گرفتم..مرحله ی اول رو هم رفتم.
نسبت به نسخه ی قبلی خیلی پیشرفت کرده...
گرافیکش که حرف نداره..بخصوص افکت آب و بارون..
موسیقی و صداگذاری هم عالی هستن.
فقط Gameplay نسبت به نسخه ی قبلی یکم کند شده که اصلا مهم نیست..طبیعی تر شده.

بازی رو الان تموم کردم در کل بد نبود خیلی خوبم نبود

بازی بسیار کوتاه هستش حتی شاید به کمتر از 5 ساعت برای اتمام بازی نیاز باشه ( من خودم چون سرما خرده بودم خورد خورد بازی میکردم دقیق نفهمیدم چقدر طول میکشه

در اخر بازی هم مثل نسخه قبل شما دو تا انتخاب دارید که بر اساس اون داستان اخر بازی متغییر خواهد بود که البته من فعلآ یکیش رو دیدم

بازی بسیار کوتاه هستش حتی شاید به کمتر از 5 ساعت برای اتمام بازی نیاز باشه ( من خودم چون سرما خرده بودم خورد خورد بازی میکردم دقیق نفهمیدم چقدر طول میکشه

در اخر بازی هم مثل نسخه قبل شما دو تا انتخاب دارید که بر اساس اون داستان اخر بازی متغییر خواهد بود که البته من فعلآ یکیش رو دیدم
ماشاالله اگه سرمانخورده بودی چیکارمیکردی ؟؟:d ( سرعت تموم کردنو میگم )

شما مگه درس و مشق نداری؟ :d

ماشاالله اگه سرمانخورده بودی چیکارمیکردی ؟؟:d ( سرعت تموم کردنو میگم )

شما مگه درس و مشق نداری؟ :d

اسپم نکنید در مورد بازی صحبت کنید :d الان ناظم ها میان سراغمون :d

من به شخصه شماره اول بازی رو بیشتر دوست داشتم ما تو شماره اول بازی نو اوری و تازگی رو احساس میکنیم ولی واقعیتش اینه که تو این نسخه از بازی زیاد شما رو راضی نمیکنه که بازی خیلی پیشرفت کرده و به یه بازی بهتر از نسخه قبل تبدیل شده هرچند که تو بعضی از موارد پیشرفت داشته ولی نه چشمگیر

در کل اینا فقط نظرات من بود شاید دوستان دیگه نظرت متفاوتی داشته باشند

سلام
من قبلا استار وارز بازی نکردم ولی خدایشش این بازی سرگرمم کرده
مطمئن باشید تو گرفتنش پشیمون نمیشید
من خودم زیاد نرفتم ولی به بازی نمره 8 رو میدم

چرا هیچکس اینجا نمیاد نظر بده؟!

من از شماره اولش خیلی خوشم اومد برخلاف اکثر دوستان حالا این یکی هم تقریبا همون سبکه و سیاق رو داره دیگه؟

خوب ما هم تموم كرديم بازي رو در يك كلام بگم كه عالي بود :x
دوستاني كه بازيو تموم كردند:
كسي پايانِ داركِ بازي رو رفته ببينه چطوريه بياد يك توضيح بده ؟ :d

سلام دوستان
یعنی قضیه قضیه مافیا2 شده؟
نه به اون نمره های رنگارنگ بازی که از 7 بالاتر نرفته نه به این همه تعریف دوستان بگید ببینم اگه بخواهید بهش نمره بدین چند میدین داستانش چطوره چون من به داستان احمیت زیادی میدم در کل فکر کنم بازی خوبی باید باشه و این نمرهایی که یهش دادن الکیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or