Star Wars: The Force Unleashed II

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب ما هم تموم كرديم بازي رو در يك كلام بگم كه عالي بود :x
دوستاني كه بازيو تموم كردند:
كسي پايانِ داركِ بازي رو رفته ببينه چطوريه بياد يك توضيح بده ؟ :d
هیچی یه کلون دیگه از starkiller میاد شخصیت شما و بقیه رو میکشه بعد هم ویدر بهش میگه برو بقیه شورشیهای جاهای دیگه رو از بین ببر !

• Like
Reactions: PouяiД
یکی از عجیبترین بازی ها از نظر گرافیکی هستش. جاهایی به خاطر قدرت گرافیکیش شما رو مات و مبهوت نگه می داره ولی یه جاهایی به شکل عجیب غریبی همه چیز ساده طراحی شده. در مراحل بارونی به خاطر اضافه شدن بارون می تونید افت رو در بقیه ی آبجکتها ببینید. در قسمت هایی واقعا" تشخیص CG بودن یا نبودن چیزی که می بینید سخت هست.
من فکر می کنم دلیل کوتاه بودن بازی به خاطر همین گرافیکش باشه که در یک دیسک عرضه شده. زمانی که شما آپگرید ها رو در ابتدای بازی به راحتی بدست میارید بدون شک کوتاه بودن بازی رو حدس خواهید زد.

من هم حدود یک سات بازی کردم وباید بگم خیلی خوبه و عالیه و به همه پیشنهاد میکنم بگیرنش واقا ارزش 2یا3 تومن رو داره......
تمومش کردم میام نظر نهایی رو میدم........

من نمی دونم مشکل Game Spot با این بازی چیه؟نه تنها این بازی بازی های دیگه هم همین طور.به این بازی داده 6.5.من فکر می کنم کمترین نمره ای باید به بازی داد 9 هست.;)
به نظر من بازی محشریه.

منم بازی رو تموم کردم،ولی نمیدونم بازی چی داره که اینقدر ازش تعریف میکنید .بازی همش لوکیشن های تکراری داره و یسری دشمن ،همین !فقط گرافیک بازی به نظرم فوق العاده بود !
راستی یه سوال:

پایان The Light Side رو یکی بیاد بگه !

آخرین ویرایش:
من فعلا تنها اشکالی که تونستم ازش بگیرم بیش از حد ساده بودنش رو easy هستش.......
راستی بازی چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

بین 5 تا 6 ساعت داره،برای بنده 5 ساعت طول کشید،روی Medium !کلاً من 2 3 بار بیشتر تو بازی نمردم !

بچه ها من همون مرحله اول گیر کردم .
یه ده بیست دقیقه که از بازی میگذره .
بعد از اونجا که اون غول یخ پاش را میکشیم یه جا میرسیم که باید بپریم روی سکو و روبرومون هم چند تا دشمن سوار یه چیزایی هستند که نور هم داره . میگه کلید Y را بزنید ولی من که نفهمیدم چی کار باید کرد .
کسی میدونه ؟

خداييش بازي قشنگي هستش به خصوص اين قدرت تمركزش
خيلي هال ميده:d
تازه گرافيكش هم خيلي دلنوازه و يه جورايي آدمو جو گير ميكنه

بچه ها من همون مرحله اول گیر کردم .
یه ده بیست دقیقه که از بازی میگذره .
بعد از اونجا که اون غول یخ پاش را میکشیم یه جا میرسیم که باید بپریم روی سکو و روبرومون هم چند تا دشمن سوار یه چیزایی هستند که نور هم داره . میگه کلید Y را بزنید ولی من که نفهمیدم چی کار باید کرد .
کسی میدونه ؟

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or