SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

درسته داستان بازی کاملا در حد سری های قبل نبود ولی مسخرس این حرف که چون ما بیگ باس نبودیم بمون دروغ گفتن و توهین شده و فلان و فلان . اتفاقا به نظر من ایده جالبی بود . در ضمن انتظار داشتین همون اول قبل عرضه میگفتن که آره شما بیگ باس نیسین ؟ اینجوری که کلا spoil میشد . این فهمیدن داستان بازی از روی کاست ها هم منو یاد بازی هایی مثل Dark Souls انداخت که باید متن و توضیحات آیتم ها رو میخوندیم :دی سبک جالبیه (من حال کردم با این قضیه شخصا :دی ) ولی خیلی ها خوششون نمیاد و یه جوزایی شاید مناسب حال و هوای یه بازی مثل MGS نباشه .

درسته داستان بازی کاملا در حد سری های قبل نبود ولی مسخرس این حرف که چون ما بیگ باس نبودیم بمون دروغ گفتن و توهین شده و فلان و فلان . اتفاقا به نظر من ایده جالبی بود . در ضمن انتظار داشتین همون اول قبل عرضه میگفتن که آره شما بیگ باس نیسین ؟ اینجوری که کلا spoil میشد . این فهمیدن داستان بازی از روی کاست ها هم منو یاد بازی هایی مثل Dark Souls انداخت که باید متن و توضیحات آیتم ها رو میخوندیم :دی سبک جالبیه (من حال کردم با این قضیه شخصا :دی ) ولی خیلی ها خوششون نمیاد و یه جوزایی شاید مناسب حال و هوای یه بازی مثل MGS نباشه .
بحث این نیست. اینه که چی جوری بیگ باس حاضر شد از خون سربازایی که توی دستاش جون دادن و واسش فداکاری کردن بگذره و یکی دیگه رو به اسم خودش بندازه جلوی دنیا... درک این یکمی سخته. حتی اگه پایان بازی منطقی باشه و مثلا داستان MG1 و MG2 رو توجیح کرده باشه.

یه جمله از یکی از کاربرای ردیت که واقعا ارزش خوندن داره:
Guys just ignore the game for a while. If something comes out you'll know and the desperation will stop. Accept the game for what it is and if something comes out youll be surprised again. If you keep jumping to every ruse train youll only feel worse.

بحث این نیست. اینه که چی جوری بیگ باس حاضر شد از خون سربازایی که توی دستاش جون دادن و واسش فداکاری کردن بگذره و یکی دیگه رو به اسم خودش بندازه جلوی دنیا... درک این یکمی سخته. حتی اگه پایان بازی منطقی باشه و مثلا داستان MG1 و MG2 رو توجیح کرده باشه.

اگه دلیل نا امیدیتون اینه این یه چیز طبیعی ـ . سری متالگیر به طور کلی راجب جنگ ـ و نمیتونی توی جنگ انتظار داشته باشی همه بهترین رفتار و تصمیمات ـشون رو داشته باشن . نمیتونی یه نفر رو کاملا HERO در نظر بگیری . شما داری اینجوری به قضیه نگاه میکنی که بیگ باس یه Hero هست که همیشه از جون خودش واس همه سربازاش میگذره و ... . خوب اینجوری نیست , یعنی هیچکس نمیتونه توی جنگ اینجوری باشه . تا حالا از این دید نگاه کردین به قضیه ؟

سلام . ببخشید من داغ دلتون رو تازه میکنم... اما یه سوالی برام پیش اومده ..

این که اخر بازی که quite حرف میزنه .. مگه باعث انتقال ویروس نمیشه که انگلیسی به زبون میاره :-| توضیحی براش هست ؟

سلام . ببخشید من داغ دلتون رو تازه میکنم... اما یه سوالی برام پیش اومده ..

این که اخر بازی که quite حرف میزنه .. مگه باعث انتقال ویروس نمیشه که انگلیسی به زبون میاره :-| توضیحی براش هست ؟
ویروس یه تایمی برا فعال شدن میخواد.برا همین کوایت بعد از حرف زدن کلا ول میکنه میره.

حرص نخورید، بعضی وقتها این مسائل پیش میاد. MGS تنها بازی نبود که این ماجرا براش پیش اومد بزارید براتون چندتا مثال بزنم:
- پایان Mass Effect 3 و خود داستان Mass Effect 3: فن های اصلی و با اطلاع بازی وقتی شماره 3 اومد کلا شکه شدند. نه فقط پایان های بی فکر و بد بازی بلکه داستان ME3 که قول هایی که سازنده ها در طول بازی دادند مثلا ارزش بالای تصمیم های شما در طول 2 بازی قبلی که بیشتر آنها هیچ اثر خاصی جز یک عدد در readiness بازی نبود. دشمن اصلی تغییر کرد، motivation دشمن تغییر کرد و کل سه گانه با یک حالت deus ex machina کلیشه ای تمام شد.
- Command and Conquer Tiberian Saga: در شماره 4 tiberian twilight به کل داستان عوض شد و در یک retcon افتضاح دشمن و نقش منفی سری تبدیل به یک آدم نسبتا خوب شد که گروه nod را به کل به دنیای دیگر برد؟!؟!؟! و قول های حمله جدید فضایی های scrin هم کلا از بازی حذف شدند و آخرین شماره با retcon شدید نقش منفی genocider تبدیل به یک فردی شد که دنیا را با ازبین بردن tiberium نجات داد؟!؟!؟
و بازی های دیگر مثل crysis و .. که در ادامه داستان هایشان یهو تغییر کردند.
من همونطور که ماه پیش هم گفتم با مسیری که داستان رفت مشکلی ندارم فقط نبود story content و نپرداختن به خیلی از مسائل برای من عجیب بود. وقتی بازی مثل MGS میگری همیشه انتظار داستان غنی، پر از cutscene و پرداختن به کاراکتر های مختلف دار هر چند به قول معروف ژاپنی بازی و مسخره داری و دوست داری بدونی توی این بازه زمانی که خیلی اتفاق ها افتاده را ببینی. Kojima به مدت نزدیک دو دهه متال گیر های خود را در یک حالت نگه داشت: داستان پیچیده تر ولی با توضیحات زیاد و ماجراهای زیاد و کاراکتر های جدید مختلف مثلا ما گروهای sons of big boss در شماره MGS1 ، و Sons of liberty در شماره MGS2 و rogue Cobra Unit در شماره MGS3 و Beauty and the Beast و Outer Haven mother company, praying mantins و ... و در MGS Peace Walker گروه Peace Sentinel AI Weapons داشتیم که به آنها خیلی پرداخته شد. در این شماره XOF و Skulls داریم که فقط داریم. داستان هم خوب بود parasite ها هم که مثل nanomachine ها تقریبا عمل کردند و در نوار کاست ها بهش پرداخته شد و به skull face هم پرداخته شد ولی در آخر احساس می کردی که کار کوجیما نبود.
البته من سر کار هستم و زیاد و دقیق نمی تونم بنویسم ببخشید به هر حال.
یک مشکلی دیگری هم بود و اون هم مارکتینگ غلط مثلا مال red band trailer سال 2013، گفته بود In outer heaven men become demons، اولا diamond dogs mother base اصلا به عنوان true outer heaven معرفی نشد. دوم men become demons؟؟ ایقدر اونجا خوب بود که حتی واسه NGO باغ وحش ساخته بودند که از گونه های مختلف حیوانات در مناطق جنگی محافظت کنند و همه هم روحیه فوق العاده friendly داشتند. مگر اینکه توی اون outer heaven اصلی که هنوز ما ندیدم...
در آخر فقط باید کنار اومد. من به شخصه صبر کردم تا ببینم چی میشه ولی مثل اینکه با صحبت های ساخت شماره بعدی مثل اینکه کانتنت داستانی جدید و جدی نیست. Fallout 4، Battlefront و CoDblops 3 نزدیک هست و باید برم روی فاز آنها. بازی خوبی بود با گیمپلی فوق العاده عالی و صحنه های بیاد ماندنی هر چند کم ولی انگار روح MGS اونقدر نبود که باید باشه. داستان به خوبی جمع نشد و اگر ماموریت 46 ماموریت آخر باشه ( که من ماموریت 45 را آخرین ماموریت انجام دادم که برای من اون آخر بود چون با رفتن quiet دیگه واقعا یه چیزی انگار کم بود واسه venom ) اینکه چرا یهویی بعد از انجام ماموریت های تکرار باز میشه بدون مقدمه و یک کات سین 5 دقیقه ای و بعد خداخافظ ( البته صحبت های kaz و ocelot خیلی خوب بود و بیشتر از ocelot کلا خوشم اومد با اینکه کاراکترش کلا عوض شد و دوست داشتم بیشتر ببینمش تو ماموریت و کار با revolver هاشو ) در حد یک سری غنی از داستان واقعا نبود و اون ارزش تا حالا بهش داده نشده.

آخرین ویرایش:
ویروس یه تایمی برا فعال شدن میخواد.برا همین کوایت بعد از حرف زدن کلا ول میکنه میره.

ممنون از پاسخ میشه . یکم بیشتر توضیح بدید ؟

هیچ جا این بازه زمانی ذکر نشده بود تا نوارها و ...

جایی داریم که این مورد نشون داده شده باشه یا ... ؟

ممنون از پاسخ میشه . یکم بیشتر توضیح بدید ؟

هیچ جا این بازه زمانی ذکر نشده بود تا نوارها و ...

جایی داریم که این مورد نشون داده شده باشه یا ... ؟
کوایت میدونست که اگه حرف بزنه ویروس فعال میشه.
فعال شدن ویروس ولی زمان میبره و تو بازی هم طول میکشه تا سرباز ها مریض بشن.
کوایت بعد که حرف زد دیگه پیش ونوم نموند و رفت تا ویروس بهش منتقل نشه بعد از فعال شدن.

کوایت میدونست که اگه حرف بزنه ویروس فعال میشه.
فعال شدن ویروس ولی زمان میبره و تو بازی هم طول میکشه تا سرباز ها مریض بشن.
کوایت بعد که حرف زد دیگه پیش ونوم نموند و رفت تا ویروس بهش منتقل نشه بعد از فعال شدن.

خوب شما اگه یادت باشه .. وقتی تو پلتفرم قرنطینه برای بار دوم همه ویروسی شدن .. یه نفری که ویروسی نشده بود ... دقیقا تا حرف زد .. ویروسی شد .. و این بازه ای بود که رو پشتمون داشتیم میاوردیمش بالا . یعنی کمتر از 30 ثانیه . یا دیگه در بدترین حالت 1 دقیقه . این بنده خدا ویروسی شد و میت شد .

حالا در مورد quite شروع کرد به حرف زدن و اگه کات سینس رو ببینیم . حدود 1 دقیقه فقط داره به قول دوستان pequod :d رو راهنمایی میکنه که کجا بشینه .. بعدم که صبر میکنه تا بیان ... وقتی میشینه هلی کوپتر بعد در میره ... بعدشم .. در جایی ذکر میشه که مثلا این ویروس کوایت خطرناکترینشون هست تو 3 تا ویروس ...

جور در نمیاد که اونجا اینقدر زود عمل کنه و اینجا اینقدر دیر ؟ :-| جور در میاد ؟

خوب شما اگه یادت باشه .. وقتی تو پلتفرم قرنطینه برای بار دوم همه ویروسی شدن .. یه نفری که ویروسی نشده بود ... دقیقا تا حرف زد .. ویروسی شد .. و این بازه ای بود که رو پشتمون داشتیم میاوردیمش بالا . یعنی کمتر از 30 ثانیه . یا دیگه در بدترین حالت 1 دقیقه . این بنده خدا ویروسی شد و میت شد .

حالا در مورد quite شروع کرد به حرف زدن و اگه کات سینس رو ببینیم . حدود 1 دقیقه فقط داره به قول دوستان pequod :d رو راهنمایی میکنه که کجا بشینه .. بعدم که صبر میکنه تا بیان ... وقتی میشینه هلی کوپتر بعد در میره ... بعدشم .. در جایی ذکر میشه که مثلا این ویروس کوایت خطرناکترینشون هست تو 3 تا ویروس ...

جور در نمیاد که اونجا اینقدر زود عمل کنه و اینجا اینقدر دیر ؟ :-| جور در میاد ؟
اون سرباز بدبخت در ارتباط مستقیم با ویروس بود چون محیط الوده بود.ولی ونوم موقع حرف زدن کوایت بی هوش بود.
کلا این را هم بذار به حساب ماسمالی های کوجیما:d

دوستان این تیکه برای کدوم مرحله بود ؟ چندمین مرحله بود این فیلم رو پخش کرد..

اون سرباز بدبخت در ارتباط مستقیم با ویروس بود چون محیط الوده بود.ولی ونوم موقع حرف زدن کوایت بی هوش بود.
کلا این را هم بذار به حساب ماسمالی های کوجیما:d

این پاسخ بخش دومتون صحیحه .. خیلی هم قانع کنندست ..

اما ببخشید من فقط هدفم اینه که یه جواب درستی پیدا کنم ... که باز میام بحث رو طولانی میکنم .

بحث سر اینه که اون سرباز درسته که در ارتباط مستقیم بود و البته که تشعشع هم باعث شده بود .. اما بحث سر اینه که اون لاقل یه پادزهری تو تنش بود .. اما بازم .. به اون سرعت عمل کرد ... این ونوم که هیچی نداشت ...

بعد مورد بعدی هم این که ونوم بیهوش بیهوش نبود .. مثلا داشت نشون میداد که تو حالت تعطیلی ... داشت میشنید و تار کوایت رو میدید ...

فقط از نقطه نظر من میمونه 1 چیزی :-| اونم این که سم این ماره خودش یه پاد زهر باشه که کلا این ویروس رو خنثی میکنه که بازم یه مشکلی میمونه این وسط ...

اون پیکواد بدبخت فلک زده هم که داشت صحبت میکرد که ویروسی شده .. اون چی ؟ :-|

- - -ویرایش - - -

ظاهرا مال میشن 51 هست که میگن تو بازی گنجونده نشده .. باید از نت دانلود کنید :-|

اما ببخشید من فقط هدفم اینه که یه جواب درستی پیدا کنم ... که باز میام بحث رو طولانی میکنم .

بحث سر اینه که اون سرباز درسته که در ارتباط مستقیم بود و البته که تشعشع هم باعث شده بود .. اما بحث سر اینه که اون لاقل یه پادزهری تو تنش بود .. اما بازم .. به اون سرعت عمل کرد ... این ونوم که هیچی نداشت ...

بعد مورد بعدی هم این که ونوم بیهوش بیهوش نبود .. مثلا داشت نشون میداد که تو حالت تعطیلی ... داشت میشنید و تار کوایت رو میدید ...

فقط از نقطه نظر من میمونه 1 چیزی :-| اونم این که سم این ماره خودش یه پاد زهر باشه که کلا این ویروس رو خنثی میکنه که بازم یه مشکلی میمونه این وسط ...

- - -ویرایش - - -

ظاهرا مال میشن 51 هست که میگن تو بازی گنجونده نشده .. باید از نت دانلود کنید :-|

بابا بیخیال .این کوجیما کلیات بازی را درست تحویل نداده.بعد بیاد جزویات را اینقدر توش ریز بشه؟
کلا اینطوری فرض کن:بر حسب شانس ونوم ویروسی نمیشه و کوایت هم مثل بچه ادم ور میداره میره و تمام:d

- - -ویرایش - - -

اپیزود 51:اپیزود فنتوم
همین که دل همه را خون کرده و این همه بحث پیش اورده.
یه اپیزود ناقص که فقط تو نسخه کالکتور ps4 هست.و فقط هم به صورت فیلم.

وقتی کسی که مبتلا هست شروع به صحبت می کنه تازه انگل ها فعال می شن و میخوان که جفت گیری کنن ، اینطوری نیست که تا حرف بزنه خودشون رو پخش کنن. ضمنا میزان صحبت کردن تاثیر داره روی شدت فعالیتشون و کوایت زیاد صحبت نکرد.
اولین قربانی کسی که صحبت می کنه خودش هست و بعد پخش میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or