SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

من توی همون هفته اول بازی تموم کردم و با پایانی که دیدم کلا تا چند وقت هنک بودم باورم نمیشد کوجیما این طوری سره کارمون گذاشته باشه. اینم بگم از کوجیما بت نساختم ولی با شناختی که ازش داشتم تو MGS های قبلی انتظارم خیلی بیشتر بود.
چه چیزهایی که از تریلر ها در نیاوردیم با بچه ها از آهنگ های روی تریلر ها و دیالوگ ها و...
گفتنی هارو تو این 34 صفحه مطمئنن دوستان گفتن ولی بزرگترین مشکل من با بازی اون دروغیه که پشت حرف های کوجیما بود و هست! اون مصاحبه هایی که درباره شخصیت بیگ باس میگفت که چطور به یک شیطان تبدیل میشه و دیدن راهی که رئیس با سربازاش میرن خیلی سخته. (این مصاحبه ها دقیقا تو همین بازی سنتره خودمونم هست)به هیچ عنوان من چنین چیزی تو بازی ندیدم ونوم هیچ کاره شیطانی نکرد و تو ماموریت 43 هم کاری انجام داد که هرکسی انجام میداد چیزی بود که خود سرباز هاش هم میخواستن.
سریال 24 کامل دیدم و با صدای کیفر ساترلند آشنام وقتی تو همون بیمارستان همراهمون (همون بیگ باس اصلی) شروع به حرف زدن میکنه کاملا فهمیدم این بیگ باسه دلیلی نداره یه نفر این طوری ازت مراقبت کنه بعد هم سره یه چشم به هم زدن ناپدید شه. (بماند که این تئوری وجود دو بیگ باس هم تو اینترنت از قبل بود)
کلام آخر: بیگ باس حاضر بود به خاطره تک تک سربازاش گلوله بخوره ولی خیلی راحت میبینم تو TPP همه رو میسپاره دسته یه فردی که تازه از کما اومده و تحته هیپنوتیزمه و میره دنباله آرزوی خودش!

من توی همون هفته اول بازی تموم کردم و با پایانی که دیدم کلا تا چند وقت هنک بودم باورم نمیشد کوجیما این طوری سره کارمون گذاشته باشه. اینم بگم از کوجیما بت نساختم ولی با شناختی که ازش داشتم تو MGS های قبلی انتظارم خیلی بیشتر بود.
چه چیزهایی که از تریلر ها در نیاوردیم با بچه ها از آهنگ های روی تریلر ها و دیالوگ ها و...
گفتنی هارو تو این 34 صفحه مطمئنن دوستان گفتن ولی بزرگترین مشکل من با بازی اون دروغیه که پشت حرف های کوجیما بود و هست! اون مصاحبه هایی که درباره شخصیت بیگ باس میگفت که چطور به یک شیطان تبدیل میشه و دیدن راهی که رئیس با سربازاش میرن خیلی سخته. (این مصاحبه ها دقیقا تو همین بازی سنتره خودمونم هست)به هیچ عنوان من چنین چیزی تو بازی ندیدم ونوم هیچ کاره شیطانی نکرد و تو ماموریت 43 هم کاری انجام داد که هرکسی انجام میداد چیزی بود که خود سرباز هاش هم میخواستن.
سریال 24 کامل دیدم و با صدای کیفر ساترلند آشنام وقتی تو همون بیمارستان همراهمون (همون بیگ باس اصلی) شروع به حرف زدن میکنه کاملا فهمیدم این بیگ باسه دلیلی نداره یه نفر این طوری ازت مراقبت کنه بعد هم سره یه چشم به هم زدن ناپدید شه. (بماند که این تئوری وجود دو بیگ باس هم تو اینترنت از قبل بود)
کلام آخر: بیگ باس حاضر بود به خاطره تک تک سربازاش گلوله بخوره ولی خیلی راحت میبینم تو TPP همه رو میسپاره دسته یه فردی که تازه از کما اومده و تحته هیپنوتیزمه و میره دنباله آرزوی خودش!

عزیز،بیگ باس که با میل خودش نرفت که!!مجبورت بود بره چاره دیگه ای نداشت!حتی موقع تصادف این و ونوم،میخواست سعی کنه ونوم رو بیهوش بیاره اما همون لحظه اسلات اومد اونو از تو ماشین کشید بیرون!
اتفاقا قبلا گفتم بازم میگم ونوم اسنیک در ظاهر ادم خوبی به نظر میرسید اما در باطن خیر!
از همون خنده شیطنت امیزش تو اون اپیزود 46 میشه فهمید!

نظرتون چیه چپتر 3 بازی تمامش با بیگ باس اورجینال بریم و از اونجایی بازی شروع شه که سوار موتور هستیم :d یکم موتور سواری با یه آهنگ خفن مثل nuclear بعدشم EVA زنگ بزنه :d همدیگرو ببینن ( آخر متال 3 رو یادتونه؟;;)) و بعد برن آمریکا ! و فاکس هاند و ...:x

این کات سین هارو کسی دیده؟
Metal-Gear-Solid-V-Super-Secret-Cutscene.jpg
1433644004265253670.jpg
the-phantom-pain-s-secret-cutscene-1118415.jpg

این مربوط به Nuclear Disarmament ـه ، وقتی که همه بمب اتم های FOB به تعداد 0 برسه این کات سین پخش میشه ( همه پلیر ها باید بمب هاشونو از بین ببرن ) اینم با دیتا ماین نسخه پی سی پیدا کردند .
یه چیز جدید هم کشف کردند ملت که ظاهرا قراره یک کات سین جدید رو اجرا کنه اسمشم Nuclear Armament ـه که طی اون تعداد بمب های پلیر ها باید به یک عدد خاص برسه .
عکس وسطیه هم مال پایان چپتر 1 ـه وقتی که ساحلانتراپوس رو میارید به MB

نظرتون چیه چپتر 3 بازی تمامش با بیگ باس اورجینال بریم و از اونجایی بازی شروع شه که سوار موتور هستیم :d یکم موتور سواری با یه آهنگ خفن مثل nuclear بعدشم EVA زنگ بزنه :d همدیگرو ببینن ( آخر متال 3 رو یادتونه؟;;)) و بعد برن آمریکا ! و فاکس هاند و ...:x
آخه یکم مسخرس هیچ جا اشاره نشده ک بیگ باس تویه آمریکا بوده بعد از قضایای پیس واکر.بنظرم اگر بیگ باس به جای اینکه بره آمریکا بره زنگبار و اون قضایا خیلی خوب میشد یا حتی جنگ سالید و بیگ باس و زنده موندن بیگ باس ...

آخه یکم مسخرس هیچ جا اشاره نشده ک بیگ باس تویه آمریکا بوده بعد از قضایای پیس واکر.بنظرم اگر بیگ باس به جای اینکه بره آمریکا بره زنگبار و اون قضایا خیلی خوب میشد یا حتی جنگ سالید و بیگ باس و زنده موندن بیگ باس ...
فاکس هاند را که من تاسیس نکردم.
بیگ باس تو امریکا تاسیس کرده.
تازه ایلای هم بعد ازین وقایع میره امریکا، تو میلیتاری فورس.

- - -ویرایش - - -

Metal-Gear-Solid-V-Super-Secret-Cutscene.jpg
1433644004265253670.jpg
the-phantom-pain-s-secret-cutscene-1118415.jpg

اولی را یادم نمیاد.
دومی مربوط به اوردن ساهالنتروپوس به مادر بیسه و سومی هم مال یه اندینگ دیگه از بازیه که تو بازی هست ولی نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد چون برا دیدنش باید تمام دارندگان بازی،بمب اتم هاشون را غیر فعال کنند.

فاکس هاند را که من تاسیس نکردم.
بیگ باس تو امریکا تاسیس کرده.
تازه ایلای هم بعد ازین وقایع میره امریکا، تو میلیتاری فورس.

- - -ویرایش - - -

اولی را یادم نمیاد.
دومی مربوط به اوردن ساهالنتروپوس به مادر بیسه و سومی هم مال یه اندینگ دیگه از بازیه که تو بازی هست ولی نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد چون برا دیدنش باید تمام دارندگان بازی،بمب اتم هاشون را غیر فعال کنند.
اره راست میگی بیگ باس فاکس هاند رو تاسیس کرد من نمیدونم چرا همش فک میکردم فاکس هاند رو آسلات تاسیس کرده.:-?

MGSV-Leather-Jacket.jpg
06c8465d3fe43c3005b7213ee54b2e14.jpg

نمیدونم این عکسو و این شاخو کجای دلم بزارم
یعنی کوجیما سال 2013 داستان بازیو یه شکل دیگه فکر میکرده اخرش این شده

این کتاب راهنمای رسمی که قرار بود 2 نوامبر بیاد چی شد قضیه ش؟ بازی رو عوض کرده بودم اما انقدر از اون خبر که گفتن بازی 15 مرحله دیگه داره هایپ شدم که رفتم دوباره بازی رو خریدم ( البته فقط به این خاطر نبود) داشتن بازی بر هر فن متال گیر واجب است!):d

MGSV-Leather-Jacket.jpg
06c8465d3fe43c3005b7213ee54b2e14.jpg

نمیدونم این عکسو و این شاخو کجای دلم بزارم
یعنی کوجیما سال 2013 داستان بازیو یه شکل دیگه فکر میکرده اخرش این شده

اره،من که میگم ماله چپتر سوم هستش این تیکه!
شاید ونوم میخواد اینجا بره دنبال بیگ باس تو امریکا!
نظرتون چیه؟

به نظر من اول منتظر بمونيم تاييد كه شد بعدش گمانه زني كنيم :D

Sent from my iPhone

نظرتون چیه؟
خیلی خیلی احتمالش کمه این حرکت این بنظرم واسه این بوده ک کسی بو نبره ونوم کیه بیگ باس نیس.

نظرتون چیه؟
اقا واقعا فوقالعادست فرضیه هایی که میدی خیلی حال میکنم keep going

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or