SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

بله درسته . من کاری ندارم تو بازی چه اتفاق هایی افتاد و کی له شد ... میگم رو چه حسابی خیلی هااا میگن که این بازی برای "طرفداران قدیمی" اصلا قابل قبول نیست و ماله تازه وارد هاست ... من نمی خوام بگم من قدیمیم و اینا . میگم این صحبت ها باعث میشه خیلی ها که حال کردن از بازی به مرور ناامید بشن نمونش هم همین دوست عزیزمون که جاشون خالیه

بله درسته . من کاری ندارم تو بازی چه اتفاق هایی افتاد و کی له شد ... میگم رو چه حسابی خیلی هااا میگن که این بازی برای "طرفداران قدیمی" اصلا قابل قبول نیست و ماله تازه وارد هاست ... من نمی خوام بگم من قدیمیم و اینا . میگم این صحبت ها باعث میشه خیلی ها که حال کردن از بازی به مرور ناامید بشن نمونش هم همین دوست عزیزمون که جاشون خالیه
اون مثالی که زدی رو منم حواسم بود و اتفاقا به همین نتیجه ای که رسیدی منم رسیدم.
ولی خب کلا خیلی طبیعیه کسی که عمری لحظه به لحظه بازیو دنبال کرده و سال ها منتظر بازی مونده و انقدر با هیجان همه اخبارش رو دنبال کرده همون ابتدا بعد از تموم شدن بازی نخواد قبول کنه که اون چیزی که انتظارش رو داشته نبوده و بعد از یه مدتی نظرش عوض بشه.

عزیز خیلی داستان ساده‌ایه. یه سری با له شدن شخصیت بیگ‌باس توی داستان این بازی حال کردن یه سری هم نکردن. حالا ممکنه یه سری تازه کار خوششون اومده باشه، یه سری تازه کار بدشون اومده باشه، یه سری هوادار جدید خوششون اومده باشه، یه سری هوادار جدید هم بدشون اومده باشه.
داستان بازی بده. روایتش بده. ولی از لحاظ گیم پلی بازی کامل ترین MGS هست.

له شدن شخصیت بیگ باس چی داره که ادم خوشش بیاد؟
اون جذبه که تو نگاه خودش بود ته گراند زیرو را تو صنعت گیم هیچکس نداره.
تنها کاراکتر مجازی هست که به شخصه احساس میکنم واقعیه و تو این مدت کم جذب خوفیتش:d شدم.
حالا میفهمم چرا بعضی از دوستان مثل امید و احسان(kaine) مینالن از بازی.
این کار کوجیما مثل این میموند که بیاد تا قبل انتشار فنتوم پین بگه:
بیگ باس یه اسطوره دست نیافتنیه
و بعد انتشارش بیاد بگه:
بیگ باس یه اسطوره دست نیافتنیه ...فقط خیلی وقته له شده.
من که حالم واقعا گرفته شد

من برعکس حرف دوستان از کوجیما خیلی متشکرم همینطور از بازی که ساخت ولی اون چیزی که کوجیما ساخت دست ما نیست.
یه رجوع به سایت http://vgpostmortem.ir بزنید و ببینید کوجیما چی کار کرده در واقع اسکال فیس روایت زندگی کوجیما هستش:i was born in a small village
i was still a child when we where raided by the soldires faren soldiers ...
و ادامش که خودتون حمتا کلشو حفظ کدید.
اما در مورد بازی باید بگم من با نظر اون دوستمون صد در صد موافقم که امریکا ر.ی.د.ه تو بازی و فصل سوم بازی رو عوض کرده کوجیما هم برای این که یه نشونی ازش بزاره تو فایل های بازی یه قسمت هاییش رو گزاشته ولی ناقصه و نمیشه بهش رسید همین.کوجیما هیچ وقت گیم پلی رو فدای داستان نکرد.
تازگی یکی از اهنگ سازای بازی گفته که دلیل مخالفت کونامی از کوجیما مساعل مالی نیست.خیلی ساده است بعد از جنگ جهانی دوم کشور ژاپن توسط امریکا اشغال شده و حالا بعد از این همه بازی که کوجیما داده بیرون و توش پر از اعتراضات هستش که تو پیس واکر به اوج خودش رسیده بود امریکا دیگه نمیخواد تو فانتوم پین دوباره این داستان تکرار بشه برای همین به کونامی اخطار میده که تمومش کن و گرنه شرکت رو میبندیم.کونامی هم به کوجیما اخطار میده ولی کوجیما دست بردار نیستش برای همین بهترین بازی ساز جهان رو اخراج میکنه(هیچ اسکلی این کارو نمیکنه ولی کونامی مجبوره)و کوجیما هم با این که اعتراضات خودش رو تو این قسمت میزاره کونامی ورش میداره و نتیجش اینه که فن ها بشن دو دسته و...

- - -ویرایش - - -

من برعکس حرف دوستان از کوجیما خیلی متشکرم همینطور از بازی که ساخت ولی اون چیزی که کوجیما ساخت دست ما نیست.
یه رجوع به سایت http://vgpostmortem.ir بزنید و ببینید کوجیما چی کار کرده در واقع اسکال فیس روایت زندگی کوجیما هستش:i was born in a small village
i was still a child when we where raided by the soldires faren soldiers ...
و ادامش که خودتون حمتا کلشو حفظ کدید.
اما در مورد بازی باید بگم من با نظر اون دوستمون صد در صد موافقم که امریکا ر.ی.د.ه تو بازی و فصل سوم بازی رو عوض کرده کوجیما هم برای این که یه نشونی ازش بزاره تو فایل های بازی یه قسمت هاییش رو گزاشته ولی ناقصه و نمیشه بهش رسید همین.کوجیما هیچ وقت گیم پلی رو فدای داستان نکرد.
تازگی یکی از اهنگ سازای بازی گفته که دلیل مخالفت کونامی از کوجیما مساعل مالی نیست.خیلی ساده است بعد از جنگ جهانی دوم کشور ژاپن توسط امریکا اشغال شده و حالا بعد از این همه بازی که کوجیما داده بیرون و توش پر از اعتراضات هستش که تو پیس واکر به اوج خودش رسیده بود امریکا دیگه نمیخواد تو فانتوم پین دوباره این داستان تکرار بشه برای همین به کونامی اخطار میده که تمومش کن و گرنه شرکت رو میبندیم.کونامی هم به کوجیما اخطار میده ولی کوجیما دست بردار نیستش برای همین بهترین بازی ساز جهان رو اخراج میکنه(هیچ اسکلی این کارو نمیکنه ولی کونامی مجبوره)و کوجیما هم با این که اعتراضات خودش رو تو این قسمت میزاره کونامی ورش میداره و نتیجش اینه که فن ها بشن دو دسته و...

این همه روزنامه و شبکه که دفترشون داخل خود آمریکا هست، و فیلم و ... هایی که هر روز داخل آمریکا تولید میشن روزانه شدید ترین انتقاد ها رو به دولت و حکومت آمریکا وارد می کنند و اصلا کسی کاری به کارشون نداره. حالا یه بازی که مخاطبینش خیلی خیلی محدود تر از رسانه ها هست و تاثیری که ممکنه روی یه عده بذاره شاید یک صدم درصد بقیه چیزا هم نباشه آمریکا رو عصبانی کرده؟:-/

به زمین و زمان گیر میدیم دیگه :)))
من خودمم بیخیال شدم :(
اگر بخواد بشه چیزی میشه D :

تو ردیت انگار یه خبرهایی شده.
انگار تو استیم برا بازی یه اپدیت دادن.
تاپیک های theory های بازی این جاست:
#never be game over

این همه روزنامه و شبکه که دفترشون داخل خود آمریکا هست، و فیلم و ... هایی که هر روز داخل آمریکا تولید میشن روزانه شدید ترین انتقاد ها رو به دولت و حکومت آمریکا وارد می کنند و اصلا کسی کاری به کارشون نداره. حالا یه بازی که مخاطبینش خیلی خیلی محدود تر از رسانه ها هست و تاثیری که ممکنه روی یه عده بذاره شاید یک صدم درصد بقیه چیزا هم نباشه آمریکا رو عصبانی کرده؟:-/
اخه عزیز من شما یه مثال بزن برای من حتی اگه هم باشه فقط جنبه ی نمایشی رو داره.

همین الان رفتم پایان چهارم متال رو دیدم.تو همین پایان کوجیما داره به همه ی ما میگه که بی خیال بمب اتم بشیم همینطور تعداد واقعی کلاهک های اتمی رو تو سال های مختلف میگه.همینطور یه سری متلک های به امریکا میندازه از جلمه حمله ی هیروشیما و به طور غیر مستقیم به امریکا میگه بمب های اتمت رو غیر فعال کن که اگه بکنه بدجور به زررش تموم میشه.

اخه عزیز من شما یه مثال بزن برای من حتی اگه هم باشه فقط جنبه ی نمایشی رو داره.

مثال که خیلی میشه زد.نمونش اعتراض هایی که جلو کاخ سفید زمان بوش میکردن و کسی هم کاری نداشت و یا ماجرای پرت کردن کفش به بوش که حتی ازش تو کلوپ ها بازی هم ساختن.
کلا نیاین سعی کنید کوجیما را از کاری که کرده تبرىه کنید.
تو این نسخه یه گندی زد که هیچ جوره نمیشه جمعش کرد.
کلا این ژاپنی‌ها خلند.
اون از کپکام که تو dmc 4 حیثیت دانته را زیر سوال می بره
اینم از کوجیما.

دوستان یه سوال داشتم ممنون می شم کسی میدونه جواب بده
من تمام dlc های بازی رو ( همون کدهای درون قاب بازی) و همینطور اون چند تا لباس پولی رو دانلود کردم اما نمیاد تو بازی
من بازیم ریجن آل هست و اکانتم واسه کاناداست

سلام میشه کل داستان فانتوم پین رو یه جا بگین؟؟اسکال فیس شخصیت واقعیش کی بود؟چه نقشه ای داشت؟ تو اون امپول ها چی بود؟چرا کوایت با ما دوست شد بعد رفت؟

اقا من اصلا به هیچی کار ندارم...

گیرم که اصلا بازی کنم نیستم...

یکی بیاد منطقی به من بگه که فصل 2 همش تکرار باشه .... بعد بازی نمره کامل بگیره ؟

فصل 1 اصلا بی نقص ... فصل 2 رو کجای دلم بزارم ...

دقیقا هر جا تونستن یه کات سینس گذاشتن .. گاها 3 بار به مادر بیس برمیگشتی .. 3 تا کات سینس پشت هم نشون میده ..

بعد تو فصل 1 هر 20 ساعت بازی یه کات سینس بزور ... خوب یه منطق درست به من بدید :-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or