SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

بابا بیخیال .این کوجیما کلیات بازی را درست تحویل نداده.بعد بیاد جزویات را اینقدر توش ریز بشه؟
کلا اینطوری فرض کن:بر حسب شانس ونوم ویروسی نمیشه و کوایت هم مثل بچه ادم ور میداره میره و تمام:d

- - -ویرایش - - -

اپیزود 51:اپیزود فنتوم
همین که دل همه را خون کرده و این همه بحث پیش اورده.
یه اپیزود ناقص که فقط تو نسخه کالکتور ps4 هست.و فقط هم به صورت فیلم.

من که گفتم پاسخ اگه اون باشه که قانع کنندست .. بگیم ماس مالی ..

اما خوب اگه ونوم هم شانس اورده .. اون پیکواد چی ؟ گناه نداره ؟ :d کل این بازی با همین پیکواد میچرخه .. حیفه خدایی جوون مردم :d

- - -ویرایش - - -

وقتی کسی که مبتلا هست شروع به صحبت می کنه تازه انگل ها فعال می شن و میخوان که جفت گیری کنن ، اینطوری نیست که تا حرف بزنه خودشون رو پخش کنن. ضمنا میزان صحبت کردن تاثیر داره روی شدت فعالیتشون و کوایت زیاد صحبت نکرد.
اولین قربانی کسی که صحبت می کنه خودش هست و بعد پخش میشه.

کوایت حداقل دو برابر اون بابا تو قرنطینه حرف زد .. طولانی هم بود دوست عزیز. ..

مورد بعد هم این که کوایت اصلا خودش قربانی نمیشه چون طبق گفته ها بعد از سوختگی ... اسکال فیس اومده بود اینو مثل میلر و ... اومده بود با انگل ها ... احیا کرده بود و علاوه بر اون در این بین این ویروس هم بهش اضافه کرده بود . پس خود کوایت که هیچی. .. بدنشم که اماده برای انتقال بوده دیگه ...

نمیدونم ... اما متقاعد نمیشم با این گفته ها ... البته با ماست مالی چرا این قانع کنندست :d

کوایت حداقل دو برابر اون بابا تو قرنطینه حرف زد .. طولانی هم بود دوست عزیز. ..

مورد بعد هم این که کوایت اصلا خودش قربانی نمیشه چون طبق گفته ها بعد از سوختگی ... اسکال فیس اومده بود اینو مثل میلر و ... اومده بود با انگل ها ... احیا کرده بود و علاوه بر اون در این بین این ویروس هم بهش اضافه کرده بود . پس خود کوایت که هیچی. .. بدنشم که اماده برای انتقال بوده دیگه ...

نمیدونم ... اما متقاعد نمیشم با این گفته ها ... البته با ماست مالی چرا این قانع کنندست :d
خب اون بابا خودش رو به کشتن داد ، کوایت هم خودش رو (شاید. اگر انگل بتونه روی شش هایی که سوخته و نداره تاثیر بذاره و بکشتش!)
خیلی جاهای بازی ماس مالی شده و بی منطقه، اینجاش هم هرچند دلیل خیلی آبکی و نچسبی داره ولی خب منطقیه از اونجا که انگل ها بلافاصله بعد از فعال شدن پخش نمیشن و فقط شروع به جفت گیری می کنن.

خب اون بابا خودش رو به کشتن داد ، کوایت هم خودش رو (شاید. اگر انگل بتونه روی شش هایی که سوخته و نداره تاثیر بذاره و بکشتش!)
خیلی جاهای بازی ماس مالی شده و بی منطقه، اینجاش هم هرچند دلیل خیلی آبکی و نچسبی داره ولی خب منطقیه از اونجا که انگل ها بلافاصله بعد از فعال شدن پخش نمیشن و فقط شروع به جفت گیری می کنن.

خوب حالا با این استدلال اگه قبولش کنم :d یعنی از اینجا به بعد کوایت هر جا بره دیگه هر کی دور و برش باشه سیم ثانیه میت میشه دیگه . اره ؟

ویروس رو خود کوایت تاثیر نداره.کوایت فقط یه ناقله.کوایت دقیقا مثل کد تاکر و اسکال فیس بدنش با انگل هم زیستی داره و کل عمرش هم انگلیسی حرف بزنه هیچیش نمیشه:d
بدبخت حرف نمیزد چون به قول اسلات:she is in love with the legend :d

خوب حالا با این استدلال اگه قبولش کنم :d یعنی از اینجا به بعد کوایت هر جا بره دیگه هر کی دور و برش باشه سیم ثانیه میت میشه دیگه . اره ؟
آره برای همین رفت یه جایی که کسی نباشه دور و برش
آقا انقد شخم نزنید بازیو، بیشتر ناامید میشید ها! به خاطر خودتون میگم به خدا!:d

اقا،این اهب شخصیت معمولی نبود که خوده بیگ باس به اسلات گفت اون بهترین فردی هست که میشناسم!اون پزشکی جوان و همرزم و رفیق بیگ باس بود.
و در واقع اهب تو همون فاجعه هلیکوپتر!:d کشته شد!و بعد از بیهوش اومدنش از کما دیگه هیچ گذشته ای نداشت و همه خاطرات بیگ باس تو کله اش بود!
اگه نظره من رو بخواید(یا شایدم نخواید!:d) بهترین جانشین برای بیگ باس همین اهب بود!
و توجه دشتید باشید که این برادرمون بیگ باس بعد از این اتفاقات فانتوم پین 1984 دیگه پیداش نمیشه تا 2014 و تمام این سال هارو زیر زمینی یا شایدم کفه زمینی زندگی میکرده!:d
بعدم خواهشا اینقدر انرژی منفی ندید باو این چه وضعشه؟!:d

اقا،این اهب شخصیت معمولی نبود که خوده بیگ باس به اسلات گفت اون بهترین فردی هست که میشناسم!اون پزشکی جوان و همرزم و رفیق بیگ باس بود.
و در واقع اهب تو همون فاجعه هلیکوپتر!:d کشته شد!و بعد از بیهوش اومدنش از کما دیگه هیچ گذشته ای نداشت و همه خاطرات بیگ باس تو کله اش بود!
اگه نظره من رو بخواید(یا شایدم نخواید!:d) بهترین جانشین برای بیگ باس همین اهب بود!
و توجه دشتید باشید که این برادرمون بیگ باس بعد از این اتفاقات فانتوم پین 1984 دیگه پیداش نمیشه تا 2014 و تمام این سال هارو زیر زمینی یا شایدم کفه زمینی زندگی میکرده!:d
بعدم خواهشا اینقدر انرژی منفی ندید باو این چه وضعشه؟!:d
این برادرمون بیگ باس تو متال گیر 2 پیداش میشه

این برادرمون بیگ باس تو متال گیر 2 پیداش میشه
اینو که خودمم میدونم منظورم یه چیزه دیگه بود!:d
گیره همه دوستان همین هستش که چرا تو این نسخه ما بیگ باس واقعی رو کنترل نمی کردیم؟
همین واقعا؟

اینو که خودمم میدونم منظورم یه چیزه دیگه بود!:d
گیره همه دوستان همین هستش که چرا تو این نسخه ما بیگ باس واقعی رو کنترل نمی کردیم؟
همین واقعا؟
نه گیر همه اینه چرا از شروع چپتر 2 چرا اینقدر بازی بی سر و ته میشه.اون فقط یکی از مشکلات بود

والا بنظرم بهتر بود کوجیما با همون MGS4 پرونده این سری رو برا همیشه می بست!
چپتر دوم اصلا فرومالیته بود سرو تهش معلوم نبود!می دونید علتش چی بوده؟
علتش اینکه که اقا کاملا کاملا و کاملا هدف کوجیما فقط گیم پلی بود تو این نسخه و لا غیر!
علت جهان ازاد شدن هم همین بود!کلا به شما عزیزان میگم مثل من باشید یعنی این Metal Gear Solid V رو به عنوان یک بازی جدید بهش نگاه کنید نه اون متال گیر سالید سابق!
این نسخه فرعی بود!و خیلی ها حالا دارن میگن که کونامی این کارو کرده که تا ملت بشیننند نظریه بدن و بهترین نظریه رو انتخاب کنه خودش برا ادامه این داستان!
متاسفانه امتیاز این متال گیر ماله کونامی هستش دیگه کاری هم نمیشه کرد!

آره برای همین رفت یه جایی که کسی نباشه دور و برش
آقا انقد شخم نزنید بازیو، بیشتر ناامید میشید ها! به خاطر خودتون میگم به خدا!:d

با اعلام رسمی تعطیلی استودیو کوجیما که امروز اومد ... منم دارم به حرف دوستان میرسم که هیچی پنهان نداره ظاهرا و واقعا بازی همینی هست که میبینیم ....

عزیزانمون خسته بودن .. حوصله نداشتن فصل 2 بسازن ... همون 1 رو دوباره دور همی تکراری زدن .. کات سینس ها رو هم هر جا دم دست بوده گذاشتن ...

فصل 3 هم که دیگه اینقدر خسته بودن .. حوصله کات سینس هم نداشتن .. خوب .. مگه چیه ؟:d

با اعلام رسمی تعطیلی استودیو کوجیما که امروز اومد ... منم دارم به حرف دوستان میرسم که هیچی پنهان نداره ظاهرا و واقعا بازی همینی هست که میبینیم ....

عزیزانمون خسته بودن .. حوصله نداشتن فصل 2 بسازن ... همون 1 رو دوباره دور همی تکراری زدن .. کات سینس ها رو هم هر جا دم دست بوده گذاشتن ...

فصل 3 هم که دیگه اینقدر خسته بودن .. حوصله کات سینس هم نداشتن .. خوب .. مگه چیه ؟:d
استودیو کوجیما تعطیل نشده، استودیو شعبه LA تعطیل شده که MGO رو می ساخت.

تو سایت های فارسی زبان ( خارجی هارو نمیدونم) نوشتن این بازی برای تازه وارد ها به سری متال فوق العاده لذت بخشه اما برای طرفداران قدیمی اصلا خوب نبوده یا شاید متال گیر نبوده! اکثر سایت های مطرح رو نگاه کنین این جمله رو گفتن ، الان میخوام بگم منی که از طرفداران قدیمی بودم و لذت بردم الان باید خودمو نوب بدونم تو متال؟؟؟؟
نمونه بارزش هم همین آقا امید درکه اولین صحبت هاش رو بخونین از بازی تعریف کرده و به وجد اومده و گفته فوق العادس اما تحت تاثیر همین حرف ها گویا قرار گرفتن که طرف دار قدیمی نباااااید به زور ! لذت ببره از بازی ببره . و میبینید که نوشته های آخر ایشون پر از نفرت به بازی شد ! خیلی هارو دیدم همین رفیق های خودم که بازی رو تموم کردن و تا چند وقت خیلی حال کردن همین که پا گذاشتن تو این سایت ها انقدر انتقاد رو دیدن ناخودآگاه باعث شده از بازی لذت نبرن !
خییییلی ها هم مطمعنم تحت تاثیر اینکه بخان خودشون رو طرفدار قدیمی نشون بدن و همرنگ جماعت بشن شروع می کنن به انتقاد از بازی و کوجیما و .... چر؟؟؟؟
چون به زور گفتن که این بازی برای تازه وارد هاست نه حرفه ای ها !

تو سایت های فارسی زبان ( خارجی هارو نمیدونم) نوشتن این بازی برای تازه وارد ها به سری متال فوق العاده لذت بخشه اما برای طرفداران قدیمی اصلا خوب نبوده یا شاید متال گیر نبوده! اکثر سایت های مطرح رو نگاه کنین این جمله رو گفتن ، الان میخوام بگم منی که از طرفداران قدیمی بودم و لذت بردم الان باید خودمو نوب بدونم تو متال؟؟؟؟
نمونه بارزش هم همین آقا امید درکه اولین صحبت هاش رو بخونین از بازی تعریف کرده و به وجد اومده و گفته فوق العادس اما تحت تاثیر همین حرف ها گویا قرار گرفتن که طرف دار قدیمی نباااااید به زور ! لذت ببره از بازی ببره . و میبینید که نوشته های آخر ایشون پر از نفرت به بازی شد ! خیلی هارو دیدم همین رفیق های خودم که بازی رو تموم کردن و تا چند وقت خیلی حال کردن همین که پا گذاشتن تو این سایت ها انقدر انتقاد رو دیدن ناخودآگاه باعث شده از بازی لذت نبرن !
خییییلی ها هم مطمعنم تحت تاثیر اینکه بخان خودشون رو طرفدار قدیمی نشون بدن و همرنگ جماعت بشن شروع می کنن به انتقاد از بازی و کوجیما و .... چر؟؟؟؟
چون به زور گفتن که این بازی برای تازه وارد هاست نه حرفه ای ها !
عزیز خیلی داستان ساده‌ایه. یه سری با له شدن شخصیت بیگ‌باس توی داستان این بازی حال کردن یه سری هم نکردن. حالا ممکنه یه سری تازه کار خوششون اومده باشه، یه سری تازه کار بدشون اومده باشه، یه سری هوادار جدید خوششون اومده باشه، یه سری هوادار جدید هم بدشون اومده باشه.
داستان بازی بده. روایتش بده. ولی از لحاظ گیم پلی بازی کامل ترین MGS هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or