PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

بنظر من هست. لباس الی همونه. صورتش خونیه بخاطر اون لگدی که زدن تو صورتش داره هم گریه میکنه. شاید جوئل داره آخرین نفساشو میکشه
من که رفتم یه جمله انحرافی نوشتم ذهنشون بره جای دیگه. اینقدر ما هواشونو داریم ولی همشم شوخی شوخی به ما تیکه میندازن
قشنگ توی اون تاپیک آدم حس خدا بودن بهش دست میده ، انگار از آینده با خبریمو دلمون نمیاد بقیه بیوفتن تو چاه . حتی حس دلسوزی پدرانه هم به من دست میده توی اون تاپیک

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

اقا میگم بچه ها باید تا الان دوزاریشون افتاده باشه که جول مرده چون تو همین تریلرم الی چندجا چشاش خیس بود و جول هم تقریا تو تمام تریلرا غییبه

والا جول با اون چوب گلفی که تو سرش خورد باید در جا مرده باشه :|
ولی اگه واقعا خودش باشه و الی داره اینجوری گریه میکنه فقط پشماااام
خیلی صحنه بدی میشه جوئل تو دستای الی بمیره.
بابا مگه همین چند صفحه قبل یکی از بچه ها عکس قبر جوئل رو نشون نداد؟:|

بنظر من هست. لباس الی همونه. صورتش خونیه بخاطر اون لگدی که زدن تو صورتش داره هم گریه میکنه. شاید جوئل داره آخرین نفساشو میکشه
من که رفتم یه جمله انحرافی نوشتم ذهنشون بره جای دیگه. اینقدر ما هواشونو داریم ولی همشم شوخی شوخی به ما تیکه میندازن

فکر نکنم جول باشه. آره با اون ضربه ای که جول خورد و خونی که بیرون زد امکان ندارد زنده مونده باشه. ضمن اینکه لباس الی و لوکیشن هم فرق می‌کنه و فکر نکنم یکی باشه.

خون چیزی که توی اون تاپیک گفتید خیلی محتمل تر هست. :D

• Like
Reactions: benjohn
فکر نکنم جول باشه. آره با اون ضربه ای که جول خورد و خونی که بیرون زد امکان ندارد زنده مونده باشه. ضمن اینکه لباس الی و لوکیشن هم فرق می‌کنه و فکر نکنم یکی باشه.

بابا شما دیگه wishful thinking رو به یک سطح دیگه بردید:/

لباس که همونه دیگه مومن. لوکیشنم که نمیشه گفت هست یا نیست تو اون عکس چیزی مشخص نیست. بعدم جوئل حالا 5 دقیقه زنده بمونه مشکلی پیش نمیاد و به جایی بر نمیخوره

بابا شما دیگه wishful thinking رو به یک سطح دیگه بردید:/
Wishful thinking؟ خب با توجه به چیزی که من مقایسه کردم اینطور نبود، وگرنه برای من که فرقی نمیکنه :D

لباس که همونه دیگه مومن. لوکیشنم که نمیشه گفت هست یا نیست تو اون عکس چیزی مشخص نیست. بعدم جوئل حالا 5 دقیقه زنده بمونه مشکلی پیش نمیاد و به جایی بر نمیخوره

مطمئنی یکی هست؟ من که چک کردم ظاهراً یکی نبود :D

140402 140403

بعد توی اون صحنه بعد از اینکه جردن زد توی سر الی و بیهوشش کرد تا موقعی که اونها از اونجا رفته باشند و الی بهوش بیاد باید یه مدتی گذشته باشه، امکان نداره جول با اون ضربه ای که خورد توی این مدت دوام آورده باشه و بیشتر از دو سه دقیقه زنده بمونه.

به نظرم خط زمانی بازی خیلی مشخصه:

مرگ جوئل براساس ویدیو ها تو 20% اول بازی رقم میخوره .

لحظاتی که سن الی کمتره ولی با جوئل هست 100% فلش بک هست

الی مثل همون ویدیو رونمایی بازی در سال 2016 ( جدا سال 2016 بازی معرفی شد!) تک تک آدم های اون اتاق رو میره بکشه و نفره آخره ابی هست

بخش های ابی هم برخلاف اکثریت فکرنمیکنم 50% بازی رو تشکیل بده و خیلی کمتره در حدی که با شخصیت ش اشنا بشیم و انگیزه هاشو درک کنیم وگرنه پروتاگونیست اصلی هنوزم الی هست

به نظرم تقریبا تمام شخصیت های فرعی بازی کشته میشن ولی هنوز پایان اصلی باقی مونده! مشخص نیست الی، ابی رو میکشه یا نه! اینکه ابی هم الی رو بکشه به نظرم یکجورایی محاله

ببینیم چقدرش درست در میاد و این بنده خدا لیکر به نظرم کم کم بازم چیزی لیک کنه

الی مثل همون ویدیو رونمایی بازی در سال 2016 ( جدا سال 2016 بازی معرفی شد!) تک تک آدم های اون اتاق رو میره بکشه و نفره آخره ابی هست

بخش های ابی هم برخلاف اکثریت فکرنمیکنم 50% بازی رو تشکیل بده و خیلی کمتره در حدی که با شخصیت ش اشنا بشیم و انگیزه هاشو درک کنیم وگرنه پروتاگونیست اصلی هنوزم الی هست

به نظرم تقریبا تمام شخصیت های فرعی بازی کشته میشن ولی هنوز پایان اصلی باقی مونده! مشخص نیست الی، ابی رو میکشه یا نه! اینکه ابی هم الی رو بکشه به نظرم یکجورایی محاله

علی فکر کنم لیکرو گرفتن و دیگه چیزی نتونه لیک کنه یا شایدم به همین مقدار فقط دسترسی داشته که لیک کرد و رفت :D
حالا ببینیم چی میشه

علی فکر کنم لیکرو گرفتن و دیگه چیزی نتونه لیک کنه یا شایدم به همین مقدار فقط دسترسی داشته که لیک کرد و رفت :D
حالا ببینیم چی میشه

ای بابا :( بنده خدا خداییش حال داد ریلیز بازی رو انداخت جلو :D

نمیدونم ولی پایان اصلی برام هنوز علامت سواله ولی در کل فکرنکنم اتفاقات این نسخه جوری باشه که الی بخواد به رستگاری برسه و این ماجرا میره برای اپیزود سوم

اون قسمت های که سن الی کمتره که مربوط به اوپنینگ بازی و دنباله مستقیم بازی اول هست و فلش بک نیست.
بنظرم مدت زمان بازی با ابی اگر ۵۰ درصد و نیمی از بازی هم نباشه حداقل ۴۰ درصد از بازی رو شامل بشه. چون بعیده وقتی یه طرف اصلی داستان ابی هست و کلا داستان بازی بر پایه انتقام شخصی ابی هست، نیل بخواد این کرکتر رو اینقدر ناپخته و سطحی باقی بگذارد.

اون قسمت های که سن الی کمتره که مربوط به اوپنینگ بازی و دنباله مستقیم بازی اول هست و فلش بک نیست.
بنظرم مدت زمان بازی با ابی اگر ۵۰ درصد و نیمی از بازی هم نباشه حداقل ۴۰ درصد از بازی رو شامل بشه. چون بعیده وقتی یه طرف اصلی داستان ابی هست و کلا داستان بازی بر پایه انتقام شخصی ابی هست، نیل بخواد این کرکتر رو اینقدر ناپخته و سطحی باقی بگذارد.

بازی به نظرم اصلا اینجوری نیست که الی کم سن و سال تر، مرگ جوئل، خیزش الی برای انتقام، و بعد گیمپلی ابی و برسیم به نقطه تقابل این دو باهم

برعکس فکرمیکنم گیمپلی و روایت بازی ساختاری غیرخطی داره و شاهد فلش بک های زیادی هستیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or