اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
قابل بازی بودن ابی احتمالا از سورپرایز های بزرگ بازی بوده که با لیک به فنا رفتبعد من نمیفهمم. اینا رسما هیچی از Abby نشون ندادن، یعنی نصف بازی رو اسکیپ کردن ولی باز حس میکنم خیلی چیزا نشون دادنبازی انگار خیلی طولانی باید باشه.
همین بخش الی باید اندازه یه بازی کامل باشه
بعید میدونم گی شدن اینقد راحت و سریع و به خاطر یه همچین چیزی تو کسی ایجاد بشه.این تریلر امروز جالب بود
انگار که حس الی به جول با حس جول بهش متفاوته ..
جول به چشم دخترش به الی نگاه میکنه ولی الیِ نوجوان به چشم یه معشوقه..
این جور حس ها اغلب تو دخترای نوجوون هست.
اما شاید میفهمه که جول حس مثل خودش را بهش نداره و ظاهرا کمپ رو ترک میکنه.
خب شاید دلیلی واسه گی شدنش همین باشه.
کسی نظری در این مورد داره؟
من فکر میکنم اگه خوب درش بیارن از لحاظ کلیت داستان و تم انتقام این تغییر زاویه عالی در بیاد...ولی در عین حال خب خیلی ها حتی اونموقع هم قراره بدشون بیاد.قابل بازی بودن ابی احتمالا از سورپرایز های بزرگ بازی بوده که با لیک به فنا رفت
ابی احتمالا شبیه ادم بده داستان به بازیکن نشون داده میشه که جوئل رو میشکه و بعد کنترل ابی رو میدن دست بازیکناعصاب خیلی ها خورد میشه ولی خوب ایده جالبیه تا داستان رو از دید طرف مقابل نشون بده.
شاید بخاطر اینکه به مرد دیگه ای نمیتونه اعتماد کنهبعید میدونم گی شدن اینقد راحت و سریع و به خاطر یه همچین چیزی تو کسی ایجاد بشه.
اخه به نظر نمیاد حس بینشون حس عشق باشه. بیشتر حسش مثل یه عضو از خانواده با حتی قهرمان هست. حس جول به الی هم که کاملا مشخصه که اونو مثل دختر فوت شده ی خودش میدونه. اما در مورد گی شدن, من کلا فک نمیکنم گی بودن یک چیز ژنتیکی و درونی باشه. بیشتر شبیه انحراف هست. طبیعتا تو یه محیطی که همه یه پسر یا دختر کلا با همجنسش تا ۲۵ سالگی زندگی بکنه و هیچ جنس مخالفی نبینه, تمایلاتش به اون سمت میره به نظرم. اینکه چدا الی گی شده شاید هدفی براش توی روایت داستان نبوده. یعنی نخواسته نحوه گی شدنشو توضیح بده. کما اینکه هر دلیلی میتونه داشته باشه. ولی به نظرم بازم بعیده که دلیلش جوئل یا رفتار جوئل باشه. حالا باید بازیش بیاد ببینیم چیزی در مورد علتش مشخص میشه یا نه.شاید بخاطر اینکه به مرد دیگه ای نمیتونه اعتماد کنه
ژن همجنسگرایی 'یافت نشد'اخه به نظر نمیاد حس بینشون حس عشق باشه. بیشتر حسش مثل یه عضو از خانواده با حتی قهرمان هست. حس جول به الی هم که کاملا مشخصه که اونو مثل دختر فوت شده ی خودش میدونه. اما در مورد گی شدن, من کلا فک نمیکنم گی بودن یک چیز ژنتیکی و درونی باشه. بیشتر شبیه انحراف هست. طبیعتا تو یه محیطی که همه یه پسر یا دختر کلا با همجنسش تا ۲۵ سالگی زندگی بکنه و هیچ جنس مخالفی نبینه, تمایلاتش به اون سمت میره به نظرم. اینکه چدا الی گی شده شاید هدفی براش توی روایت داستان نبوده. یعنی نخواسته نحوه گی شدنشو توضیح بده. کما اینکه هر دلیلی میتونه داشته باشه. ولی به نظرم بازم بعیده که دلیلش جوئل یا رفتار جوئل باشه. حالا باید بازیش بیاد ببینیم چیزی در مورد علتش مشخص میشه یا نه.
من به شخصه به ناتی داگ ایمان دارم که این موردو خیلی خوب در بیارنمن فکر میکنم اگه خوب درش بیارن از لحاظ کلیت داستان و تم انتقام این تغییر زاویه عالی در بیاد...ولی در عین حال خب خیلی ها حتی اونموقع هم قراره بدشون بیاد.
خود کوجیما که راز بازیش لیک نشده بود، بعد 19 سال هنوزم خیلی ها مثل خودم با اون تغییر کرکترش توی MGS2 حال نمیکنن
تازه اونجا خیلی حرکت ریسکی نزده بودن و کسی خود بخود از رایدن بدش نمیاد.
ولی اینجا از همون ثانیه اول دلت میخواد سر به تن ابی نباشه![]()
شاید بخاطر اینکه به مرد دیگه ای نمیتونه اعتماد کنه
به نظرم از همون لحظه به دنیا اومدن که طرف گرایش جنسیش مشخص نیست اصلا. کاملا ممکنه به ناخودآگاه انسان توی کودکی ربط داشته باشه. مثلا خیلی از افرادی که بهشون تجاوز میشه در کودکی، در بزرگسالی همجنسگرا میشن. به نظرم به تفکر فرد ربط داره و اون هم توی کودکی تشکیل میشهاهم...
والا نیل دراکمن و کلا استدیو ناتی داگ همیشه از حقوق برابر Lgbt و ... حمایت میکنن، و این "گی شدن" معمولا توسط افرادی گفته میشه که یا Homophobe باشن یا مخالف lgbt.
فردی مثل دراکمن باور داره که ادم یا گی هست یا نیست، چیزی به اسم "گی شدن" کلا بی معنیه....
مثلا فکر کن، من با دوست دخترم دعوام میشه، دوست دخترم میگیره مال و اموالمو میدزده میره با یه پسر دیگه میریزه روی هم و خلاصه زندگیم رو به هم میریزه، من نمیام یه دفعه برم gay po rn ببینی و بگم من الان dick دوست دارم![]()
اینکه یکی از اول زندگی یا گی بدنیا اومده باشه یا غیر گی خیلی مسخره بنظر میادمن به شخصه به ناتی داگ ایمان دارم که این موردو خیلی خوب در بیارناون چرخه انتقام هم که میگفتن احتمالا اینطوریه:
بازی با الی و مرگ جوئل > کشته شدن دار و دسته ابی توسط الی > راه افتادن ابی دنبال انتقام و ...(چون اون اول که جوئل رو کشتن گذاشتن الی زنده بمونه... )
اهم...
والا نیل دراکمن و کلا استدیو ناتی داگ همیشه از حقوق برابر Lgbt و ... حمایت میکنن، و این "گی شدن" معمولا توسط افرادی گفته میشه که یا Homophobe باشن یا مخالف lgbt.
فردی مثل دراکمن باور داره که ادم یا گی هست یا نیست، چیزی به اسم "گی شدن" کلا بی معنیه....
مثلا فکر کن، من با دوست دخترم دعوام میشه، دوست دخترم میگیره مال و اموالمو میدزده میره با یه پسر دیگه میریزه روی هم و خلاصه زندگیم رو به هم میریزه، من نمیام یه دفعه برم gay po rn ببینم و بگم من الان dick دوست دارم![]()
مقاله رو هر جور دوست داری میذاری، نه؟ژن همجنسگرایی 'یافت نشد'
ثابت شده ارتباطی با ژنتیک نداره
Ganna and his colleagues also used the analysis to estimate that up to 25% of sexual behaviour can be explained by genetics, with the rest influenced by environmental and cultural factors — a figure similar to the findings of smaller studies.
But she cautions that the results may not be representative of the overall population — a limitation that the study authors acknowledge.
As a result, the work doesn’t include sexual and gender minorities (the LGBTQ community) such as transgender people and intersex people.
This suggests that there are a lot of genes that influence sexual behaviour, many of which researchers haven’t found yet, says Ganna. An even larger sample size could help to identify those missing variants, he says.
Although some researchers and LGBTQ advocates might question the wisdom of conducting this kind of research, Birney says that it’s important. There has been a lot of sociological research on same-sex sexual behaviours, he says, but this is an incredibly complicated topic. It’s time to bring a strong, biologically based perspective to the discussion, Birney says.
صدای ابی بود آخرش دیگه؟
خیلی قشنگ هم ابی رو مخفی کردن
خوبه اسپویل نداشت این برامونهمه چی رو میدونستیم
اینکه یکی از اول زندگی یا گی بدنیا اومده باشه یا غیر گی خیلی مسخره بنظر میاد
خیلی همجنسگراها با جنس مخالف هم رابطه دارن یعنی هردوش..این دسته بندیها رو من قبول ندارم..من گفتم الی گی میشه چون خودش را با مرد دیگه ای به غیر از جول نمیتونه تصور کنه ولی شاید با جنس موافقش تو زمینه جنسی راحت تره مثل رایلی و دینا.
بالاخره یه نیازهای جنسی هم داره دیگه..
اسم اینو نمیدونم چی میذارن اما خیلی مواقع همجنسگرایی تابع سرخورده بودن از رابطه با جنس مخالفه یا ترس از رابطه با جنس مخالفه..اینکه از لحاظ ژننیک یکیو گی مطلق یا برعکسش تصور کنیم از نظر من درست نیست