PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

اره دقیقا نظر منم همینه
چیزی که متوجه شدم بازی از این دست باس ها زیاد داره.
دیگه اسم بهتری نمیتونم بذارم گفتم باس (:
یکیش اون سیاهپوسته
یکیش همین پسره که اول تریلر کلاه سرش داشت
کلا میخوام بگم الی ظاهرا تک تک اینارو شکار میکنه
راستی اون طرف فکر میکنن تلو ۱ ریمیک شده توی ۲ که خب اشتباهه و ظاهرا یه قسمتی از یه فلش بک هست
نه فلش بک نیست احتمالا مسیر برگشتشون تا جکسونه. یه بخشایی رو ندیدیم. البته اون سمتا رو با ماشیین میرفتم. خودمم گیج شدم. ولی با توجه به کاری که تو لفت بیهایند کرد فکر میکنم بازی اول اولش اینجوری شده بعد فلش فوروارد بزنه چند سال بعد. حتی گیتار یاد دادن به الی هم بود تو تریلر الی هم کاملا بچه بود تو اون صحنه

اره دقیقا نظر منم همینه
چیزی که متوجه شدم بازی از این دست باس ها زیاد داره.
دیگه اسم بهتری نمیتونم بذارم گفتم باس (:
یکیش اون سیاهپوسته
یکیش همین پسره که اول تریلر کلاه سرش داشت
کلا میخوام بگم الی ظاهرا تک تک اینارو شکار میکنه
راستی اون طرف فکر میکنن تلو ۱ ریمیک شده توی ۲ که خب اشتباهه و ظاهرا یه قسمتی از یه فلش بک هست
منظورشون اینکه مثل ریمیک میمونه کاری که انجام دادن...مثل ارتقا مدل های شخصیت ها:دی
کلا این سکانسی که جوئل پیره احتمالا برای تجدید خاطرات باشه تا وقتی که جمجمه اش رو خورد و خاکشیر ابی کرد بیشتر دلمون خون شه:((
الان خدایی چطوری من با ابی بازی کنم؟
اصلا نمیخوام:((

خداییش این دراکمن واقعا خوب بلده تریلر ادیت کنه :| ینی منی که بعضی چیزارو میدونم هم باز دارم تئوری میدم و جهت فکرم عوض شد اصا :))
یادمه دراکمن چندماه پیش میگفت هربار فکر میکنید بازی دیگه تموم شده اما میبینید که اینطور نیست و ادامه داره
همین حرفش باعث میشه به این نتیجه برسم هنوز مقدار کمی از بازی لیک شده
بزرگترین لیک همون مرگ جول هست (بازم صددرصد نیست) که البته فکر میکنم همه ما میدونستیم این اتفاق میفته تو بازی

نه فلش بک نیست احتمالا مسیر برگشتشون تا جکسونه. یه بخشایی رو ندیدیم. البته اون سمتا رو با ماشیین میرفتم. خودمم گیج شدم. ولی با توجه به کاری که تو لفت بیهایند کرد فکر میکنم بازی اول اولش اینجوری شده بعد فلش فوروارد بزنه چند سال بعد. حتی گیتار یاد دادن به الی هم بود تو تریلر الی هم کاملا بچه بود تو اون صحنه
اگه تلو ۱ لوکیشنهاشو یادت بیاد اون چپتری هست که جول اخر چپتر برعکس میشه و باید تو حالت برعکس شلیک کنیم به کلیکرها
همون چپتری که تیرکمان میده
لوکیشنش اونجاس و لباس الی هم همونه

• Like
Reactions: last of amir
یادمه دراکمن چندماه پیش میگفت هربار فکر میکنید بازی دیگه تموم شده اما میبینید که اینطور نیست و ادامه داره
همین حرفش باعث میشه به این نتیجه برسم هنوز مقدار کمی از بازی لیک شده
بزرگترین لیک همون مرگ جول هست (بازم صددرصد نیست) که البته فکر میکنم همه ما میدونستیم این اتفاق میفته تو بازی
دقیقا :| فکر کنم تنها چیزی از بازی برامون بد شد که لو رفت همون مرگ جوئل بود و هنوز چیزای دیگه که میدونیم حالت ابهام دارن که همین مسئله باعث بشه که اگه متفاوت بود کلا بیشتر هم سورپرایز بشیم. الان به انتظاری داریم و حدس میزنم که یجور دیگه اصا روند داستان پیش میره :D خدارحم کنه

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
تصور کن تو کل نیمه اول از جوئل یاد کنی دلت براش تنگ شه و قشنگ با حس انتقام کل بازی رو بری که این ابی بکشی بعدش نیمه دوم کنترل شخصیت ابی رو بدست بگیری:|
پسر من که فکر نکنم بعد از صحنه کشتن جوئل بتونم بازی کنم قشنگ یه روزی باید ریکاوری شم تا بتونم بازی رو ادامه بدم

بعد من نمیفهمم. اینا رسما هیچی از Abby نشون ندادن، یعنی نصف بازی رو اسکیپ کردن ولی باز حس می‌کنم خیلی چیزا نشون دادن :| بازی انگار خیلی طولانی باید باشه.
همین بخش الی باید اندازه یه بازی کامل باشه

تصور کن تو کل نیمه اول از جوئل یاد کنی دلت براش تنگ شه و قشنگ با حس انتقام کل بازی رو بری که این ابی بکشی بعدش نیمه دوم کنترل شخصیت ابی رو بدست بگیری:|
پسر من که فکر نکنم بعد از صحنه کشتن جوئل بتونم بازی کنم قشنگ یه روزی باید ریکاوری شم تا بتونم بازی رو ادامه بدم
این تئوری نیمه اول و دوم فکر میکنم اشتباهه
بازی اینطوریه که یه چپتر با الیه
یه چپتر با جول یه چپتر با ابی

من که با ایده کشتن جوئل خیلی حال کردم، :D
قشنگ بار احساسی و تنش روانی بازی رو میبره بالا
مشکل ملت که همون بازی کردن نصف بازی با ابی هست.
حداقل مراحل نیمه دوم بین این دوتا پخش شده باشن، کل نیمه دوم با ابی ضد حاله:/
ایده اش خوبه ولی خیلی سخته با کرکتری بازی کنیم شخصیت مورد علاقه امون رو ترکونده.
اونم نصف کل بازی:|
ولی خوبیه بازی کردن باهاش اینکه اعضای گروه اش برام عزیز میشن و وقتی الی میکششون بازم حالمون میگیره:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or