PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

از همون سه سال پیش داشته این موضوع رو tease میگرده اما کسی متوجه نشده :))
دیالوگ که داره، همین دیالوگ ها عیناً توی اوپنینگ این نسخه هم تکرار میشه :D

What are you doing in here?
I won't let you take her. This is our future. Think of all the lives we'll save.
Don't come any closer. I mean it.

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk
داداش اصلا نفهمیدی منظور چیه
این ایده مثل این میمونه که طرف داره یه سریال 10 فصلی میسازه بعد دیگه ایده نداره بیاد فصل بعدی رو بسازه میاد از یه جای قسمت قبل که عقل هیچی کار نمیکرده و خیلی بی اهمیت بوده کل فصل بعدی رو بر اساس اون بسازه
سریالی که یه زمانی یک داستان عالی داشته و خط داستانی محشری هم داشته حالا صرفا بخاطر یه بخش فرعی که اصلا اهمیتی نداشته داره ادامه پیدا میکنه
سطح توقع من یکی که خیلی بیشتر از این حرفا بود واقعا انتظار داشتم یه داستان خفن جلو رومون باشه نه صرفا کلیشه ای که از کلیشه هم کلیشه ای تره
یه بازی اخر زمانیه خیلی پتانسیلش بیشتر از یه انتقامه
امیدوارم منظور رو فهمیده باشی
ولی خب شایدم در پس این پس زمینه ابکی یه داستان عالی خوابیده که همزمان با این فیلم هندیای مسخره قراره جریان پیدا کنه بلاخره ما هنوز یه قسمت کوچک از بازی دیدیم
ولی وای به اون روزی که واقعا داستان همینقدر ابکی باشه

داداش اصلا نفهمیدی منظور چیه
این ایده مثل این میمونه که طرف داره یه سریال 10 فصلی میسازه بعد دیگه ایده نداره بیاد فصل بعدی رو بسازه میاد از یه جای قسمت قبل که عقل هیچی کار نمیکرده و خیلی بی اهمیت بوده کل فصل بعدی رو بر اساس اون بسازه
سریالی که یه زمانی یک داستان عالی داشته و خط داستانی محشری هم داشته حالا صرفا بخاطر یه بخش فرعی که اصلا اهمیتی نداشته داره ادامه پیدا میکنه
سطح توقع من یکی که خیلی بیشتر از این حرفا بود واقعا انتظار داشتم یه داستان خفن جلو رومون باشه نه صرفا کلیشه ای که از کلیشه هم کلیشه ای تره
یه بازی اخر زمانیه خیلی پتانسیلش بیشتر از یه انتقامه
امیدوارم منظور رو فهمیده باشی
ولی خب شایدم در پس این پس زمینه ابکی یه داستان عالی خوابیده که همزمان با این فیلم هندیای مسخره قراره جریان پیدا کنه بلاخره ما هنوز یه قسمت کوچک از بازی دیدیم
ولی وای به اون روزی که واقعا داستان همینقدر ابکی باشه
آره میفهمم منظورت چیه، شاید این ایده انتقام کلیشه ای و تکراری باشه، اما همون‌طور که خودم چندین بار توی این تاپیک گفتم و بقیه دوستان هم گقتند، ما هنوز محتوای داستان رو کامل ندیدیم و نمی‌دونیم چجور پیش می‌ره. خیلی از داستان های بزرگ و شاهکار تاریخ هم هم ایده کلیشه ای داشتند، مهم روایت و شخصیت ها هستند که به داستان هویت و شکل میدن. همونطور که بازی اول هم در نوع خودش ایده کاملا اورحینالی نداشت و اون نوع روایت و شخصیت پردازی خاصش بود که باعث شد یه شاهکار باشه.
اگر واقعا ذره ای به کارهای ناتی داگ و نیل دراکمن ایمان دارید، نباید اینقدر عجولانه قضاوت کنید.

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk

مسئله اینجاس که اگه تراژدی درنهایت یک چیز خوب و خوش‌ساخت دربیاد اتفاقا باعث مثبت شدن نظرها میشه. خیلی از قوی‌ترین اثرهای ادبی و هنری تراژدی بودن به هرحال و چیزی نیس که هنوز جا نیوفتاده باشه و برای همین باهاش مشکل پیدا کنن. نمونش red wedding

کشته شدن شخصیت های داستان بد نیست ولی راه داره اگر میخواهی تاثیر گذار بشه باید راه و چاه را بدونی ، مثلاً سلاخی شدن خانواده ی Stark اون هم به این طرز کمی غیر قابل پیش بینی و اون قسمت shock value بالایی داشت بود ولی tropes های فصل های آغازین

هم آخرش کلیشه شدن و نهایتش ختم شد به دادن یه fan-service و زنده کردن Jon Snow ولی در مورد TLOU2 مردن Joel با دیدن همون تریلر اول هم قابل پیشبینی بود ، تمرکز شدید روی Ellie به عنوان protagonist ، چهره خسته Joel و کلی سیگنال دیگه .

اما بریم سر فاکتورهایی که باید در کشته شدن یک شخصیت رعایت بشن تا داستان خوب در بیاد :

140326

1- طبیعی بودن : وقتی میگیم طبیعی یعنی روند داستان و سلسله اتفاقاتی که منجر به مرگ شخصیت میشه باید برای مخاطب طبیعی جلوه کنه و مخاطب با خودش فکر نکنه : WTF , That Shyt doesn't make sense at all

2- شخصیت را تنها برای مردن خلق نکینم: این کلیشه ی مسخره را اکثر ما تو فیلم و سریال ها دیدیدم مخصوصاً تو رمان های عاشقانه جایی که پسره عاشق قصه همیشه آخرش به فنا میره یا بالعکس

3- مدیحه و مرثیه : وقتی شما یه شخصیت مهم خلق میکنی که کل محور داستان دورش میچرخه و اون شخصیت کشته میشه ، باید نویسنده فقدان و تاثیر مرگ اون شخصیت در روند داستان برای مخاطب نمایان کنه ، به هر حال اون طرف قهرمان یا یکی از قهرمان های قصه است ،

گوسفند نیست که ، مثال خوبش مرگ Boromir در ارباب حلقه ها

Boromir
Forgive me. I could not see it. I have failed you.

Aragorn
[No, Boromir. You fought bravely. You kept your honor. [tires to remove an arrow from Boromir

Boromir
Leave it. It is over. The world of men shall fall. All will come to darkness. My city will ruin.

Aragorn
I do not know what strength is in my blood, but I swear to you I will not let the Great City fall. Nor our people fail.

Boromir

[Our people... I would have followed you, my brother... my captain... my king. [dies

Aragorn

Be at peace, Son of Gondor. [kisses Boromir's head] They will look for his coming from the white tower, but he will not return​

4-مرگ شخصیت باید باعث قوت داستان بشه نه ضعف اون : خب زدی کشتی طرف را ، فدا سرت ولی اول ببین چقدر داستان و روند روایتش پیشرفت می کنه

خب چیزی که قبلش هم تمام بچه ها گفته بودن تو این تریلر هم دیده شد
بعد از مرگ جوئل,الی میره تمام یا حالا اکثریت افرادی که تو اون اتاق تو کشتن جوئل نقش داشتن رو سلاخی میکنه
که تو تریلر هم همش میگه این کار بهایی داره

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
بازم ناتی داگ تو تریلرش چیزی از ابی نشون نداد و فعلا واسه اونوریا سوپرایز نگه داشته و منی که سرسام میگیرم پستهای اون تاپیک را میخونم (:
اونیکه لحظه آخر افتاده بود رو زمین ابی و الی کشتش بنظر ابی میومد ولی صداش اون نبود
اگر بود نگو تو رو خدا اسپویل نشم

اونیکه لحظه آخر افتاده بود رو زمین ابی و الی کشتش بنظر ابی میومد ولی صداش اون نبود
اگر بود نگو تو رو خدا اسپویل نشم
نه اون نیست
اصلا اون صحنه ای که من گفتم الی هانتینگ ابی اولا ظاهرا قدیمی بوده دوما ناقص بود
یعنی اصلا فیلمو کات کرد نفهمیدیم کشت یا نه
اون صحنه آخر تریلر امروز هم که الی صورتش پر خونه که خودمم نمیدونم مال کجاس شاید داره یه npc رو پاره پوره میکنه

• Like
Reactions: benjohn
بچه ها یه سوال فنی کسی هم اون سمت اشاره نکرد
دیدن دینا با چاغو حمله کرده به الی؟
نکنه اخر کار الی دینا رو میکشه؟

ویرایش: به دماغش دقت کردم متوجه شدم دینا نبود:D:))

خب چیزی که قبلش هم تمام بچه ها گفته بودن تو این تریلر هم دیده شد
بعد از مرگ جوئل,الی میره تمام یا حالا اکثریت افرادی که تو اون اتاق تو کشتن جوئل نقش داشتن رو سلاخی میکنه
که تو تریلر هم همش میگه این کار بهایی داره
من هنوز باورم نمیشه تهش تصمیم گرفتن الی Rekt شه... که یحتمل توی پارت سوم ادامه بدن.

البته اگه اخر بازی مثل اون سامری نباشه و ابی بمیره خیلی خوب میشه.

نه اون نیست
اصلا اون صحنه ای که من گفتم الی هانتینگ ابی اولا ظاهرا قدیمی بوده دوما ناقص بود
یعنی اصلا فیلمو کات کرد نفهمیدیم کشت یا نه
اون صحنه آخر تریلر امروز هم که الی صورتش پر خونه که خودمم نمیدونم مال کجاس شاید داره یه npc رو پاره پوره میکنه
احتمالا از اون کات و ادیتای نیل دراکمنه که گول میزنه
اون صحنه هم میتونه ابی باشه ولی صداش نمیخورد شاید براینکه لو نره صداشو اینجا تو تریلر عوض کردن

بچه ها یه سوال فنی کسی هم اون سمت اشاره نکرد
دیدن دینا با چاغو حمله کرده به الی؟
نکنه اخر کار الی دینا رو میکشه؟
ویرایش: به دماغش دقت کردم متوجه شدم دینا نبود:D:))
نه یکی از اون دوستای ابی بود.
کلا انگار توی این بازی فقط Lev و ابی زنده میمونن.

احتمالا از اون کات و ادیتای نیل دراکمنه که گول میزنه
اون صحنه هم میتونه ابی باشه ولی صداش نمیخورد شاید براینکه لو نره صداشو اینجا تو تریلر عوض کردن

اره دقیقا نظر منم همینه
چیزی که متوجه شدم بازی از این دست باس ها زیاد داره.
دیگه اسم بهتری نمیتونم بذارم گفتم باس (:
یکیش اون سیاهپوسته
یکیش همین پسره که اول تریلر کلاه سرش داشت
کلا میخوام بگم الی ظاهرا تک تک اینارو شکار میکنه
راستی اون طرف فکر میکنن تلو ۱ ریمیک شده توی ۲ که خب اشتباهه و ظاهرا یه قسمتی از یه فلش بک هست

• Like
Reactions: benjohn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or