اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
داداش اصلا نفهمیدی منظور چیهاز همون سه سال پیش داشته این موضوع رو tease میگرده اما کسی متوجه نشده
دیالوگ که داره، همین دیالوگ ها عیناً توی اوپنینگ این نسخه هم تکرار میشه
What are you doing in here?
I won't let you take her. This is our future. Think of all the lives we'll save.
Don't come any closer. I mean it.
فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk
آره میفهمم منظورت چیه، شاید این ایده انتقام کلیشه ای و تکراری باشه، اما همونطور که خودم چندین بار توی این تاپیک گفتم و بقیه دوستان هم گقتند، ما هنوز محتوای داستان رو کامل ندیدیم و نمیدونیم چجور پیش میره. خیلی از داستان های بزرگ و شاهکار تاریخ هم هم ایده کلیشه ای داشتند، مهم روایت و شخصیت ها هستند که به داستان هویت و شکل میدن. همونطور که بازی اول هم در نوع خودش ایده کاملا اورحینالی نداشت و اون نوع روایت و شخصیت پردازی خاصش بود که باعث شد یه شاهکار باشه.داداش اصلا نفهمیدی منظور چیه
این ایده مثل این میمونه که طرف داره یه سریال 10 فصلی میسازه بعد دیگه ایده نداره بیاد فصل بعدی رو بسازه میاد از یه جای قسمت قبل که عقل هیچی کار نمیکرده و خیلی بی اهمیت بوده کل فصل بعدی رو بر اساس اون بسازه
سریالی که یه زمانی یک داستان عالی داشته و خط داستانی محشری هم داشته حالا صرفا بخاطر یه بخش فرعی که اصلا اهمیتی نداشته داره ادامه پیدا میکنه
سطح توقع من یکی که خیلی بیشتر از این حرفا بود واقعا انتظار داشتم یه داستان خفن جلو رومون باشه نه صرفا کلیشه ای که از کلیشه هم کلیشه ای تره
یه بازی اخر زمانیه خیلی پتانسیلش بیشتر از یه انتقامه
امیدوارم منظور رو فهمیده باشی
ولی خب شایدم در پس این پس زمینه ابکی یه داستان عالی خوابیده که همزمان با این فیلم هندیای مسخره قراره جریان پیدا کنه بلاخره ما هنوز یه قسمت کوچک از بازی دیدیم
ولی وای به اون روزی که واقعا داستان همینقدر ابکی باشه
مسئله اینجاس که اگه تراژدی درنهایت یک چیز خوب و خوشساخت دربیاد اتفاقا باعث مثبت شدن نظرها میشه. خیلی از قویترین اثرهای ادبی و هنری تراژدی بودن به هرحال و چیزی نیس که هنوز جا نیوفتاده باشه و برای همین باهاش مشکل پیدا کنن. نمونش red wedding
اونیکه لحظه آخر افتاده بود رو زمین ابی و الی کشتش بنظر ابی میومد ولی صداش اون نبودبازم ناتی داگ تو تریلرش چیزی از ابی نشون نداد و فعلا واسه اونوریا سوپرایز نگه داشته و منی که سرسام میگیرم پستهای اون تاپیک را میخونم (:
نه اون نیستاونیکه لحظه آخر افتاده بود رو زمین ابی و الی کشتش بنظر ابی میومد ولی صداش اون نبود
اگر بود نگو تو رو خدا اسپویل نشم
تریلر امروز؟بچه ها یه سوال فنی کسی هم اون سمت اشاره نکرد
دیدن دینا با چاغو حمله کرده به الی؟
نکنه اخر کار الی دینا رو میکشه؟
من هنوز باورم نمیشه تهش تصمیم گرفتن الی Rekt شه... که یحتمل توی پارت سوم ادامه بدن.خب چیزی که قبلش هم تمام بچه ها گفته بودن تو این تریلر هم دیده شد
بعد از مرگ جوئل,الی میره تمام یا حالا اکثریت افرادی که تو اون اتاق تو کشتن جوئل نقش داشتن رو سلاخی میکنه
که تو تریلر هم همش میگه این کار بهایی داره
احتمالا از اون کات و ادیتای نیل دراکمنه که گول میزنهنه اون نیست
اصلا اون صحنه ای که من گفتم الی هانتینگ ابی اولا ظاهرا قدیمی بوده دوما ناقص بود
یعنی اصلا فیلمو کات کرد نفهمیدیم کشت یا نه
اون صحنه آخر تریلر امروز هم که الی صورتش پر خونه که خودمم نمیدونم مال کجاس شاید داره یه npc رو پاره پوره میکنه
نه یکی از اون دوستای ابی بود.بچه ها یه سوال فنی کسی هم اون سمت اشاره نکرد
دیدن دینا با چاغو حمله کرده به الی؟
نکنه اخر کار الی دینا رو میکشه؟
ویرایش: به دماغش دقت کردم متوجه شدم دینا نبود![]()
احتمالا از اون کات و ادیتای نیل دراکمنه که گول میزنه
اون صحنه هم میتونه ابی باشه ولی صداش نمیخورد شاید براینکه لو نره صداشو اینجا تو تریلر عوض کردن