اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
عزیز دوس داشتن یه غریبه باعث نمیشه تو در مورد مسایل شخصی اون فرد تصمیم بگیری...........الان مثلا من به هر دلیلی مجبور شم فورا برم اتاق عمل صرفا خانومم و یا پدر و مادرم میتونن در مورد اینکه برم یا نرم زیر تیغ جراحی نظر و رای بدن نه مثلا همکارم یا رفیقم که منو دوس داره
جویل بله خیلی علاقه مند بود به الی ولی حق اینو نداشت در مورد اینکه جراحی بشه یا نشه نظر بده و بدتر از اون یه ملتی رو هم بکشه(بدتر از ون خود الی هم موافق بود کشته بشه در این راه و مارلین هم که از بچگی الی رو میشناخت)
+
البته اینم بگم که ما از لحاظ عاطفی درک میکنیم این انتخاب جویل رو و همینه که بازی رو خیلی خیلی زیبا کرد ولی صرف علاقه به کسی نمیتونه مجوزی باشه برای هر کاری
.
یه طوری دارین میگین انگار الی با رضایت نامه شخصی میخواست بره زیر تیغ جراحی. نه الی نه جوئل اصلا روحشون هم خبر نداشت چه خبره خود جوئل هم داخل بیمارستان وسط کار یه چیزایی فهمید. هر کسی دیگه هم جای جوئل بود از جمله بانو ابی که الان برای بعضیا شده قدیس همین کار رو میکرد. در مورد رفتن شما به اتاق عمل و نظر دادن خانواده اصلا هیچ ربطی نداشت پیام شما. چون الی نه اصلا خبر داشت چه خبر هست نه کسی رضایت نامه ایی ازش گرفت نه اصلا خانواده ایی داشت.عزیز دوس داشتن یه غریبه باعث نمیشه تو در مورد مسایل شخصی اون فرد تصمیم بگیری...........الان مثلا من به هر دلیلی مجبور شم فورا برم اتاق عمل صرفا خانومم و یا پدر و مادرم میتونن در مورد اینکه برم یا نرم زیر تیغ جراحی نظر و رای بدن نه مثلا همکارم یا رفیقم که منو دوس داره
جویل بله خیلی علاقه مند بود به الی ولی حق اینو نداشت در مورد اینکه جراحی بشه یا نشه نظر بده و بدتر از اون یه ملتی رو هم بکشه(بدتر از ون خود الی هم موافق بود کشته بشه در این راه و مارلین هم که از بچگی الی رو میشناخت)
+
البته اینم بگم که ما از لحاظ عاطفی درک میکنیم این انتخاب جویل رو و همینه که بازی رو خیلی خیلی زیبا کرد ولی صرف علاقه به کسی نمیتونه مجوزی باشه برای هر کاری
.
چه ربطی داره؟ عادت کردین هر کس نظری داد به مزاج شما خوش نیومد به یه مورد دیگه ربطش بدین و یه چیزی سر هم کنین که طرف به فلان علت داره نظر اشتباه میده.نمیدونم چرا تفکیک احساس و منطق برای یه عده اینقدر سخته !
موافقم پارت ۲ کیلومترها از پارت ۱ جلوترهکیلومترها بین این دو اثر فاصله است ...
متاسفانه حیف که یک انحصاری اکس باکسه و دیگه نمیتونم بگم ... دو برای من دنباله و مکمل یکه و قابل تفکیک نیستن ...اکثره نظرهای مثبتی که درباره بازی میخونم به نظرم بیشتر به خاطر فن پلتفرم بودن هست و سخته قبول کردن واقعیت اینکه دلست 2 فاصله داره با یک، اونم نه یک فاصله چند سطحی
کیلومترها بین این دو اثر فاصله است ...
اولا مادر الی اون رو به مارلین سپرده بود و گفته بود بعد از من مراقبش باش........پس کس و کار داشت اینقدرام بدون کس و کار نبود(عینا دیالوگش تو بازی هست)یه طوری دارین میگین انگار الی با رضایت نامه شخصی میخواست بره زیر تیغ جراحی. نه الی نه جوئل اصلا روحشون هم خبر نداشت چه خبره خود جوئل هم داخل بیمارستان وسط کار یه چیزایی فهمید. هر کسی دیگه هم جای جوئل بود از جمله بانو ابی که الان برای بعضیا شده قدیس همین کار رو میکرد. در مورد رفتن شما به اتاق عمل و نظر دادن خانواده اصلا هیچ ربطی نداشت پیام شما. چون الی نه اصلا خبر داشت چه خبر هست نه کسی رضایت نامه ایی ازش گرفت نه اصلا خانواده ایی داشت.
چه ربطی داره؟ عادت کردین هر کس نظری داد به مزاج شما خوش نیومد به یه مورد دیگه ربطش بدین و یه چیزی سر هم کنین که طرف به فلان علت داره نظر اشتباه میده.
من هم باور نمی کنم یه عده چطور هنوز برخی بازیا رو دوس دارن ولی چون من حال نمی کنم نمیام به اونا انگ چیزی رو بزنم که تو فن فلان آدم یا فلان پلتفرم و ..... هستی.اکثره نظرهای مثبتی که درباره بازی میخونم به نظرم بیشتر به خاطر فن پلتفرم بودن هست و سخته قبول کردن واقعیت اینکه دلست 2 فاصله داره با یک، اونم نه یک فاصله چند سطحی
موافقم! کیلومترها فاصله بین گیمپلی دو بازی هست و TLoU2 از این نظر خیلی جلوتره. از نظر گرافیک هم با توجه به تغییر نسل طبیعیه که کیلومترها فاصله باشه.اکثره نظرهای مثبتی که درباره بازی میخونم به نظرم بیشتر به خاطر فن پلتفرم بودن هست و سخته قبول کردن واقعیت اینکه دلست 2 فاصله داره با یک، اونم نه یک فاصله چند سطحی
شما دارین توجیه میکنین که کار جوئل اشتباه بوده بعد خودت میگی منم جای جوئل بودم همون کار رو میکردم.شاید من هم جای جویل و در شرایط جویل بودم همینکارو میکردم ولی بازم دلیل نمیشه که کارم درست باشه(چون هممون جویل رو دوس داریم میخواهیم یه جوری شرایط رو براش توجیه کنیم در صورتی که به نظرم باید نگاه از بالا داشته باشیم به داستان ...چیزی که نویسنده از شماره یک از مخاطبش میخواد)
.
این حرفا طبیعیه خیلی نباید جدی گرفت و صرفا از بازی مورد علاقه لذت برد......... .موافقم! کیلومترها فاصله بین گیمپلی دو بازی هست و TLoU2 از این نظر خیلی جلوتره. از نظر گرافیک هم با توجه به تغییر نسل طبیعیه که کیلومترها فاصله باشه.
میمونه داستان و موسیقی و این جور چیزها که سلیقهای هستن و یکی ممکنه از نسخه اول بیشتر خوشش بیاد و یکی هم نسخه دوم، ولی به طور کلی فاصله زیادی با همدیگه ندارن. توی ریستارا که ملت رأی خیلی بالایی به TLoU2 دادن. البته میدونم که اونجا آدم حساب نمیشن و مشکلات اخلاقی دارن! توی بازیسنتر هم TLoU2 جلوتر هست که خب اینجا هم باز آدم حساب نمیشن و به خاطر فن پلتفرم بودن هست. ولی متأسفانه از نظر نقدها و امتیازها هم فاصله کیلومتری دیده نمیشه که خب شاید اونا هم رشوه گرفتن، نمیدونم!
نسخه اول ۹۵ بوده و نسخه دوم ۹۴. دیگه همه میدونیم چقدر سخته وقتی یه بازی به ۹۵ میرسه، نسخه بعدی بتونه در حدی نظر منتقدها رو به خودش جلب کنه که فقط یک امتیاز پایینتر بشه. حالا اون ۹۴ در چه شرایطی هست؟ در حالی که تعداد امتیازهای کامل بازی حتی از نسخه اول هم بیشتره و ۱۰،۱۱ تا امتیاز کامل بیشتر از TLoU1 داره. ولی از اون طرف امتیازهای پایینش هم بیشتره، چون یه عده بازی رو در حدی فوقالعاده دونستن که لایق ۱۰ هست و یه عده هم مشکلاتی داشتن و ۸ و اینا بهش دادن و در نهایت میانگین شده ۹۴ که آرزوی ۹۹٪ بازیهاست.
و باز یه بار دیگه میگم اون ۹۴ در چه شرایطی هست؟ در شرایطی که بازی یکی دو ماه قبل از انتشار لیک شده بود و بخشهای اساسی از داستانش به طرز فجیعی لو رفته بود. اون هم داستانی که لو رفتنش یعنی پاره پاره شدن کل فضای بازی. چون داستان و نحوه روایتش اصلاً چیز معمولیای نبوده که بگیم مشکلی نیست که لو رفت. مثلاً اگه بازیای مثل God of War داستانش لو میرفت در این حد اتفاق خاصی نمیافتاد یا بازیهای قبلی خود ناتیداگ. ولی اینجا با چیزی طرف هستیم که همینطوریش هم ملت اگه خودشون میرفتن سراغش، ممکن بود خیلیها ازش متنفر بشن چه برسه به اینکه هفتهها قبل از تجربه بازی در جریان داستانش قرار بگیرن.
من کوچیکترین شکی ندارم که اگه بازی لیک نشده بود و خیلی معمولی بدون لو رفتن وارد بازار میشد، موفقیتش از این هم بیشتر بود و حواشی اون هم خیلی کمتر. یعنی هم امتیازهاش از این بالاتر میرفت و تا ۹۵ یا حتی بالاتر هم میرسید و هم خیلی از بحثها پیش نمیاومد (سادهترین نمونهش اینکه ابی ترنس هست! lol) و کلاً انقدر اتفاقات عجیب نمیافتاد. البته هنوز خیلیها بودن که با داستان و بعضی شخصیتها مشکل پیدا میکردن، چون سلیقهها متفاوته و نمیشه به این قضیه گیر داد و خیلیها ایراداتی به داستان دارن. ولی شرایط هم با امروز متفاوت بود و یه سری موجهای عجیب غریب شکل نمیگرفت که یه عده به زور بگن هرکی از بازیای با میانگین ۹۴ خوشش اومده، به خاطر فن بودن و تعصبش هست و از این صحبتها.
میانگین ۹۴ یعنی چیزی که توی کل نسل فکر کنم ۶،۷ تا بازی در اون حد یا بالاتر امتیاز گرفتن که نصف اینا هم ریمستر بازیهای نسل قبل هستن! ولی الآن باید به خاطر دوست داشتن بازیای با این میانگین امتیاز جواب بدیم و ثابت کنیم «فن پلتفرم» نیستیم که اینم در نوع خودش جالبه!
کلاً کسی که اون لیک رو انجام داد کارش خیلی حرفهای و حسابشده بود و حتی روی فروش بازی هم تأثیر گذاشت برای دو گروه از مردم، یعنی هم اونهایی که از نسخه اول خوششون اومده بود و هم گیمرهای جدید. خیلی از اعضای گروه اول که بازی براشون لو رفته، پیش خودشون میگن چرا پول بریزیم توی جیب ناتیداگ وقتی عشق و اسطورهمون رو توسط یه پهلوان ترنس به اون شکل کشته؟! پول نمیدیم و به جاش بازی رو یوتیوبخور میکنیم و زمانی رو که میخوایم پای بازی بذاریم هم صرف فحش دادن به دراکمن و لقب گذاشتن برای ایشون میکنیم! گروه دوم هم که دیگه بدتر، میگن ما که نسخه اول رو تجربه نکرده بودیم و نسخه دوم هم داستانش لو رفت و فهمیدیم چه بلایی سر شخصیتها میاد، دیگه چه کاریه بازی رو بخریم؟ ولی اگه لیکها اتفاق نمیافتاد و این امتیازهای درخشان از راه میرسیدن، تعداد خیلی بیشتری از مردم کنجکاو میشدن و تشویق میشدن سراغ بازی برن و هم از گیمپلی محشرش لذت ببرن و هم داستانش رو خودشون تجربه کنن، نه از طریق یه سری ویدیوی پراکنده توی اینترنت.
پس از نظر شما کل شخصیتهای قابل بازی از جمله مثل مکس پین که با یه ارتش در می افتن برای نجات یه انسان بی گناه همه یه مشت قاتل زنجیری و احمق هستن.عجب
به خاطر یه نفر اون همه آدم رو بکشی میشه انسانیت
#پشمام
اینم دیدی که وقتی رسیدن جکسون خود تامی بهش گفت منم اگه جات بودم همین کارو می کردم دیگه؟اولا این اثرو جلوش اسم دیگه ای نزار چون کلا فرق داره از دم با همه اینجا همه زندگی دارن آدمن احساس دارن دوست دارن آشنا دارن
والا ما سخت نگرفتیم این شماهاین که مو رو از ماست های لست میکشید بیرون
دقیقا بیخیال این یه بازیه
ولی اینو بدون جول از دید من و خیلیا یه قاچاقچی خودخواه هست که حتی قرارداد کاریشم به چپش گرفت
یه قاتل یه شکنجه گر و یه دروغگو
ببین چه حرکتی زده بود که پشمای تامی ریخت وقتی فهمید (با اون لحن تعجب کرد کاتسین اول بازی)
ببین چه گندی زده بود که الی وقتی فهمید پشماش ریخت قلبش داشت وایمیستاد
بعد حالا یه سری آش داغتر از کاسه شدن
البته خب اون شاید یه جمله بود برای ابراز همدردی و اینکه طرفتو آروم کنی چون خیلی وقتها مثلا دوست آدم یه کار خیلی عجیب میکنه آدم میگه منم اگه بودم کاری جز اون نمیکردم ولی این برای اینه که طرف کمتر زیر فشار باشهاینم دیدی که وقتی رسیدن جکسون خود تامی بهش گفت منم اگه جات بودم همین کارو می کردم دیگه؟
همه قرار نیست فرشته باشن.ولی اینو بدون جول از دید من و خیلیا یه قاچاقچی خودخواه هست که حتی قرارداد کاریشم به چپش گرفت
یه قاتل یه شکنجه گر و یه دروغگو
ببین چه حرکتی زده بود که پشمای تامی ریخت وقتی فهمید (با اون لحن تعجب کرد کاتسین اول بازی)
ببین چه گندی زده بود که الی وقتی فهمید پشماش ریخت قلبش داشت وایمیستاد
بعد حالا یه سری آش داغتر از کاسه شدن
بازی میخواد همینو بگه دیگههمه قرار نیست فرشته باشن.
انسانها همه اشتباه دارن تو زندگیشون
ولی در مورد جوئل دیگه خیلی دارین تند میرین
جوئل اگه اون چیزی بود که شما میگین ابی رو پشمش حساب میکرد و میزاشت اینفکتها تیکه پارش کنن. چرا باید کمکش میکرد؟
موافقم! کیلومترها فاصله بین گیمپلی دو بازی هست و TLoU2 از این نظر خیلی جلوتره. از نظر گرافیک هم با توجه به تغییر نسل طبیعیه که کیلومترها فاصله باشه.
میمونه داستان و موسیقی و این جور چیزها که سلیقهای هستن و یکی ممکنه از نسخه اول بیشتر خوشش بیاد و یکی هم نسخه دوم، ولی به طور کلی فاصله زیادی با همدیگه ندارن. توی ریستارا که ملت رأی خیلی بالایی به TLoU2 دادن. البته میدونم که اونجا آدم حساب نمیشن و مشکلات اخلاقی دارن! توی بازیسنتر هم TLoU2 جلوتر هست که خب اینجا هم باز آدم حساب نمیشن و به خاطر فن پلتفرم بودن هست. ولی متأسفانه از نظر نقدها و امتیازها هم فاصله کیلومتری دیده نمیشه که خب شاید اونا هم رشوه گرفتن، نمیدونم!
نسخه اول ۹۵ بوده و نسخه دوم ۹۴. دیگه همه میدونیم چقدر سخته وقتی یه بازی به ۹۵ میرسه، نسخه بعدی بتونه در حدی نظر منتقدها رو به خودش جلب کنه که فقط یک امتیاز پایینتر بشه. حالا اون ۹۴ در چه شرایطی هست؟ در حالی که تعداد امتیازهای کامل بازی حتی از نسخه اول هم بیشتره و ۱۰،۱۱ تا امتیاز کامل بیشتر از TLoU1 داره. ولی از اون طرف امتیازهای پایینش هم بیشتره، چون یه عده بازی رو در حدی فوقالعاده دونستن که لایق ۱۰ هست و یه عده هم مشکلاتی داشتن و ۸ و اینا بهش دادن و در نهایت میانگین شده ۹۴ که آرزوی ۹۹٪ بازیهاست.
و باز یه بار دیگه میگم اون ۹۴ در چه شرایطی هست؟ در شرایطی که بازی یکی دو ماه قبل از انتشار لیک شده بود و بخشهای اساسی از داستانش به طرز فجیعی لو رفته بود. اون هم داستانی که لو رفتنش یعنی پاره پاره شدن کل فضای بازی. چون داستان و نحوه روایتش اصلاً چیز معمولیای نبوده که بگیم مشکلی نیست که لو رفت. مثلاً اگه بازیای مثل God of War داستانش لو میرفت در این حد اتفاق خاصی نمیافتاد یا بازیهای قبلی خود ناتیداگ. ولی اینجا با چیزی طرف هستیم که همینطوریش هم ملت اگه خودشون میرفتن سراغش، ممکن بود خیلیها ازش متنفر بشن چه برسه به اینکه هفتهها قبل از تجربه بازی در جریان داستانش قرار بگیرن.
من کوچیکترین شکی ندارم که اگه بازی لیک نشده بود و خیلی معمولی بدون لو رفتن وارد بازار میشد، موفقیتش از این هم بیشتر بود و حواشی اون هم خیلی کمتر. یعنی هم امتیازهاش از این بالاتر میرفت و تا ۹۵ یا حتی بالاتر هم میرسید و هم خیلی از بحثها پیش نمیاومد (سادهترین نمونهش اینکه ابی ترنس هست! lol) و کلاً انقدر اتفاقات عجیب نمیافتاد. البته هنوز خیلیها بودن که با داستان و بعضی شخصیتها مشکل پیدا میکردن، چون سلیقهها متفاوته و نمیشه به این قضیه گیر داد و خیلیها ایراداتی به داستان دارن. ولی شرایط هم با امروز متفاوت بود و یه سری موجهای عجیب غریب شکل نمیگرفت که یه عده به زور بگن هرکی از بازیای با میانگین ۹۴ خوشش اومده، به خاطر فن بودن و تعصبش هست و از این صحبتها.
میانگین ۹۴ یعنی چیزی که توی کل نسل فکر کنم ۶،۷ تا بازی در اون حد یا بالاتر امتیاز گرفتن که نصف اینا هم ریمستر بازیهای نسل قبل هستن! ولی الآن باید به خاطر دوست داشتن بازیای با این میانگین امتیاز جواب بدیم و ثابت کنیم «فن پلتفرم» نیستیم که اینم در نوع خودش جالبه!
کلاً کسی که اون لیک رو انجام داد کارش خیلی حرفهای و حسابشده بود و حتی روی فروش بازی هم تأثیر گذاشت برای دو گروه از مردم، یعنی هم اونهایی که از نسخه اول خوششون اومده بود و هم گیمرهای جدید. خیلی از اعضای گروه اول که بازی براشون لو رفته، پیش خودشون میگن چرا پول بریزیم توی جیب ناتیداگ وقتی عشق و اسطورهمون رو توسط یه پهلوان ترنس به اون شکل کشته؟! پول نمیدیم و به جاش بازی رو یوتیوبخور میکنیم و زمانی رو که میخوایم پای بازی بذاریم هم صرف فحش دادن به دراکمن و لقب گذاشتن برای ایشون میکنیم! گروه دوم هم که دیگه بدتر، میگن ما که نسخه اول رو تجربه نکرده بودیم و نسخه دوم هم داستانش لو رفت و فهمیدیم چه بلایی سر شخصیتها میاد، دیگه چه کاریه بازی رو بخریم؟ ولی اگه لیکها اتفاق نمیافتاد و این امتیازهای درخشان از راه میرسیدن، تعداد خیلی بیشتری از مردم کنجکاو میشدن و تشویق میشدن سراغ بازی برن و هم از گیمپلی محشرش لذت ببرن و هم داستانش رو خودشون تجربه کنن، نه از طریق یه سری ویدیوی پراکنده توی اینترنت.