اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
راستش همینم تو توییتر پیدا کردم، اگه ادامشو دیدم میذارمش اینجا .نسخه طولانیتر نداشتی؟
راستش همینم تو توییتر پیدا کردم، اگه ادامشو دیدم میذارمش اینجا .
اینم جالبه
یه مرد وارد زندگی این دختر شد اومد کل زندگی این دختر رو زیر و رو کرد و رفت
تومور مغزی نیستکسی متوجه شد اونجایی که الی میره بیمارستان ( اخر روز دوم سیاتل ) تو عکسا نشون میده که الی تومور مغزی داره؟
خیلی معذرت میخوام یه لشکر ادم تا دندون مسلح میخوان مغز دختر بیچاره رو چهار قاش کنن به امید اینکه شاید واکسنی پیدا بشه ،جوئل چیکار کنه ؟ مگه کسی اجازه داد جوئل تکون بخوره? دستور داده بودن تکون خورد با تیر بزنیدش.جوئل الی رو مثل دخترش دوست داشت هر کاری میکرد که ازادش کنه.همون روزی که بازی تموم کردم کلی اعصابم خورد بود که چرا با تیر نزد تو پا ابی بعد جلو خون ریزی بگیری روزی یکبار زجر کشش کنه ولی بعد 48 ساعت که به داستان فکر کردم اخر بازی برام لذت بخش بود ابی حتی تو این حالت قلب مهربونش نشون داد جوئل با شقاوت کامل کل گروه از همه مهمتر امید به زندگیش که پدرش بود نابود کرد الی کل دوستاش و عشقش کشت برخورد ابی انتقام فقط از جوئل بود نیومد برای رسیدن بهش چندین نفر قربانی کنه حتی 2 بار الی مورد بخشش قرار داد اما برخورد الی حتی با جوئل درست نبود انتقامشم بد بود اخر داستان به نظرم خیلی خوب بود 2 بار تنهای الی نشون داد اما ابی با امید به زندگی از اونجا رفت در کل برای من پایان ماجرای اخرین ما خیلی خوب تموم شد به نظرم خوبه که داستان همین جا ختمش کنن تا اخرای بازی از ابی بدم میومد اما به رفتار و کارهاش که فکر میکنم یه شخصیت خوب بود ولی چون نسخه قبلی با جوئل زندگی کردم این تفکر برام پیش اومد مظلوم ترین شخصیت برای من جوئل بود به خاطر الی کشته شد به خاطر الی تس مرد در کل بهترین شخصیت دنیای اخرین ما بود
ممنون از جوابت ولی فکر کنم تومور همون غده هست بدخیم یا خوش خیم بودنش مشخص نشد . اگه ادامه بازی رو بسازه ناتی داگ شاید مشخص کنهتومور مغزی نیست
غده ایه که اونو در برابر ویروس ایمن کرده
بخاطر همین هم مجبور بودن مغزشو بشکافن تا بتونن به اون غده دسترسی داشته باشن تا واکسن رو بسازن
دلاور دقت کنی جو دلال و اصلا تا اخرای بازی الی براش کالای برای مبادله بود الی میتونست با واکسن که ازش میسازن کل دنیا نجات بده ابی ندیدی به پدرش گفت حاضره بذارن مغزش بشکافن اینم به خاطر اینکه همسن سارا بود نجاتش داد دنیا به خاطر ۱ نفر نابود کردخیلی معذرت میخوام یه لشکر ادم تا دندون مسلح میخوان مغز دختر بیچاره رو چهار قاش کنن به امید اینکه شاید واکسنی پیدا بشه ،جوئل چیکار کنه ؟ مگه کسی اجازه داد جوئل تکون بخوره? دستور داده بودن تکون خورد با تیر بزنیدش.جوئل الی رو مثل دخترش دوست داشت هر کاری میکرد که ازادش کنه.
بعد جوئل وارد اتاق عمل شده پدر ابی چاقو میکشه کلی سرباز دارن از راه میرسن وایسه اونجا مذاکره کنه؟
همین کم مونده جوئل بیچاره که جون ابی هم اخر کار نجات داد و با نامردی تمام کشتنش بشه مقصر.
لست 1 هر کی بازی کرده باشه متوجه رابطه ایی که بین الی و جوئل شکل میگیره میشه.دلاور دقت کنی جو دلال و اصلا تا اخرای بازی الی براش کالای برای مبادله بود الی میتونست با واکسن که ازش میسازن کل دنیا نجات بده ابی ندیدی به پدرش گفت حاضره بذارن مغزش بشکافن اینم به خاطر اینکه همسن سارا بود نجاتش داد دنیا به خاطر ۱ نفر نابود کرد
کی حاضره عزیزترین کس کارش رو زنده زنده سلاخی کنن که اخرش واکسنی بدست بیاد یا نه؟دنیا به خاطر ۱ نفر نابود کرد
لست 1 هر کی بازی کرده باشه متوجه رابطه ایی که بین الی و جوئل شکل میگیره میشه.
یکی از موفقیتهای داستان لست1 همین شکل گیری رابطه و احساساتی که بینشون بود هست.
رابطه اروم اروم از یه دختر غریبه و بقول شما کالا شروع شد ولی در ادامه جوئل حس میکرد الی جای دخترش هست.
جایی که جوئل زخمی شد و داشت می مرد این الی بود که تو اون برف و سرما و سختی ازش پرستاری میکرد،چرا؟
چون جوئل رو دوست داشت.
کی حاضره عزیزترین کس کارش رو زنده زنده سلاخی کنن که اخرش واکسنی بدست بیاد یا نه؟