Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

وای بابا من نقل قول کردم چرا ميزنيد...ايناهاش تو فروم gamespot نوشته..
در ضمن منظور از بتا دمو نيست! بتا يعنی نسخه کامل بازی که برای امتحان بيرون داده شده
تا عيب و ايراد هاش کشف بشه! در ضمن وقت داشتيد يه سری به فروم يوبی بزنيد
ببينيد چقدر ايراد داره اين بازی..

Ppl who have downloaded it, its a prereales thats y its Cr@PpY

http://www.gamespot.com/pc/action/splintercell4/show_msgs.php?topic_id=m-1-31575610&pid=926927

http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=frm&s=400102&f=954105331

اينم برای دوست عزيز dj mj
مشکل من که خيلی باحاله! بازی رو نصب کردم وقتی بازی ميخواد شروع شه اون منو
انتخاب سينگل پلير و اينا که مياد سيستم هنگ ميکنه! مجبور ميشم ريست کنم..

چند نفر ديگه هم مشکل منو دارن! تو فروم يوبی نوشتن!
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/7631034105

کرک رو هم تست کردم با ارور must check روبرو ميشم..
اينم سيستم من
cpu: amd 3000 64 bit
ram:1 gig
vga: geforce 6600 128 mb asus
directx: 9.c update shode

ويندوز رو هم عوض کردم ولی فايده نداشت ديگه نميدونم چی کار کنم:((

آخرین ویرایش:
این کسایی هم که توسایت 7900 دارن بازی رو نمیگیرن که ما نهایت گرافیک رو ببینیم
من سیستمی دارم که فکر کنم بتونه صد تا مثل SCDA رو بخوره !
ولی پولشو ندارم که بازی رو بخرم!
کسی جایی سراغ داره که نسخه 2 دی وی دی بازی رو ارزون بفروشند؟
------------------------------------
جریان نسخه بتا چیه؟؟؟!!

اقا من يه مشكلي دارم اونجايي كه تو زير زمين كشتي هستي يه نفر منور دستشه با يد چي كار كرد:(:(:(:(

ببین باید یه جوری بزنیش که منورش بیفته روی همون میله ها و آشتیش نگیره ...
می تونی بهش حمله کنی و گروگان بگیریش . فقط مواظب باش منوری که داره روی همون میله ها از دستش بیفته وگرنه می میری .........

ببین راستی دیگه مطمئن باش یک مرحله جلو تر نمی تونی رد کنی چون بازی مشکل داره .
مرحله بعدی بعد از اونجا که گیر کردی سام فیشر دست به سینه می ایسته و دیگه حرکتی نمی کنه .........

اگر موفق شدی اون قسمت که سام فیشر دست به سینه می ایسته و دیگه حرکت نمی کنه را رد کنی حتما به من بگو .
و بگو مال کدوم شرکت را گرفتی . ممنون .

آقا به جون خودم اگه تا شنبه مشکل من با نصب این بازی حل نشد یه 360 میخرم.این یه تهدید کاملا جدی بود! اگه کسی تونسته این مشکل ریست در همون منوی ابتدایی بازی رو حل کنه بگه تا من تو خرج نیفتم.
سیستم
amd 64 3.2
1 gig ram
7600 gt

آقا به جون خودم اگه تا شنبه مشکل من با نصب این بازی حل نشد یه 360 میخرم.این یه تهدید کاملا جدی بود! اگه کسی تونسته این مشکل ریست در همون منوی ابتدایی بازی رو حل کنه بگه تا من تو خرج نیفتم.
سیستم
amd 64 3.2
1 gig ram
7600 gt

ببین نخر .............
هیچ کنسولی مثل pc نمی شه .........
گرافیک زنده و .................
اما 360 . ps2 و .............. درسته گرافیک بالای دارند . اما شفافیت ندارند و انگار گرافیک کسل کننده و خسته کنندهای دارند .
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید ........
ضمنا مشکل از بازی هست . صبر کن . بازی نسخه جدید و کاملش بیاد

جناب gavelock شما درایور ورژن 84.21 و یا 91.31 nvidia را واسه کارت گرافیکتون امتحان کنید شاید فرجی شد. خود ubisoft این دو تا درایور را توصیه کرده.

جناب only half_life 2 شما پست بنده را در صفحه قبل دیدید؟ مشکل حل شد؟

اقا من يه مشكلي دارم اونجايي كه تو زير زمين كشتي هستي يه نفر منور دستشه با يد چي كار كر
شما خیلی سریع بهش حمله کن اگر بهش چاقو بزنی چون میفته مستقیم زمین همه جا میترکه......پس شما بهش حمله کن و یه کف گرگی نثارش کن تا منور پرت بشه یه جا که شما نمیری......

ببین راستی دیگه مطمئن باش یک مرحله جلو تر نمی تونی رد کنی چون بازی مشکل داره .
مرحله بعدی بعد از اونجا که گیر کردی سام فیشر دست به سینه می ایسته و دیگه حرکتی نمی کنه .........
عزیزم چرا زیر دل مردم رو خالی میکنی من اونجا رو که بعد از هدایت هلی کوپتر هست رو رد کردم بدون هیچ مشکلی...نمیدونم شما خودت نسخه ات ناقصه به تمام مملکت میگی نسخه شما ایراد داره..... اینقدر آیه یس نخون دیگه....ملت دارن تازه حال میکننن که پس از 2سال سم رو دیدن...بعد شما بیا هی ایه یس بخون....
مشکل من که خيلی باحاله! بازی رو نصب کردم وقتی بازی ميخواد شروع شه اون منو
انتخاب سينگل پلير و اينا که مياد سيستم هنگ ميکنه! مجبور ميشم ريست کنم..
نمیدونم والا من تا حالا اینجوریش رو ندیدم.....بگو ویندوزت چیه شاید فرجی شد کمکت کردم راستی درایور کارتت رو هم بگو

بابا این مرحله Sea of Okhotsk عجب مرحله ای بود.....عند هر چی مرحله بود ....واقعا دست یوبی سافت دردنکنه...تازه این مرحله 2قسمت بود وچون زیر نظر jba کار میکردی k.o کردن و knife کردن اصلا از امتیاز کم نمیکرد...من هم این مسئله رو نمیدونستم...تازه بعد از مرحله فهمیدم که این کار ها در مرحله JBA امتیاز کم نمکینه....من خوم رو کشتم به کسی صدمه ای نخوره ...بهترین ریتینگ هم 98% و کمترین ریتینگ 80% بود....
یه چیزی هم بود 2 روزه میخام بگم یادم میره!!!! حالا میگم..... با اینترفیس بازی هم خیلی حال کردم....light meter از بازی حذف شده و به جاش یه سنسور روی یونیفرم سم قرار گرفته که سه رنگ سبز(یعنی کاملا مخفی شدی) زرد(یعنی دشمن از فاصله 70 متری هم اگه تابلو بازی در بیارین میتونه ببینه شما رو) قرمز (که شما دیده شدید و دشمن به سمت شما حمله ور میشه)
sound meter هم حذف شده و خودتون باید با توجه به صدای محیط کار خودتون رو انجام بدین
به نظر من بازی خیلی به ptشبیه شده.....که به نظر من بهترین سری sc بود

حالا یه سوال واسه من پیش اومده؟؟؟؟ مرحله shanghai که x360 دار ها میگفتند exulsive برای X360 هست..پس چرا توی نسخه pc هست؟؟؟؟ یا من معنی Exclusive رو بد فهمیدم یا چیزی به نام exclusive تو بازی وجود نداره!!!!

سری 1:
اینم عکس های تکمیلی از مرحله Sea of Okhotsk (که بین بازی خور ها به مرحله برفی معروف شده)

45217vm.jpg

سقوط آزاد

44stavo.jpg

چتر باز نمی شه

48pjvye.jpg

بدو بازش کن

2ilzitd.jpg

آخی سم نجات پیدا کرد

3yxkbo0.jpg

رد پا شما رو برف میمونه

2dgkzg3.jpg

2zqspaa.jpg

no place to hide

437ut0x.jpg

شیرجه در اب

44gnajp.jpg

4fxwv39.jpg

error در بازی Splinter به خاطرکمبود Ram است . این بازی 1GB Ram نیاز دارد و در صورتی که Ram شما پائین تر باشدهنگام Load شدن از بازی خارج می شود . در مورد گرافیک بازی باید بگم که حداقل باید سری هفت با 256 حافظه باشه (اگه بخواهید خوب اجرا شه)در ضمن این بازی مثلا نماینده نسل بعد بازی هاست پس باید سیستم قدرتمندی داشته باشید الان رفیق من من داره بازی می کنه بدون هیچ مشکلی ولی برای من موقع ای که روی sing... کلیک می کردم از بازی می پرید بیرون

اینم سری دوم عکس ها

اینم تریپ چاقو تو قلب زیر آب

2cek8m1.jpg

2dhvd50.jpg

اینم تریپ زیر آبی

309txee.jpg

4ftspj7.jpg

4boz4t0.jpg

2uelidf.jpg

4bhsnqa.jpg

کف رو برو تو کار نور پردازی

4h2pit3.jpg

این یه حرکت جدیده ...مثلا وقتی پشت به یه دیوار چسبیدی یه نفر مید از بغلت رد شه میتونی با زدن space به موقع یه چک بهش بزنین بعد بکوبونیدش به دیوار و از پشت بگیریدش... ایمدوارم تو عکسی که گرفتم متوجه بشین

2zf3nl5.jpg

359mvdk.jpg

error در بازی Splinter به خاطرکمبود Ram است . این بازی 1GB Ram نیاز دارد و در صورتی که Ram شما پائین تر باشدهنگام Load شدن از بازی خارج می شود . در مورد گرافیک بازی باید بگم که حداقل باید سری هفت با 256 حافظه باشه (اگه بخواهید خوب اجرا شه)در ضمن این بازی مثلا نماینده نسل بعد بازی هاست پس باید سیستم قدرتمندی داشته باشید الان رفیق من من داره بازی می کنه بدون هیچ مشکلی ولی برای من موقع ای که روی sing... کلیک می کردم از بازی می پرید بیرون

سخت در اشتباهی..من خودم دارم با 512 مگ رم بازی میکنم...عکس ها رو هم نگاه کن میفهمی
در ضمن روی سری 6XXX هم میشه گزینه next gen (یا همون نسل بعد رو روشن کرد) چون خودم هیمن الان این گزینه رو روشن دارم...بعلاوه HDR renderivg که یه نوع نور پردازی فوق العاده ست....
رزولوشن رو هم خود بازی گذاشت رو 1024*768 با anisotropic 4x دیگه چی میخای؟؟؟؟
کارتم هم 6600 معمولی هست....
در ضمن همه این چیز ها تنظیمات پیشنهادی بازی برای سیستم من بود و من هیچ کدوم رو تغییر ندادم و در بازی در حدود 25 تا 35 فریم دارم

این بازی 1GB Ram نیاز دارد و در صورتی که Ram شما پائین تر باشدهنگام Load شدن از بازی خارج می شود .
اون خارج شدن به خاطر ساپورت نشدن کارت شما توسط انجین این بازی هست...اونم فقط به خاطر shader model 3.0

پسر خوب از خودم که حرف در نمی یارم می تونی بری از سایت پردیس ببینی.در ضمن داخل پرانتز گذاشتم اگه می خواهید خوب اجرا شه.در ضمن بچه ها برید نسخه دمو بازیکده رو ببینید.

آخرین ویرایش:
بچه ها یه چند تا سوال بپرسم
من با این بازی اشنا نیستم خوب؟چون میان ترم دارم وقت نداشتم همه صفحه ها رو بخونمو اطلاعاتم رو کامل کنم؟سبک بازی چیه؟
gforce 5500 کافیه؟با رم؟512

راستی لیلی زن بود یا مرد؟:cheesygri
:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or