Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

من واقعا نمیدونم شما این اطلاعات دقیقو از کجا در آوردی !
اولا که اختلاف گرافیکی نسخه ی 360 با گرافیکی که شما با کارت 6600 ت میگیری (که ظاهرا در حد 8800 کار میکنه برات :) ) از زمین تا آسمونه ... گرافیکی که با 6600 میگیری حتی به گرافیک نسخه ی 360 نزدیک هم نمیشه چه برسه به اینکه باهاش مساوی باشه !
بالاتر بودن گرافیک شما از نسخه ی 360 هم بیشتر شبیه جوکه !
هر جور دوست داری فکر کن...من هر 2 نسخه رو بازی کردم که دارم اینجوری صحبت میکنم.... شما مثل اینکه خوشت میاد به مردم تیکه بندازی؟؟؟؟ نه غلام ........در ضمن مثل اینه فن 360 هستی ؟؟؟؟ نه :cheesygri
عزیز من.... من چه جوری بهت ثابت کنم که من بین 25 تا 35 فریم دارم؟؟؟؟ عقده ندارم بیام خالی ببندم که...
الان تا من حرف زدم..... همه میان سنگ 7900 نداشته شون رو به سینه میزنن:-"
آقا من اصلا دارم رو گرافیک low بازی میکنم شما برید با 7900 حال کنید...یکی نیست به من خر بگه آخه داری واسه کی کار انجام میدی!!

حالا من مشکل عجیبی برام پیش اومده تا حالا کسی این مشکل براش پیش اومده...من نمیتونم گاو صندوق ها رو تو مرحله شانگهای بازی کنم یعنی هر کاری میکنم استوانه ها نمیچرخه!!!! حالا تو مرحله بعد از اینکه انریکا میره.... بعدش که باید یه تعداد مین رو نمیدونم چی کارش کنیم....هر کاری میکنم فقط دگمهC که باری بیرون اومدن از اون قسمت به کار میاد کار میکنه!!!!یعنی.w.a.s.d از کار میوفته و هیچ کاری باهاش نمیشه کرد کلید های جهت دار هم کاری نمیکنن
کسی اگر رد کرده یه توضیح بده
این 1 عسک

2pz9n55.jpg

303adfk.jpg

قیمت این 7900 چنده؟اقا یکی به من یه کارت گرافیک تو مایه های 130 هزارتومان معرفی کنه؟در ضمن شمایی که می گی من می خوام8800 بخرم می دونی قیمتش چنده ؟با همون پول(یکم بیشتر) می تونی بری xbox 360 بخری

قیمت این 7900 چنده؟اقا یکی به من یه کارت گرافیک تو مایه های 130 هزارتومان معرفی کنه؟در ضمن شمایی که می گی من می خوام8800 بخرم می دونی قیمتش چنده ؟با همون پول(یکم بیشتر) می تونی بری xbox 360 بخری
2میلیون هم باشه میخرم ولی پول رو برای 360 هدر نمیدم باز اگه ps3 بود یه چیزی!!!!

جان من کسی اون یه تیکه رو رد نکرده؟؟؟؟ :((

برو بکس تهرون!!!! این پچ 1.01 چه مشکلاتی رو حل میکنه؟؟؟؟

اسپلینتر سل میشه براحتی انجام داد؟در ضمن قابلیتShader 3 رو داره یا ن
آره بازی به راحتی اجرا میشه shader 3 هم داره......قیمتش رو هم نمیدونم...دیگه هم قیمت نپرسید چون اینجا تاپیک سخت افزار نیست

6800gt agp 8x قیمتش چنده میشه ؟اسپلینتر سل میشه براحتی انجام داد؟در ضمن قابلیتShader 3 رو داره یا نه
140 تومن
من که سوال پرسیدم گفتن بهترین کارت agp هست :)
shader 3.0 هم ساپورت میکنه;)

برو بکس تهرون!!!! این پچ 1.01 چه مشکلاتی رو حل میکنه؟؟؟؟

فکر نمیکنم مشکل خاضی رو حل کنه اگه کاری میکرد تو گیم اسپات توضیح میداد که نداده!
http://www.gamespot.com/pages/gamespace/download.php?pid=926927&sid=6161207&mode=latest

خوب بچه ها همه 7600 به پایینا جمع کنن برن پی کارشون
39.gif

هیچی دیگه علنا یه سیستم 2 میلیونی ببند یا اینکه یه 360 بخر وگرنه باید به کشک اعتقاد خاصی پیدا کنی
40.gif
39.gif

بروبچز Leadtek Winfast PX6800 GS TDH Extreme دارم 256 هست GDDR3 هست و ... حالا
Intel 1mb cache 2.8
512 mb ddr33 ram
میدونم تشویق نکنید سیستم خیلی خداس:biggrin1:
می کشه اینو؟؟؟؟

من تو مرحله کشتی جلوی انفجار بمبو گرفتم یعد یه دمو نشون داد که دوستان تروریست زدن جلوبندی سام رو پیاده کردن میخواستم بدونم اگه بذارم بمب منفجر بشه بازم این اتفاق میفته یا نه؟(مرحلش سخت بود اعصاب ندارم دوباره برم:cheesygri :blushing: )

بچه ها یه سوال داشتم, اونایی که سیستمه پایین دارن چه اروری میده؟
اگر فقط همون صفحه System Detection باشه فکر کنم اگه کرک بازی بیاد , بشه ردش کرد.
چون من دو سه تا بازی UBI گرفتم که با Winrar نصب میشد (منظورمSFX هست) و نصب اصلی بازی نبود و هنگام رفتن به بازی این صفحه Detection نمیومد و یه راست میرفت تو بازی.
در حالیکه اگر همون بازی از نصب اصلی بازی اقدام میکردی این صفحه میومد .(مثلا R6 , POP3,...)
چون این صفحه فبل از CD-Check هست کرکها مجبور میشن حذفش کنن و ...

عزیزم شما میخای تو عصر حجر زندگی کنی؟؟؟؟ عمر سری 5000 nvidia 3 سالی هست که تموم شده بعد شما میخای هنوز از این کارت ها استفاده کنی؟؟؟
اگر یادت باشه روی sc:ct امکان انتخاب شیدر بین 1 یا 3 وجود داشت چون اون موقع دیگه هنوز کارت های شیدر 3 هنوز جا نیافتاده بود به خاطر همین اینکار رو کرده بودند....
ملت ما یه 5200 میخرن میخان تا ابد و دهر از کار بکشن بعد میخان روش crysis هم اجر کنن...
همین جا اعلام میکنم بس کنین قضیه شیدر رو چون این بازی برای نسل آینده هست و باید از آخرین تکنولوژی ها استفده کنه....
بعد ازاون حرف ها بود.... یوبی بازی رو تحت لیسانس هیچ شرکت تولید کارت گرافیکی مثل nvidia نساخته تا به خاطر سود جویی اینکار رو کرده باشه...
یه توضیح بده از خرید کارت گرافیک چی گیر یوبی میاد

دوست عزیز اولا VGA من 9600 Pro هستش و با اینکه میگن Nvidia بیشتر با گیمها مچه ولی من اصلا باهاش حال نمی کنم .
دوما من نظر خودم رو گفتم . نگفتم که یوبی سود میکنه . من میگم اگه همینجوری بخواد پیش بره ما باید سالی دو بار سیستممون رو ارتقا بدیم .

بچه ها یه سوال داشتم, اونایی که سیستمه پایین دارن چه اروری میده؟
اگر فقط همون صفحه System Detection باشه فکر کنم اگه کرک بازی بیاد , بشه ردش کرد.
چون من دو سه تا بازی UBI گرفتم که با Winrar نصب میشد (منظورمSFX هست) و نصب اصلی بازی نبود و هنگام رفتن به بازی این صفحه Detection نمیومد و یه راست میرفت تو بازی.
در حالیکه اگر همون بازی از نصب اصلی بازی اقدام میکردی این صفحه میومد .(مثلا R6 , POP3,...)
چون این صفحه فبل از CD-Check هست کرکها مجبور میشن حذفش کنن و ...

سلام.
ربطی به کرک نداره
اگه سیستم مورد نیاز رو ببینی متوجه میشی که بازی سیستمت بالای میخواد!
بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or