Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

پسر خوب از خودم که حرف در نمی یارم می تونی بری از سایت پردیس ببینی.
آقا پسر خوشگل....هرچی من میگم بگو چشم چون من بازی کردم شما نکردی در ضمن اخه پردیس چه میدونه بازی چیه فقط واسه خوشون یه چیزی بلغور میکنن تا ملت رو که نمیتونن بازی رو اجرا کننن ساکت کنن

من با این بازی اشنا نیستم خوب؟چون میان ترم دارم وقت نداشتم همه صفحه ها رو بخونمو اطلاعاتم رو کامل کنم؟سبک بازی چیه؟
gforce 5500 کافیه؟با رم؟512

دیگه شما رسما ترکوندی... در این بازی شما در نقش یه مامور مخفی زبده بازی میکنی که به خاطر یه ماموریت مجبور میشه که به گروه خلافکاران نفوذ کنه وکار خودش رو پیش ببره........

روی کارت شما تا اونجایی که من میدونم اجرا نمیشه....حالا بگیر و نصب کن کارایی رو که در صفحات قبل گفتم بکن شاید درست کار کرد

اینم سری اخری که عکس میذارم...... چون فکر میکنم بیشتر از این هیجان بازی بپره

فقط یه سوال unreal تو بازی چی کاره بوده؟؟؟؟؟
این لوگوی unreal

2jbky7c.jpg

اینم عکس های مرحله شانگهای

3480oqt.jpg

2lwkqd4.jpg

4gij888.jpg

2uj5oqh.jpg

4hie1yw.jpg

2a6j9lk.jpg

2s660yg.jpg

امید وارم تونسته باشم کمکی کنم

دوستان ، این یوبی سافت داره از محبوبیتش و فروش خوبی که داره کمال استفاده رو می بره یا به عبارتی سوء استفاده میکنه .
اون از جریان قفل لعنتی Starforce 3 که پارسال رو بازیهاش می ذاشت ( ازجمله همین SplinterCell ) این هم از جدیدترین کارش که باید بریم کارت گرافیکی بخریم که از Shader 3 استفاده میکنه و سیستمی خفن داشته باشیم تا بتونیم این بازی رو اجرا کنیم .
اگه همینجوری پیش بره یه دفعه دیدید برای بازی ای مثل Resident Evil 4 لابد باید بریم سی پی یوی دو هسته ای بخریم و کارت گرافیکی 1 گیگ !!!

این هم از جدیدترین کارش که باید بریم کارت گرافیکی بخریم که از Shader 3 استفاده میکنه و سیستمی خفن داشته باشیم تا بتونیم این بازی رو اجرا کنیم .
عزیزم شما میخای تو عصر حجر زندگی کنی؟؟؟؟ عمر سری 5000 nvidia 3 سالی هست که تموم شده بعد شما میخای هنوز از این کارت ها استفاده کنی؟؟؟
اگر یادت باشه روی sc:ct امکان انتخاب شیدر بین 1 یا 3 وجود داشت چون اون موقع دیگه هنوز کارت های شیدر 3 هنوز جا نیافتاده بود به خاطر همین اینکار رو کرده بودند....
ملت ما یه 5200 میخرن میخان تا ابد و دهر از کار بکشن بعد میخان روش crysis هم اجر کنن...
همین جا اعلام میکنم بس کنین قضیه شیدر رو چون این بازی برای نسل آینده هست و باید از آخرین تکنولوژی ها استفده کنه....
بعد ازاون حرف ها بود.... یوبی بازی رو تحت لیسانس هیچ شرکت تولید کارت گرافیکی مثل nvidia نساخته تا به خاطر سود جویی اینکار رو کرده باشه...
یه توضیح بده از خرید کارت گرافیک چی گیر یوبی میاد

جناب gavelock شما درایور ورژن 84.21 و یا 91.31 nvidia را واسه کارت گرافیکتون امتحان کنید شاید فرجی شد. خود ubisoft این دو تا درایور را توصیه کرده.
این کار رو هم کردم ولی نشد.

میخوام برم مال تکین رو هم امتحان کنم. چون دیگه احتمالا مشکل از دیویدی ها است. مال شرکت west بود.

bacheh mosbat

ممنون از اینکه کمک کردید اون کار را هم کردم مشکلمحل نشد .........
باید یه بار دیگه امتحانش کنم ..............

=============

dj_mj

من گرافیکم EVGA 7900 هست و با آخرین رزولیشن و تنظیمات گرافیکی بازی را اجرا می کنم .
همچنین 2 گیگ رم دارم . و سی پی یو 3500 AMD ......... باید بگم شما درست می گید . گرافیک در این بازی هیچ کنسولی مثل PC نیست .
فقط باید گرافیک و رم قوی داشته باشید .

ضمنا من با مانیتور LCD هم بازی می کنم دیگه نمی دونید بازی چی شده ........ خدا .......... شده ........... واقعا بازی زیبای هست ............

به نظر من نسخه قبلی اسپلینتر سل یعنی یک نسخه قبل از این نسخه که تازه اومده بازی را خراب کرد . یعنی موفق نبود . مراحلی خیلی فکری . محیطی تاریک و ..........
اگر اشتباه نکنم نسخه 2 بازی خیلی عالی بود .

توی این نسخه جدید که منتشر شده دیگه لازم نیست شما همیشه از چراغهای
شب نور و ......... استفاده کنید . خیلی کم ممکنه که شما احتیاج به استفاده از چراغهای نصب شده بر روی کلاهتان را دارید . زیرا محیط بازی بسیار زیبا و روشن است ......

==============

عزیزم شما میخای تو عصر حجر زندگی کنی؟؟؟؟ عمر سری 5000 nvidia 3 سالی هست که تموم شده بعد شما میخای هنوز از این کارت ها استفاده کنی؟؟؟
اگر یادت باشه روی sc:ct امکان انتخاب شیدر بین 1 یا 3 وجود داشت چون اون موقع دیگه هنوز کارت های شیدر 3 هنوز جا نیافتاده بود به خاطر همین اینکار رو کرده بودند....
ملت ما یه 5200 میخرن میخان تا ابد و دهر از کار بکشن بعد میخان روش crysis هم اجر کنن...
همین جا اعلام میکنم بس کنین قضیه شیدر رو چون این بازی برای نسل آینده هست و باید از آخرین تکنولوژی ها استفده کنه....
بعد ازاون حرف ها بود.... یوبی بازی رو تحت لیسانس هیچ شرکت تولید کارت گرافیکی مثل nvidia نساخته تا به خاطر سود جویی اینکار رو کرده باشه...

شما خودتون سیستمتون برای اجرای این بازی خیلی ضعیفه ............
با گرافیک 6600 حتی نمی توانید نیمی از گرافیک واقعی این بازی را مشاهده کنید .
برای دیدن گرافیک واقعی بازی باید گرافیک 7900 داشته باشید ........
من 2 روز پیش گرافیکم که 6600 بود را به خاطره این بازی عوض کردم و یه 7900 خریدم .
باید بگم با گرافیک 6600 و رم 512 نمی شه این بازی را اونطور که باید اجرا کرد .
برای همین یک عده نسبت به بازی بد بین می شوند . ولی این مشکل از سیستم خودشون است نه از بازی .
راستش را بخواهید من با 7900 هم جلوی این بازی دارم کم می یارم . جدا از اینکه 2 گیگ رم و سی پی یو 3500 دارم .

آخرین ویرایش:
اگه همینجوری پیش بره یه دفعه دیدید برای بازی ای مثل Resident Evil 4 لابد باید بریم سی پی یوی دو هسته ای بخریم و کارت گرافیکی 1 گیگ !!!

:eek: :eek: :eek: Resident Evil 4 کجا ....... نسخه جدید اسپلینتر سل کجا :eek:
اصلا قابل مقایسه نیستند . این نسخه جدید اسپلینتر سل از هر لحاظ ( گرافیک . کنترل . فیزیک و ..... ) نسبت به Resident Evil 4 برتری داره . :eek: :eek:

Resident Evil 4 را با گرافیک 6600 هم میشه اجرا کرد وی اسپلینتر سل حتما یه گرافیک 7900 می خواد .:love: :cool: :-" ;)

شما میگی 3 ساله عمرش تموم شده اما من تازه امسال 5200 گرفتم :cheesygri

حالا اگر من یه کارت 6600 بگیرم با توجه به این که cpu پنتیوم 4 (1.7) هست میتونم این بازی رو اجرا کنم ؟ :confused:

البته رم هم 768 مگابایت دارم

شما خودتون سیستمتون برای اجرای این بازی خیلی ضعیفه ............
با گرافیک 6600 حتی نمی توانید نیمی از گرافیک واقعی این بازی را مشاهده کنید .
عزیز شما نسخه 360 بازی رو خودت انجام دادی؟؟؟؟
من نسخه 360 2 تا مرحله اش رو انجام دادم ...تنظیماتی که من دارم باهاشون بازی میکنم ...شرط میبندم کاملا با کیفیت نسخه 360 مساوی بود و شاید یه جاها گرافیک من بهتر بود....
در ضمن تمام بازی گرافیک نیست اصل گیم پلی بازی هست که فوق العاده روون تر از سری های قبل هست وهمون طور که گفتم بازی خیلی به سری دوم اسپلینتر سل نزدیک شده و از این بابات خوشحالم چون پندورا تومارو بهترین قسمت اسپلینتر سل بود
در ضمن اصلی ترین قسمت گرافیک بازی shader و HDR و NEXT GENERATION بود. که من تمام این گزینه ها رو روشن دارم + رزولوشن 1024*768 به علاوه anisotropic 4x و از عکس ها هم معلوم هست که من از گرافیک کلی بازی سه چهارمش رو دارم میبینم...در ضمن سری 7 nvidia به نظر من جز سرعت کلاک بیشتر وسرعت مموری بیشتر و استفاده از Cine FX 4 یا cine engine( اگر اسمش رو اشتب ننوشته باشم یکی از همین 2 تا هست)..... برتری زیادی نسبت به سری 6 نداره...به خاطر همین من خودم کارتم رو هنوز ارتقا ندادم و منتظر سری 8 هستم...در صورتی که من هر سال یه بار سیستمم رو به طور کامل آپدیت میکنم...... در ضمن سی پی یو 3500 هم برتری خاصی نسبت به 3000 نداره غیر از اینکه dual core باشه.....

بابا اصلا ولش کن مگه اینجا تاپیک سخت افزاره؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
حالا اگر من یه کارت 6600 بگیرم با توجه به این که cpu پنتیوم 4 (1.7) هست میتونم این بازی رو اجرا کنم ؟
cpu شما خیلی ضعیفه و حداقل cpu برای بازی 3 گیگا هرتز هست
به نظر من نسخه قبلی اسپلینتر سل یعنی یک نسخه قبل از این نسخه که تازه اومده بازی را خراب کرد . یعنی موفق نبود
این حرفت به نظر من درست نبود...چون سری سوم خیلی نو اوری داشت و الان که شما دارین از da لذت میرین همش به خاطر نو اوری chaos theory بود.......

من با این بازی اشنا نیستم خوب؟چون میان ترم دارم وقت نداشتم همه صفحه ها رو بخونمو اطلاعاتم رو کامل کنم؟سبک بازی چیه؟
gforce 5500 کافیه؟با رم؟512

روی سیستم شما این شمارش نمیاد;) ولی شماره ی قبلیش میاد!
پیشنهاد میکنم هر 3 شماره ی قبلیش رو بگیری(به ترتیب) که تهه بازی هست مطمئنم خوشت میاد:) من تضمین میکنم:biggrin1:

mage evil ro baraye pc ham zadan

coming soon...

عزیز شما نسخه 360 بازی رو خودت انجام دادی؟؟؟؟
من نسخه 360 2 تا مرحله اش رو انجام دادم ...تنظیماتی که من دارم باهاشون بازی میکنم ...شرط میبندم کاملا با کیفیت نسخه 360 مساوی بود و شاید یه جاها گرافیک من بهتر بود....

من واقعا نمیدونم شما این اطلاعات دقیقو از کجا در آوردی !
اولا که اختلاف گرافیکی نسخه ی 360 با گرافیکی که شما با کارت 6600 ت میگیری (که ظاهرا در حد 8800 کار میکنه برات :) ) از زمین تا آسمونه ... گرافیکی که با 6600 میگیری حتی به گرافیک نسخه ی 360 نزدیک هم نمیشه چه برسه به اینکه باهاش مساوی باشه !
بالاتر بودن گرافیک شما از نسخه ی 360 هم بیشتر شبیه جوکه !

من از گرافیک کلی بازی سه چهارمش رو دارم میبینم

نمیدونم وقتی که گرافیک کلی بازی رو اصلا ندیدی از کجا فهمیدی سه چهارمش رو داری میبینی !

در ضمن سری 7 nvidia به نظر من جز سرعت کلاک بیشتر وسرعت مموری بیشتر و استفاده از Cine FX 4 یا cine engine( اگر اسمش رو اشتب ننوشته باشم یکی از همین 2 تا هست)..... برتری زیادی نسبت به سری 6 نداره

یه جوری میگی انگار اون سرعت کلاک و مموری بیشتر به هیچ دردی نمیخوره !
همون سرعت و مموری بیشتر باعث میشه بازی ای که با کارت 6600 شما 10 فریم در ثانیه هم به زور میده روی سری 7 با فریم بالای 30 اجرا بشه ... به این میگن برتر زیاد نسبت به سری قبلی !

این بحث نسخه ی دمو و بتا و تست و ... رو هم تموم کنید جونه بچتون
هیچ سازنده ی احمقی نمیاد یه نسخه ی 8 گیگی از بازی رو منتشر کنه که ملت بشینن تستش کنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or