bacheh mosbat
ممنون از اینکه کمک کردید اون کار را هم کردم مشکلمحل نشد .........
باید یه بار دیگه امتحانش کنم ..............
=============
dj_mj
من گرافیکم EVGA 7900 هست و با آخرین رزولیشن و تنظیمات گرافیکی بازی را اجرا می کنم .
همچنین 2 گیگ رم دارم . و سی پی یو 3500 AMD ......... باید بگم شما درست می گید . گرافیک در این بازی هیچ کنسولی مثل PC نیست .
فقط باید گرافیک و رم قوی داشته باشید .
ضمنا من با مانیتور LCD هم بازی می کنم دیگه نمی دونید بازی چی شده ........ خدا .......... شده ........... واقعا بازی زیبای هست ............
به نظر من نسخه قبلی اسپلینتر سل یعنی یک نسخه قبل از این نسخه که تازه اومده بازی را خراب کرد . یعنی موفق نبود . مراحلی خیلی فکری . محیطی تاریک و ..........
اگر اشتباه نکنم نسخه 2 بازی خیلی عالی بود .
توی این نسخه جدید که منتشر شده دیگه لازم نیست شما همیشه از چراغهای
شب نور و ......... استفاده کنید . خیلی کم ممکنه که شما احتیاج به استفاده از چراغهای نصب شده بر روی کلاهتان را دارید . زیرا محیط بازی بسیار زیبا و روشن است ......
==============
عزیزم شما میخای تو عصر حجر زندگی کنی؟؟؟؟ عمر سری 5000 nvidia 3 سالی هست که تموم شده بعد شما میخای هنوز از این کارت ها استفاده کنی؟؟؟
اگر یادت باشه روی sc:ct امکان انتخاب شیدر بین 1 یا 3 وجود داشت چون اون موقع دیگه هنوز کارت های شیدر 3 هنوز جا نیافتاده بود به خاطر همین اینکار رو کرده بودند....
ملت ما یه 5200 میخرن میخان تا ابد و دهر از کار بکشن بعد میخان روش crysis هم اجر کنن...
همین جا اعلام میکنم بس کنین قضیه شیدر رو چون این بازی برای نسل آینده هست و باید از آخرین تکنولوژی ها استفده کنه....
بعد ازاون حرف ها بود.... یوبی بازی رو تحت لیسانس هیچ شرکت تولید کارت گرافیکی مثل nvidia نساخته تا به خاطر سود جویی اینکار رو کرده باشه...
یه توضیح بده از خرید کارت گرافیک چی گیر یوبی میاد
شما خودتون سیستمتون برای اجرای این بازی خیلی ضعیفه ............
با گرافیک 6600 حتی نمی توانید نیمی از گرافیک واقعی این بازی را مشاهده کنید .
برای دیدن گرافیک واقعی بازی باید گرافیک 7900 داشته باشید ........
من 2 روز پیش گرافیکم که 6600 بود را به خاطره این بازی عوض کردم و یه 7900 خریدم .
باید بگم با گرافیک 6600 و رم 512 نمی شه این بازی را اونطور که باید اجرا کرد .
برای همین یک عده نسبت به بازی بد بین می شوند . ولی این مشکل از سیستم خودشون است نه از بازی .
راستش را بخواهید من با 7900 هم جلوی این بازی دارم کم می یارم . جدا از اینکه 2 گیگ رم و سی پی یو 3500 دارم .