Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

یعنی فقط لحظه شماری میکردم این مرحله فلاکت بار توی عراق تموم شه ! واقعا افتضاح بود ! افتضاح ! اصلا همه چی افت کرده بود ! گرافیک اون مرحله واقعا در حد Ps2 بود !! انیمیشن و مردن های دشمنان هم فاجعه بود ! یا دمو بازی مدافعان کربلا افتادم ! 5 دقیقه بعد خون میزد و پایین و به مضخرف ترین شکل میمیردن ! این اون بازی نبود که ملت این همه انتظارش رو میکشیدن ...

دوستان من لباس داستان قبلی بازی رو میخوام نه این لباس اسپورت جریان چیه فقط اسلحه میشه بخری میشه توضیح دهید

لباس چرمش

آخرین ویرایش:
دوستان من لباس داستان قبلی بازی رو میخوام نه این لباس اسپورت جریان چیه فقط اسلحه میشه بخری میشه توضیح دهید

لباس چرمش

ببین دوست عزیز سم رو خیلیا به خاطر همین لباس دوست دارن.
ولی توصیه می کنم اول بازی رو تموم کن بعد تو بخش Deniable ops برو تو نقش Archer که لباسی شبیهه DA داره.

سلام
خُب DLCـی که دیشب اومده شامل FAMAS G2 assault rifle بوده.
splintercell.jpg

همینطور DLC هفته ی پیش شامل یک proximity mine جدید بود.
هنوز خبری از مپ جدید برای Deniable ops نیست...

دوستان اونجایی که:
آنا سم رو میبره پیشه تام!
تام درباره ی چی حرف میزنه؟
اون زنه کیه که اونجا نشسته؟
وقتی سم ویکتور رو آزاد می کنه تو تیتراژ با هم حرف میزنن سم و ویکتور!
ممنون میشم بگین به هم چی میگن!

دوستان اونجایی که:
آنا سم رو میبره پیشه تام!
تام درباره ی چی حرف میزنه؟
اون زنه کیه که اونجا نشسته؟
وقتی سم ویکتور رو آزاد می کنه تو تیتراژ با هم حرف میزنن سم و ویکتور!
ممنون میشم بگین به هم چی میگن!
کسی نیست جواب ما رو بده!!

من جدیدا PT رو نصب کردم و دارم دوباره میرمش، واقعا الان دارم به عمق فاجعه ی "Conviction" بیشتر پی میبرم! اصلا قابل مقایسه نیستن. لعنت به این یوبی سافت...

پ.ن: لطفا نیاید بگید تغییرات لازم بوده و همون بحثای قدیمی...:smile:

شرم بر يوبيسافت ... شرم ! واقعا اين شركت توي اين چند سال و چند وقتي كه هي بازي رو عقب مينداخت چه غلطي داشت ميكرد ؟ خدايا اين چي بود .....!!!!! افتضاح تر از اين نميشد ! واقعا افتضاحه ! گيم پلي بازي فاجعس ! شده يه اكشن احمقانه ! داستان بازي داغون ! گرافيك زير صفر ! دوبله هم كه اولاش خوبه بقيش اصلا جالب نبود ! كلا اين بازي هيچي نداشت ! خاك بر سره يوبيسافت ... آهان AI تاسف بار بازي رو يادم رفت بگم ! اونم فاجعه بود ! بدترين نكته بازي بود ! كافيه فقط يه پنجره پيدا كني و لول تمومه ! هي يكي رو ميندازه اون يكي مياد ببينه اونم ميندازي ! كلا من به اين بازي بيشتر از 4 نميدم . گند زد يوبيسافت ...

شرم بر يوبيسافت ... شرم ! واقعا اين شركت توي اين چند سال و چند وقتي كه هي بازي رو عقب مينداخت چه غلطي داشت ميكرد ؟ خدايا اين چي بود .....!!!!! افتضاح تر از اين نميشد ! واقعا افتضاحه ! گيم پلي بازي فاجعس ! شده يه اكشن احمقانه ! داستان بازي داغون ! گرافيك زير صفر ! دوبله هم كه اولاش خوبه بقيش اصلا جالب نبود ! كلا اين بازي هيچي نداشت ! خاك بر سره يوبيسافت ... آهان AI تاسف بار بازي رو يادم رفت بگم ! اونم فاجعه بود ! بدترين نكته بازي بود ! كافيه فقط يه پنجره پيدا كني و لول تمومه ! هي يكي رو ميندازه اون يكي مياد ببينه اونم ميندازي ! كلا من به اين بازي بيشتر از 4 نميدم . گند زد يوبيسافت ...

من قبول دارم بازی بیشتر Action شده ولی اونیکه بخواد میتونه نره و راه Stealth رو پیش بگیره ... اینم بستگی به "مهارت" بازیباز داره.
بیخیال ... پس تا حالا چی بازی میکردی ، اصلا بازی میکردی ؟!
کم لطفی میکنی کمی ... ولی خب منم کاملا قبول دارم اونی که انتظار داشتم نبود ، همونطور که طرفدارهای SC ازش دل خوشی ندارن.

آخرین ویرایش:
این همه گفتند بیاد میترکونه .....آخر شد این .....من موندم چرا امروز و فردا کردند !!!!!!!!!!هالا اگه تو یک سال بود مشکلی نبود نه اینکه 4 سال
باز گفتن 4 سال!
میدونم هر چی آدم حرف بزنه ها فایده نداره!
نرود میخ آهنین در سنگ!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or