Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

الان یکی این بیچاره را بکشه:

63ad5feed85a40b9b948.jpg

راستی کشتمش؟! حتما چون هم چراغش خاموش شده هم چشماش بسته! :

c7f5be73496947dc8594.jpg
انصافا خیلی باگ توپی پیدا کردی ... بیچاره طرف الان واقعا مرده یا هنوز نیمه جونه ؟
سلام ...
این الان واقعا مرده مثل بازیش! اما بازیش ایستاده نمرد!

من از ابتدا تا انتهای بازی هنوز شک داشتم که بازی که گرفتم SC هست! یک افتضاح کامل هیچ نکته مثبتی نداشت در تمامی موار بسیار ضعیف کار شده بود کاملا بازی بی هدف و با داستان و گیم پلی کودکانه و درجه 3 واقعا باید سازنده ها خجالت بکشن و رسما از طرفداران بازی عذرخواهی کنن. یعنی اینقدر این نویسنده ..... کفگیرش به ته دیگ خورده بود که این داستان تکراری و کلیشه ای را با این روایت شل و وا رفته! که هیچ حسی به هیچ بشری دست نمیده نوشته!

گرافیک و انیمیشن های واقعا خنده دار پیش پا افتاده به همراه گیم پلی خشک و عذاب اور و عجیبتر از همه سیاه و سفید شدن تصویر که هم باعث سردرگمی و چشم درد میشه و هم از واقعیت بازی را به دور میکنه و اون نوشته های ذهنیت که روی در و دیوار میندازه و اینقدر بهش مینازیدن و گند زده به بازی حالا اینو اضافه کنید به نایتویژن که خدا را هزار مرتبه شکر از نیمه بازی به بعد استفاده میکنید و با اون نویز های بسیار احمقانه کم مونده بازیکن را کور کنه!

حالا اضافه کنید مراحلی را که بسیار خطی و خنده دار هستند و توی ذهن قبل از رسیدن کامل تصویر مضحک عملیاتی که باید انجام بدید را تجسم میکنید باید برای بالا رافتن اول از میله بعد لبه دیوار به چپ بعد میله به بالا بعد به راست حالا باز میله بالا و بعد یک کمی به چب هوراااا شما موفق شدید! من نمیدونم مگه اینا نسخه های قبلی را نساختن؟! من فکر کنم اینا میخوان هر بار بیشتر از 2 شماره اول بخصوص بازی زیبای پندورا فاصله بگیرن؟! حرکات سم که به بینهایت کاهش پیدا کرده هک کردن کامپیوتر ها و باز کردن قفل ها که حذف شده لوازم و وسایل جاسوسی به حداقل رسیده بعضی مراحل حتما باید راش کرد به دشمن و بیمزه بازی و حرکات تکراری در بازی موج میزنه من نمیدونم اینا بورن را بازی کردن که این صحنه های بازجویی را برداشت کردن ازش حداقل بازی پندورا تومارو هم یک بار بازی میکردن تا بدونن سم فیشر یعی کی؟!!

لازم نیست کسی مطالب منو نقل قول کنه چون من یکی از دوستاران این سری بازی ها بودم نمیتونستم تنفر شخصی خودم از این شماره را بیان نکنم.

منم اوایل بازی (2-3 ساعت اول) خوشم اومد و حتی به نظرم داستانش هم جالب بود ولی بعدش که تموم کردم اصلا اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتم!
زمانی که اوایل بازی بودم فقط منتظر این بودم که سم وسایل و حرکات قدیمی خودش رو دونه دونه توی طول بازی بدست بیاره ولی هر چی منتظر موندم دیدم اصلا خبری نیست و حتی دوربین 3 چشمی سم هم یه شکل عجیبی ساده و بی مصرف شده بود و حتی تا اواسط بازی هم این sonar goggle رو به بازیکن نمیده!
مثلا زمانی که وارد یه صحنه می شدم با 4 تا علامت گزاری و شلیک و بعدش 2 بار هم از بالا و در حینی که به لوله های ضخیم بازی آویزون بودم( و هیچ موقع هم مشخص نشد که این لوله ها وسط یه محیط اداری و شیک که همه چی داخل دیوار کار شده، چیکار میکرد و از کجا سر در آورده بود!) دشمنا رو ناکار میکردم و یا با یه انفجار نصف بیشتر دشمنا به روی هوا میرفتن، و بعد می دیدم که کلی منطقه طراحی شده برای بازی ولی من همین اول کار همه رو ناکار کردم! و حتی چند بار سعی کردم که به اون شکل برم ولی نمی شد و بازی به دلیل اینکه دشمنا رو 3-4 تایی کنار هم میزاره مجبور میکنه آدم رو که از راه هایی به غیر از راه های بی سر و صدا و آروم قدیمی استفاده کنه گر چه بدون حرکات متنوع سم که توی این شماره غایب بودن، اینکار تقریبا غیر ممکن بود!
بسیار از قسمت ها مثل قسمتی که از افراد به زور حرف کشیده می شد تماما از بازی بورن تقلید شده بود و حتی خیلی ضعیف تر ازون بازی بود!
با دوستمون که بالا گفت کاملا موافقم.اصلا به پای شماره ها قبل نمی رسید
به نظرم اصلا اسمی از این سری نمیومد و بازی به شکل یه IP جداگانه ساخته می شد خیلی بهتر بود و بازی لذت بیشتری داشت
به شخصه اعتقاد دارم همون طرح اولیه بازی که سال 2006 معرفی شد خیلی جذاب تر ازین بازی میتونست باشه
به هر شکل این همه انتظار و تاخیر اونم برای این بازی به هیچ وجه ارزشش رو نداشت!
ولی افرادی که زیاد با شماره های قبل آشنایی ندارن بازم می تونن از بازی لذت ببرن ولی افرادی که خیلی به نکات و ظرایف شماره ها قبل اهمیت میدن حتم دارم ازین بای خوششون نمیاد

آخرین ویرایش:
خب منم مرحله اول بازی رو رفتم . بدک نبود ولی عمرن به پای قبلی هاش حتی DA نمیرسه ... بدترین چیز بازی هم دوربینشه که واقعا عذاب میده آدمو . ولی مثلا punish هاش واقعا عالی هستش و روح آدم حال میاد :دی !

بچه ها رو جعبه بازی من پایینش نوشته vip beta test ghost recon:future soldireجریان چیه؟ یه بازی دیگ هم توش داره چون اینو تو یه دایره که علامت یه اسکلت داشت رو نوشته بود:confused:

بچه ها رو جعبه بازی من پایینش نوشته vip beta test ghost recon:future soldierجریان چیه؟ یه بازی دیگ هم توش داره چون اینو تو یه دایره که علامت یه اسکلت داشت رو نوشته بود:confused:

Konami
خدا خیرت بده که اومدی اینا رو گفتی:biggrin1:ما که هرچی گفتیم فقط مسخره شدیم.:biggrin1:انیمیشنهاش هم که فاجعه.دویدنش هم که دیگه:sick::biggrin1:
خسته نباشی یوبی:biggrin1:گوگولی:biggrin1:

حامد جان خدا خیرت بده.......که حرف دل ما رو زدی......:biggrin1:
چون ما که دموش رو بازی کردیم و ایرادات معلوم و مشخص ازش گرفتیم ..ماشاالله یسری از دوستان شاد و خوشحال اومدن من رو نصیحت کردن ..........متهمم کردن و.......که بازی شاهکاره اصلا ایرادی نداره .تو خودت ایراد داری و ......در ضمن خوب شد که دموش رو بازی نکردی والا عمرا طرف نسخه اصلیش میرفتی......:biggrin1:
البته این نکته ناگفته نمونه که از نظر من داستانش و قسمت Co-oPانصافا خوب بود ..........;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or