Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

بازی به من حال داد و یاد Pandora افتادم که البته به UBI هم چندتا فحش اساسی دادم !

بازی قشنگ بود ولی به نظر من میتونست بهتر هم باشه . در ضمن SAM مثل King Kong میدوید !

اونوقت الان اینها یعنی چی؟
ما که هیچی نفهمیدیم!
بازی اوریجیناله!:smile:
کوفتت بشه صدرا...!:biggrin1:
بابا بچه ها راست میگن.عین عقب افتاده های ذهنی میدوه:biggrin1::biggrin1:به خدا وقتی داشتم باهاش میدویدم-دسته از دستم افتاد-روده هام داشت از خنده میریخت کف زمین.:biggrin1:
Ok,Ok u r right ...

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
خدایی آخر بازی بود ولی یه سوال داشتم.
تو بخش Deniable ops چطوری میشه خودمونو به مردن بزنیم؟؟؟
مگه خاله بازیه؟!:biggrin1:
فقط در قسمت co-op وقتی که دشمنا میکشنت و شما میوفتی زمین اگر حرکتی از خودت نشون ندی(دکمه A رو بزنی پا میشه و سرجاش میجنگه تا یار شما برسه و شما heal کنه)دشمنا فکر میکنن مردی و کاری باهات ندارن! وگرنه چیزی توی بازی باشه که خودت از قصد خودتو به مردن بزنی وجود نداره.

الان یکی این بیچاره را بکشه:

63ad5feed85a40b9b948.jpg

راستی کشتمش؟! حتما چون هم چراغش خاموش شده هم چشماش بسته! :

c7f5be73496947dc8594.jpg

دوستان منم بازیو تموم کردم من از سری scهیچ وقت خوشم نمیومد اما با این عاشق sCشدم
عجب گرافیکی داشت فقط یه سئوال اخر بازی اگه اون یارو رو با تفنگش به جای مشت زدن بکشم فرقی میکنه ؟(در پایان و اچیو منت بازی)

دوستان ممنون میشم یکی داستان بازی رو کامل توضیح بده!!

من نسخه های قبلی رو بازی نکردم استنباط خودم رو میگم اگه خیلی چرت شد دیگه به خوبی خودت ببخش! :cheesygri
تو یکی ار نسخه های قبلی یه حادثه ساختگی توسط یه عده (که بعدا معلوم میشه همون رفیق سام این کار رو کرده ) رخ میده تا سام فکر کنه دختر تو یه تصادف رانندگی کشته شده! بعدا سام میفهمه که دخترش رو طی یک توطئه کشتن و در اوایل این نسخه به دنبال قاتلین دخترش می گرده تا جایی که می رسه به اون یارو روسه و ازش اعتراف می گیره. اون مرد روس (که اسمش رو هم یادم رقته :)) میگه من فقط وسیله بودم و اینها!!! در همینجا دیدی که یهو ریختن و سام رو دستگیر کردن و بردن گذاشتن پیش اون خانومه تا ازش اعتراف بگیره!

اونجا اون خانمه بهش میگه که دخترت نمرده پیش ماست اما تو واسه اینکه بتونی بهش برسی باید یه کاری واسه ما انجام بدی. حالا کاری که ازش می خواد در واقع خنثی کردن یه توطئه علیه رئیس جمهور آمریکاست!!! که اون یارو ژنرال رید داره ترتیب میده!

اگه دقت کرده باشی خود سام تو طول بازی یه چیری به اسم Portable EMP داره که وقتی میزنه همه چششون در میاد! :cheesygri همین وسیله در سطح بزرگ تر باعث میشه که اختلالات شدیدی در سطح سیستم های الکترونیکی و کلا برق و این چیزا بوجود بیاد. توطئه این ژنرال رید اینه که 3 تا EMP خیلی بزرگ رو که در سطح شهر کار گذاشته به کار بندازه تا برق های شهر کلا قطع بشه و تو این آب گل آلود بره رئیس جمهور رو یجوری بکشه که انگاز تروریستا کشتن و بعد خودش بشه رئیس جمهور!!!

سام در مسیر قرار می گیره و میره این توطئه رو به کمک یکی از دوستای قدیمیش (که تو مرحله مذخرف عراق کنترلش بدست بازیکن هست) خنثی می کنه! و دخترش رو هم طی جریاناتی پیدا می کنه و می بینه مه صحیح و سالمه!!!!

جالب اینجاست که کل داستان از زبان شخصی داره روایت میشه که در زمان حال تحت بازجویی هستش و در آخر بازی هم نشسته داستان رو که تمام می کنه ازش می پرسن سام کجاست؟؟ یارو میگه با دخترش رفته تفریحات! بعد یهو تو اون دفتری که دارن از یارو بازجویی می کنن یهو سر و صدا میاد که انگار یکی به اونجا حمله کرده!!!

من دقیقا نمی دونم این مرد که تحت بازجویی هستش کیه؟!!؟ اما فکر کنم دوست سام باشه و سام هم آخر میاد نجاتش بده که اون سر و صدا ها از پشت صحنه میاد! یجورایی مقدمه واسه نسخه بعد باید باشه!!!

حالا صاحب نظران بگن که اون کیه؟؟؟ :p

دوست عزیز بعضی از دوستان بازی نکردند لطفا داستان رو بزارید داخل تگ اسپویلر
اون کسی که دارند ازش بازجویی میکنن ویکتور هست همونی که تو مرحله عراق باهاش سم رو نجات دادید و تو مرحله Washington monument اون کیف رو به شما داد

عزیز ، MaTt جان ، اون نوشتتون رو داخل
spoiler.gif
قرار بدید تا کسی ندیده ، عزیز من داستان بازی رو که بصورت عادی پست نمی کنند.
شاید یکی داستان رو نخواد از قبل بدونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or