تو یکی ار نسخه های قبلی یه حادثه ساختگی توسط یه عده (که بعدا معلوم میشه همون رفیق سام این کار رو کرده ) رخ میده تا سام فکر کنه دختر تو یه تصادف رانندگی کشته شده! بعدا سام میفهمه که دخترش رو طی یک توطئه کشتن و در اوایل این نسخه به دنبال قاتلین دخترش می گرده تا جایی که می رسه به اون یارو روسه و ازش اعتراف می گیره. اون مرد روس (که اسمش رو هم یادم رقته
میگه من فقط وسیله بودم و اینها!!! در همینجا دیدی که یهو ریختن و سام رو دستگیر کردن و بردن گذاشتن پیش اون خانومه تا ازش اعتراف بگیره!
اونجا اون خانمه بهش میگه که دخترت نمرده پیش ماست اما تو واسه اینکه بتونی بهش برسی باید یه کاری واسه ما انجام بدی. حالا کاری که ازش می خواد در واقع خنثی کردن یه توطئه علیه رئیس جمهور آمریکاست!!! که اون یارو ژنرال رید داره ترتیب میده!
اگه دقت کرده باشی خود سام تو طول بازی یه چیری به اسم Portable EMP داره که وقتی میزنه همه چششون در میاد! :cheesygri همین وسیله در سطح بزرگ تر باعث میشه که اختلالات شدیدی در سطح سیستم های الکترونیکی و کلا برق و این چیزا بوجود بیاد. توطئه این ژنرال رید اینه که 3 تا EMP خیلی بزرگ رو که در سطح شهر کار گذاشته به کار بندازه تا برق های شهر کلا قطع بشه و تو این آب گل آلود بره رئیس جمهور رو یجوری بکشه که انگاز تروریستا کشتن و بعد خودش بشه رئیس جمهور!!!
سام در مسیر قرار می گیره و میره این توطئه رو به کمک یکی از دوستای قدیمیش (که تو مرحله مذخرف عراق کنترلش بدست بازیکن هست) خنثی می کنه! و دخترش رو هم طی جریاناتی پیدا می کنه و می بینه مه صحیح و سالمه!!!!
جالب اینجاست که کل داستان از زبان شخصی داره روایت میشه که در زمان حال تحت بازجویی هستش و در آخر بازی هم نشسته داستان رو که تمام می کنه ازش می پرسن سام کجاست؟؟ یارو میگه با دخترش رفته تفریحات! بعد یهو تو اون دفتری که دارن از یارو بازجویی می کنن یهو سر و صدا میاد که انگار یکی به اونجا حمله کرده!!!
من دقیقا نمی دونم این مرد که تحت بازجویی هستش کیه؟!!؟ اما فکر کنم دوست سام باشه و سام هم آخر میاد نجاتش بده که اون سر و صدا ها از پشت صحنه میاد! یجورایی مقدمه واسه نسخه بعد باید باشه!!!
حالا صاحب نظران بگن که اون کیه؟؟؟