Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

باز من اومدم:دی

الان که PT رو دارم بیشتر متوجه این قضیه شدم:

توی SC های قبلی شدیدا با کمبود تیر برای سلاح ها مواجه بودیم، ولی این بازی اصلا اینطور نیست! توی هر مرحله حداقل یک Weapon Stash قرار داده شده که به سان بازی های اکشن میشه از توش هر سلاح و هر مقدار تیری که میخوایم رو انتخاب کنیم!:smile: واقعا این دیگه با هیچ منطقی قابل توجیه نیست!:mad:

باز من اومدم:دی

الان که PT رو دارم بیشتر متوجه این قضیه شدم:

توی SC های قبلی شدیدا با کمبود تیر برای سلاح ها مواجه بودیم، ولی این بازی اصلا اینطور نیست! توی هر مرحله حداقل یک Weapon Stash قرار داده شده که به سان بازی های اکشن میشه از توش هر سلاح و هر مقدار تیری که میخوایم رو انتخاب کنیم!:smile: واقعا این دیگه با هیچ منطقی قابل توجیه نیست!:mad:
تو هم که هفته ای یه بار بیا یه تیکه بنداز و برو!

تو DA که رو Hard اصلا اسلحت تیر نداشت!!:biggrin1:عملا به یه موجود بی خاصیت تبدیل می شد!

کمک

سلام. آقا من تو همون مراحل اول بازی جایی که میره تو خاطرات و جنگ عراق گیر کردم!!! دونفر که اول کار هستن رو می کشم اما بقیقه رو نمی شه کاریشون کرد!!! 2 یا نهایتا 3 نفر دیگرم بی سرو صدا می کشم ولی چون تعدادشون زیاده یکی ییهو آدمو می بینه و اصلا نمیشه باهاشون مقابله کرد!!! سوالم اینه که اصلا روشش چیه؟ باید بی سروصدا عمل کرد یا با همون دور برد باید همرو بزنی؟؟؟

سلام. آقا من تو همون مراحل اول بازی جایی که میره تو خاطرات و جنگ عراق گیر کردم!!! دونفر که اول کار هستن رو می کشم اما بقیقه رو نمی شه کاریشون کرد!!! 2 یا نهایتا 3 نفر دیگرم بی سرو صدا می کشم ولی چون تعدادشون زیاده یکی ییهو آدمو می بینه و اصلا نمیشه باهاشون مقابله کرد!!! سوالم اینه که اصلا روشش چیه؟ باید بی سروصدا عمل کرد یا با همون دور برد باید همرو بزنی؟؟؟
حتما که شما نباید بی سروصدا بری که !!
اصلا این مرحله اکشن هست و باید بکشی و بری جلو !!

میدونستم نمیتونی توجیهش کنی!:biggrin1:
ببین چون من اومدم از Conviction دفاع کردم دلیل نمیشه چشمم رو به روی تمام ایراداش ببندم.
ولی با این حال به سادگی آب خوردن میشه همه چیز رو توجیه کرد!
توجیه برای اون حرفات>>>>>تغییر استایل مخفی کاری
;)
ولی باز با این توجیه هم دلیل نمیشه که اون حرفت درست نباشه.

این بازی یه مشکل بسیار بزرگ ( برای من که sc باز نبودم ) داشت اونم این بود که باگ های فیزیکی تو بازی بسیار زیاد بود
از تو دیوار تیرام رد میشد :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
هر کس نمی دونست فکر می کرد دارم کانتر بازی میکنم :cheesygri
بخصوص وقتی مارک هارو با y میزدی اگه بینتون دیوار بود از دیواره رد میشد :sick:

البته این نظر شخصی شماست.و محترم.ولی اصلا این طور که شما میگی نیست.میتونی توضیح بدی چطور به این نتیجه رسیدی که شکی توش نیست!!؟(البته اگه توضیحی هست و میخوای بدی تو تاپیکش بدی بهتره!)
به نظر من این بازی به کل اصالتش از بین رفته بود ، گیم پلی خوبی نداشت ، داستان خوبی نداشت ، گرافیک خوبی نداشت ، شده یه اکشن محض فوق العاده ضعیف و ... ! خب سینا جان ، شما به چه دلیل سری SC محبوب ترین بازیت هست ؟ حالا نمیدونم دلیل اصلی چیه اما یکی از مهم تریناش همون مخفی کاری و ایناش بود ! خب ، 90 % گیمر ها برای مخفی کاری و این کارای این بازی بهش علاقه مند بودند . و کلا شاید از هر 10 نفر یه نفر بازی رو اکشن بازی میکرد که اونم ممکن نبود . حالا فرض بگیر Conviction شده یه بازی که جدا" من توی اصلا مخفی کاری ندیدم ! یعنی تمرکز اصلی بازی رفته روی عامه پسند بودند و اکشن تر شدن ! مصلما یکی مثل شما یا بقیه بچه های SC باز این بازی رو بخاطر مخفی کاریش دوست داشتن ! نه اکشن ! حالا این بازی به این شکل شده . در ثانی ، تقریبا یوبیسافت 2 سال سر دووند . یه بازی رو کاملا دور ریخت و یکی جدید ساخت . کاری هم به انتظارات و اینا نداریم . اما واقعا و وجدانن ، این اون بازی ـی بود که باید باشه ؟ این حتی در حد اولین SC هم بود ؟ خداییش من خودم یه سری باگ توش دیدم که تو بازی های درجه 2 و 3 هم ندیدم ! از انیمیشن های سفت و محکم و بی حسش بگیر تــــا هوش مصنوعی حریفان . خب اینا مشکلن دیگه ! اونم برای یه بازی که تمرکزش روی مخفی کاری بوده . خب اینا از ارزش بازی کم میکنه دیگه نمیکنه ؟ اونم بازی ـی که انقدر هایپ داشت و ملت داشتن خودشون رو میکشتن براش :دی ! حتی خوده من بعد از E3 ذوقم دوبرابر شد ! بخاطر اون نمایش درخشان . اما آخرش این بود ؟ اگر قراره ما بگیم : خب نباید به چش (:دی) SC به بازی نگاه کنیم و اینا . خب کلا اون بازی ارزشی نداره . چون تمام اصالتش رو زیر پاش گذاشته . مثلا من میام GeOW3 رو RPGـش میکنم (فرضا") خب کلا گند زدم به اصالت و گذشته این بازی ! SC هم همینطور شد . گذشته از اون . میگیم که SC رو مخفی کاری بحساب نمیاریم ! خب باید به چشم TPS بهش نگاه کنیم دیگه ؟ به نظــرت این بازی جلوی یه TPS مثل ... حالا نمیگم چی مطمئنم بگم انگ فن بوی بودن رو میزنید :دی . ولی خداییش این TPS خوبی بود ؟ نبود دیگه ! کنترل ضعیف ، AI فاجعه و هزار تا ایراد دیگه شاید بازی هایی مثل Rouge Warrior دارن (سوئتفاهم نشه مثال زدم نه مقایسه :دی) موضوع اینه که SC از جنبه TPS هم هیچ حرفی برای گفتن نداره . خب اینکه جور در نمیاد . بازی نه اصالت خودش رو داشته باشه و نه در صورت تغییر چیز شاخی باشه ! پس باید به چشم یه بازی درجه 2 و 3 به بازی نگاه کنیم دیگه !

در کل من میگم این بازی در شان و حد یه بازی مثل SC نبود . یوبیسافتم خیلی راحت میتونست پروژه رو تو یه سال تموم کنه . معمولا شرکت ها برای بالابردن کیفیت بازی هارو به تعویق میندازن . ولی من نمیدونم دلیل این همه تعویق چی بود .

بازم میگم قرار باشه بگیم که نباید به چشم SC به بازی نگاه کنیم ، بازم بازی های بهترین توی بازار هستش و علنا این بازی جلوی اونا هیچی نیست .

حالا این نظر من بود به عنوان یه کسی که حداقل Chaos Theroy رو یکم بازی کرده و لذت برده ! و سری SC رو هم دوست داشت . اما باید قبول کرد که Conviciton بازی خوبی نبود . چه از لحاظ SC بودن و چه از لحاظ تغییر داشت و تحول .

آخرین ویرایش:
اول تبریک واسه قهرمانیمون!:biggrin1:
به نظر من این بازی به کل اصالتش از بین رفته بود ، گیم پلی خوبی نداشت ، داستان خوبی نداشت ، گرافیک خوبی نداشت ، شده یه اکشن محض فوق العاده ضعیف و ... !
خُب تو همین بند اول با هم اختلاف نظر داریم.
قبول دارم اصالتش رو از دست داده بود ولی به نظرم گیم پلی خوبی داشت.داستانش چیزی از قبلی ها کمتر نداشت و همینطور روایت خیلی بهتری از قبلی ها داشت.دیگه شهاب گرافیکش مگه چقدر داغون بود که خوب هم ندونیمش!!؟و این هم قبول ندارم که شده بود یه اکشن محض فوق العاده ضعیف.تو تمام مراحل(به جز یک مرحله و چند قسمت استثنا)دستت باز بود که هم مخفی کاری کنی هم هر جور که دلت میخواد بری!یعنی بازی تورو مجبور به انجام کاری نمیکرد!
* اگه میخوای بیشتر با نظرم درباره ی استایل مخفی کاری بازی آشنا بشی,به 20 صفحه ی اخیر مراجعه کن!:biggrin1:
خب سینا جان ، شما به چه دلیل سری SC محبوب ترین بازیت هست ؟ حالا نمیدونم دلیل اصلی چیه اما یکی از مهم تریناش همون مخفی کاری و ایناش بود !
همینطوره..
خب ، 90 % گیمر ها برای مخفی کاری و این کارای این بازی بهش علاقه مند بودند . و کلا شاید از هر 10 نفر یه نفر بازی رو اکشن بازی میکرد که اونم ممکن نبود . حالا فرض بگیر Conviction شده یه بازی که جدا" من توی اصلا مخفی کاری ندیدم ! یعنی تمرکز اصلی بازی رفته روی عامه پسند بودند و اکشن تر شدن ! مصلما یکی مثل شما یا بقیه بچه های SC باز این بازی رو بخاطر مخفی کاریش دوست داشتن ! نه اکشن ! حالا این بازی به این شکل شده . اگر قراره ما بگیم : خب نباید به چش (:دی) SC به بازی نگاه کنیم و اینا . خب کلا اون بازی ارزشی نداره . چون تمام اصالتش رو زیر پاش گذاشته
ببین شهاب جان من نمیگم نباید به چشم Splinter cell بهش نگاه کرد.اتفاقا چرا.باید به چشم SC بهش نگاه کرد.ولی اینکه بازی به اصالت خودش وفادار نبوده و استایل مخفی کاریش مثل قبلی ها نبوده,در نتیجه من از بازی خوشم نیومد یه چیزه,بد بودن خود بازی یه چیز دیگست!!ولی Conviction به نظر من اصلا بازی بدی نیست.من واقعا تعجب میکنم چطور شما روح مخفی کاری رو تو بازی مشاهده نمیکنین!(شما منظورم هر کسی که شامل میشه هست)
اونم بازی ـی که انقدر هایپ داشت و ملت داشتن خودشون رو میکشتن براش :دی !
خدایی کجا Hype داشت !!بالاخره بخشی از این هایپ احتمالی باید تو این فروم خودمون هم میبود دیگه!!!ولی سال به سال تو تاپیکش پستی داده نمیشد!بعضی وقتا من میرفتم تاپیک رو از صفحات 2 و 3 میکشیدم بیرون!!!تعداد زیاد تریلر پخش شده تو سایتها که دلیل هایپ نیست!
خداییش من خودم یه سری باگ توش دیدم که تو بازی های درجه 2 و 3 هم ندیدم ! از انیمیشن های سفت و محکم و بی حسش بگیر تــــا هوش مصنوعی حریفان . خب اینا مشکلن دیگه !
شهاب جان دقیقا دست گذاشتی رو نکاتی که جزو نقاط قوت بازی هست.حداقل انیمیشنهاش ایرادی نداره و هوش مصنوعیش هم به جز چند مورد باگ ایراد اساسی نداره!اینجور باگها هم تو همه ی شماره هاش بود!! دیگه نمیشه یه هوش مصنوعی بی نقص ساخت که!!
میگیم که SC رو مخفی کاری بحساب نمیاریم ! خب باید به چشم TPS بهش نگاه کنیم دیگه ؟ به نظــرت این بازی جلوی یه TPS مثل ... حالا نمیگم چی مطمئنم بگم انگ فن بوی بودن رو میزنید :دی . ولی خداییش این TPS خوبی بود ؟ نبود دیگه ! کنترل ضعیف ، AI فاجعه و هزار تا ایراد دیگه شاید بازی هایی مثل Rouge Warrior دارن (سوئتفاهم نشه مثال زدم نه مقایسه :دی) موضوع اینه که SC از جنبه TPS هم هیچ حرفی برای گفتن نداره .
چون با اون قسمت اول حرفات موافق نیستم,در نتیجه از پایه با این قسمت از حرفات مخالفم!دلیل مخالفتم رو هم گفتم.چون Conviction رو یه بازی مخفی کاری به حساب میارم!

در کل من میگم این بازی در شان و حد یه بازی مثل SC نبود . یوبیسافتم خیلی راحت میتونست پروژه رو تو یه سال تموم کنه . معمولا شرکت ها برای بالابردن کیفیت بازی هارو به تعویق میندازن . ولی من نمیدونم دلیل این همه تعویق چی بود .

بازم میگم قرار باشه بگیم که نباید به چشم SC به بازی نگاه کنیم ، بازم بازی های بهترین توی بازار هستش و علنا این بازی جلوی اونا هیچی نیست .

حالا این نظر من بود به عنوان یه کسی که حداقل Chaos Theroy رو یکم بازی کرده و لذت برده ! و سری SC رو هم دوست داشت . اما باید قبول کرد که Conviciton بازی خوبی نبود . چه از لحاظ SC بودن و چه از لحاظ تغییر داشت و تحول .
نه دیگه!! این حرف که میشد بازی رو تو 1 سال ساخت تموم بحث رو که بر پایه ی منطق بود خراب میکنه!!نمیتونی همچین حرفی بزنی شهاب جان.یعنی نمیشه!!

بالاتر توضیح دادم.باید به چشم SC بهش نگاه کرد ولی نداشتن اصالت و پایبند نبودن به قوانین و اصول مخفی کاری تو شماره های قبل با بد بودن بازی(یا خوب نبودنش)خیلی فرق داره!

نظرت کاملا محترمه.ولی من با توجه به دلایلی که گفتم(چه الان و چه قبلا) قبول ندارم که Conviction بازی خوبی نیست!

در آخر اینکه من اصلا به نظر سایتها و مجلات در مورد بازیها استناد نمیکنم.ولی اگه من تا فردا صبح هم دلیل بیارم و بحث کنیم شما قبول نمیکنی که Splinter Cell Conviction در بدترین شرایط یک بازی خیلی خوب هست.واسه همین میگم که (البته میدونم خودت هم میدونی) میانگین امتیازهای بازی در Metacritic,عدد 86 هست که فکر میکنم برای خوب نشون دادن یه بازی کافی باشه!مگه اینکه شما بازی هایی مثل Alan Wake و Heavy Rain و امثال اینها رو هم خوب ندونین!
پ.ن:یکم تو نقل قولها جملاتی که به نوعی دنباله ی هم بودن رو پس و پیش کردم.امیدوارم که ناراحت نشده باشی از این کار!:biggrin1:

اول تبریک واسه قهرمانیمون!:biggrin1:

ترکاندیم :دی .
قبول دارم اصالتش رو از دست داده بود ولی به نظرم گیم پلی خوبی داشت.داستانش چیزی از قبلی ها کمتر نداشت و همینطور روایت خیلی بهتری از قبلی ها داشت.دیگه شهاب گرافیکش مگه چقدر داغون بود که خوب هم ندونیمش!!؟و این هم قبول ندارم که شده بود یه اکشن محض فوق العاده ضعیف.تو تمام مراحل(به جز یک مرحله و چند قسمت استثنا)دستت باز بود که هم مخفی کاری کنی هم هر جور که دلت میخواد بری!یعنی بازی تورو مجبور به انجام کاری نمیکرد!
* اگه میخوای بیشتر با نظرم درباره ی استایل مخفی کاری بازی آشنا بشی,به 20 صفحه ی اخیر مراجعه کن!:biggrin1:

حالا 2 مورد اول بیشتر سلیقه ای هستند که بازم به نظر من به پای قبلی ها نمیرسن . ولی در مورد گرافیک ... باور کنید من فرق چندانی بین اینو DA نمیبینم . یعنی حتی استاندارد روز هم نیست به نظرم . سم رو ولی خوب در آوردن . در مورد اینکه دست آدم باز بود و اینا هم حرفت درسته . ولی خب به نظرت همون درصد مخفی کاری ، لذت قبلی هارو داشت ؟ یعنی من ترجیح میدادم بیشتر اکشن بازی کنم چون مخفی کاریش یکم آزار دهنده بود ! البته این نظر من هست و شاید روی Realistic درست شه این موضوع !
ببین شهاب جان من نمیگم نباید به چشم Splinter cell بهش نگاه کرد.اتفاقا چرا.باید به چشم SC بهش نگاه کرد.ولی اینکه بازی به اصالت خودش وفادار نبوده و استایل مخفی کاریش مثل قبلی ها نبوده,در نتیجه من از بازی خوشم نیومد یه چیزه,بد بودن خود بازی یه چیز دیگست!!ولی Conviction به نظر من اصلا بازی بدی نیست.من واقعا تعجب میکنم چطور شما روح مخفی کاری رو تو بازی مشاهده نمیکنین!(شما منظورم هر کسی که شامل میشه هست)
خب ببین حرف کاملا درستی میزنی . منم حتی در نظر نگرفتم که این بازی اصالتش رو زیر پا گذاشته اما حتی به عنوان یه بازی متحول شده هم نمیشه به همین سادگی بهش نگاه کرد . دقیقا یه همچنین به نظرم RE5 داشت . ولی بازم به نظرم نتونسته به عنوان یه چیز جدید خیلی خوب عمل کنه .
خدایی کجا Hype داشت !!بالاخره بخشی از این هایپ احتمالی باید تو این فروم خودمون هم میبود دیگه!!!ولی سال به سال تو تاپیکش پستی داده نمیشد!بعضی وقتا من میرفتم تاپیک رو از صفحات 2 و 3 میکشیدم بیرون!!!تعداد زیاد تریلر پخش شده تو سایتها که دلیل هایپ نیست!
البته بیشتر از هایپ منظورم این انتظارا و اینا بود که ملت میکشیدن توی این تعویق ها :دی . نه جوسازی و اینا !
شهاب جان دقیقا دست گذاشتی رو نکاتی که جزو نقاط قوت بازی هست.حداقل انیمیشنهاش ایرادی نداره و هوش مصنوعیش هم به جز چند مورد باگ ایراد اساسی نداره!اینجور باگها هم تو همه ی شماره هاش بود!! دیگه نمیشه یه هوش مصنوعی بی نقص ساخت که!!
به خدا من قبل از اینکه بازی رو بازی کنم ، صحبت های دوستان رو راجب انیمیشن ها خوندم کاملا حواسم به این مسئله جمع بود . مثلا موقعی که نشستی و داری از پله های میای پایین شونه های سم به افتضاح ترین شکل درست شده بود . یا مثلا دنبال کردن اون قاتله . بازم میگم میتونست خیلی بهتر باشه . هوش مصنوعی هم یه جاهایی من واقعا مونده بودم . خب قائدتا سازنده برای ساخت یه بازی Stealth باید توی AIـش مایه بذاره وگرنه اون مخفی کاری معنایی نمیده .
چون با اون قسمت اول حرفات موافق نیستم,در نتیجه از پایه با این قسمت از حرفات مخالفم!دلیل مخالفتم رو هم گفتم.چون Conviction رو یه بازی مخفی کاری به حساب میارم!
آخه خداییش یه سری از مراحلش اکشن خالص بود ! مثل مرحله آخرش توی white house . که خیلی دستت رو برای مخفی کاری باز نذاشته بود .
نه دیگه!! این حرف که میشد بازی رو تو 1 سال ساخت تموم بحث رو که بر پایه ی منطق بود خراب میکنه!!نمیتونی همچین حرفی بزنی شهاب جان.یعنی نمیشه!!
شاید اینم به نوعی نظر شخصیم باشه ولی به نظرم یوبیسافت وقت کافی داشت توی این 2 سال و میتونست چیز بهتری تحویل بده .
نظرت کاملا محترمه.ولی من با توجه به دلایلی که گفتم(چه الان و چه قبلا) قبول ندارم که Conviction بازی خوبی نیست!
شما لطف دارید . خب اینم باز برمیگرده به سلیقه و توقع های طرف . به نظر من حتی اگر بگیم اصالتش رو حفظ نکرده و اینا و باید به یه چشم دیگه به بازی نگاه کنیم ، از اون لحاظ هم Conviciton ضعیف کار کرد . حتی منیکه Pandora Tomorow رو بازی نکردم و از طرفداران دو آتیشه ی SC نیستم رو نتونست راضی کنه .
در آخر اینکه من اصلا به نظر سایتها و مجلات در مورد بازیها استناد نمیکنم.ولی اگه من تا فردا صبح هم دلیل بیارم و بحث کنیم شما قبول نمیکنی که Splinter Cell Conviction در بدترین شرایط یک بازی خیلی خوب هست.واسه همین میگم که (البته میدونم خودت هم میدونی) میانگین امتیازهای بازی در Metacritic,عدد 86 هست که فکر میکنم برای خوب نشون دادن یه بازی کافی باشه!مگه اینکه شما بازی هایی مثل Alan Wake و Heavy Rain و امثال اینها رو هم خوب ندونین!

دقیقا برعکسشم همینه سینا . چون دیدگاه ها با هم فرق داره . ولی منظورت رو در بدترین شرایط متوجه نمیشم . یعنی مثلا بسته بودن دست یوبی یا چیز دیگری !؟ در مورد میانگینم من کلا به اینا اعتقاد ندارم :دی .

ولی بازم میگم : میتونست این بازی خیلی خیلی خیلی بهتر باشه ! چون هم بازی جای پیشرفت توی هر زمینه رو داشت و یوبی هم امکاناتش . یکم اگر روش کار میکردن مطمئن باشین خیلی بهتر میشد .

نمی دونم کسی اطلاع رسانی کرده یا نه! به امین گفتم اطلاع رسانی کن فرمودند کار خودتا هست :d
مرحوم GAMESPOT مثل اینکه می خواهند DLC رایگانی به اعضا بدهد!
احتمالا این DLC به کسانی داده میشود که سابقه ـشون زیاده(منظور مدت زمان عضویت هست! )
برای گرفتن کد بتای MNR از LEVEL 3 میداد به بالا! پس برای این هم احتمالا همچین چیزی هست شاید هم باید LEVELـتون بیشتر باشه!

حدود 1 روز و 20 ساعت دیگه باید برید ایمیل و اینا رو بدید! و احتمالا هم محدود خواهد بود :d

برید اینجا .

من خودم کاری به بازی ندارم! تا حالا از این سری هیچکدوم رو بازی نکردم! و این رو هم احتمالا بازی نمی کنم! فقط برای اطلاع رسانی اومدم گفتم :d

اگر بخوایم از لحاظ یه بازی اکشن بهش نگاه کنیم بازی بسیاز ضعیفه اگر بخوایم از لحاظ مخفی کاری نگاه کنیم بازی بسیار ضعیفه کلا بازی بسیار نا امید کننده و ضعیفه.من که اصلا دیگه حال حوصله تموم کردنش رو هم ندارم.

حالا 2 مورد اول بیشتر سلیقه ای هستند که بازم به نظر من به پای قبلی ها نمیرسن . ولی در مورد گرافیک ... باور کنید من فرق چندانی بین اینو DA نمیبینم . یعنی حتی استاندارد روز هم نیست به نظرم . سم رو ولی خوب در آوردن . در مورد اینکه دست آدم باز بود و اینا هم حرفت درسته . ولی خب به نظرت همون درصد مخفی کاری ، لذت قبلی هارو داشت ؟ یعنی من ترجیح میدادم بیشتر اکشن بازی کنم چون مخفی کاریش یکم آزار دهنده بود ! البته این نظر من هست و شاید روی Realistic درست شه این موضوع !
به نظر من فقط از نظر رزولوشن و بعضا تکسچر از DA عقب میافته.در بقیه ی زمینه ها بهتر هست.
در مورد اینکه این مخفی کاری لذت قبلی ها رو داشت,جواب خیلی سادست.خیر!نداشت.ولی این هم دلیل نمیشه که بازی مخفی کاریش کم باشه یا خوب نباشه!
اتفاقا اگه از این سبک مخفی کاری خوشت نیومده,رو Realistic نه تنها بهتر نمیشه بدتر هم میشه.چون اونجا اگه قبلا رو نرمال مخفی کاری نمیکردی,اینجا اصلا نمیتونی مخفی کاری کنی!(البته اگه رو نرمال نمیکردی!)
خب ببین حرف کاملا درستی میزنی . منم حتی در نظر نگرفتم که این بازی اصالتش رو زیر پا گذاشته اما حتی به عنوان یه بازی متحول شده هم نمیشه به همین سادگی بهش نگاه کرد . دقیقا یه همچنین به نظرم RE5 داشت . ولی بازم به نظرم نتونسته به عنوان یه چیز جدید خیلی خوب عمل کنه .
خُب اگه "به نظرت" نتونسته به عنوان یه چیز جدید خوب عمل کنه,خُب حرفی نیست.نظر شماست.ولی تو تو اون تاپیک بخش اخبار نگفتی به نظرم و آخرش هم گفتی " هیچ شکی توش نیست"!!!واسه همین من پستت رو نقل قول کردم و دلیل خواستم ازت.ولی اگه نظر شخصیت هست,من سعی در متقاعد کردنت ندارم!
به خدا من قبل از اینکه بازی رو بازی کنم ، صحبت های دوستان رو راجب انیمیشن ها خوندم کاملا حواسم به این مسئله جمع بود . مثلا موقعی که نشستی و داری از پله های میای پایین شونه های سم به افتضاح ترین شکل درست شده بود . یا مثلا دنبال کردن اون قاتله . بازم میگم میتونست خیلی بهتر باشه . هوش مصنوعی هم یه جاهایی من واقعا مونده بودم . خب قائدتا سازنده برای ساخت یه بازی Stealth باید توی AIـش مایه بذاره وگرنه اون مخفی کاری معنایی نمیده .
حالا من زیاد به شونه هاش موقع پایین اومدن از پله اون هم به صورت نشسته دقت نکردم ولی با یکی دو تا ایراد جزئی که نمیشه کل انیمیشن رو زیر سوال برد!!بله هر چیزی هر چقدر هم که عالی باشه,میتونه بهتر هم بشه ولی این دلیل نمیشه که انیمیشنهاش افتضاح باشن!
AI بازی رو قبول دارم که زیاد طبیعی رفتار نمیکنه.افت و خیز زیاد داره.بعضی وقتها بغل دستش باشیم متوجه نمیشه ولی بعضی وقتها بالای سرش رو لوله باشی متوجه میشه!AI اصلی(یعنی اون چیزی که سازنده ها روش مانور میدادن)خودش رو تو Realistic نشون میده که اون هم باز به نظرم من ایرادایی داره!ولی نه در حدی که بگیم فاجعست!!
آخه خداییش یه سری از مراحلش اکشن خالص بود ! مثل مرحله آخرش توی white house . که خیلی دستت رو برای مخفی کاری باز نذاشته بود .
تا حدودی حرفتو قبول دارم.ولی این بیشتر بر میگرده به اینکه انتظارت از مخفی کاری چی باشه!!اینکه هیچ کس تو رو نبینه یا اینکه هیچ کس رو نکشی یا در گیری با اسلحه(اتوماتیک) پیدا نکنی یا ... که با توجه به هر کدوم اون جمله تعبیرهای مختلفی پیدا میکنه!
شاید اینم به نوعی نظر شخصیم باشه ولی به نظرم یوبیسافت وقت کافی داشت توی این 2 سال و میتونست چیز بهتری تحویل بده .
کاملا قبول دارم.چند خط بالاتر هم گفتم,هر چیزی هر چقدر هم عالی باشه,باز هم جای بهتر شدن داره.Ubisoft هم میتونست تو این مدتی که صرف این بازی کرد چیز بهتری رو ارائه بده ولی این دلیل نمیشه که این بازی بد باشه!
شما لطف دارید . خب اینم باز برمیگرده به سلیقه و توقع های طرف . به نظر من حتی اگر بگیم اصالتش رو حفظ نکرده و اینا و باید به یه چشم دیگه به بازی نگاه کنیم ، از اون لحاظ هم Conviciton ضعیف کار کرد . حتی منیکه Pandora Tomorow رو بازی نکردم و از طرفداران دو آتیشه ی SC نیستم رو نتونست راضی کنه .
قبلا هم به آرش گفتم که با این همه تغییری که Ubisoft داد هیچ کس انتظار نداشت که همه رو راضی کنه! بالاخره یه عده راضی هستن و یه عده ناراضی.شما اون ور قضیه رو هم نگاه کن که اگه شما رو راضی نکرد(به عنوان کسی که به گفته ی خودتون حتی بهترین قسمت از این فرنچایز رو بازی نکردین) از اون ور خیلی های دیگه رو که وضعیتی مثل شما دارن رو راضی کرده!نمونش هم , هم دور و ور من زیاده هم تو همین تاپیک!اگه میخوای یه سر به نظر سنجی ای که تو همین بخش گذاشتن بزن.
*البته لازم هست که بگم خودم به گزینه ی "خیر" رای دادم!
دقیقا برعکسشم همینه سینا . چون دیدگاه ها با هم فرق داره . ولی منظورت رو در بدترین شرایط متوجه نمیشم . یعنی مثلا بسته بودن دست یوبی یا چیز دیگری !؟ در مورد میانگینم من کلا به اینا اعتقاد ندارم :دی .
اون که صد در صد!!منظورم هم از بدترین شرایط, حداقل هست.یعنی اگه خیلی هم دست پایین بگیریم و سخت گیرانه برخورد کنیم دیگه با یک بازی خوب طرفیم!
پ.ن:در کل من قصد ندارم متقاعدت کنم.تو همین حرفهارو تو همین تاپیک فکر میکنم یکی دو صفحه قبل وهمینطور تو تاپیک "امتیاز اعضای بازیسنتر به عناوین X360" دادی اون هم با شکلکهایی مثل(:sick:) ولی من جوابی ندادم.چون اونجا نظر شخصیت بود!ولی این دفعه فرق میکرد!دلیل اصلی ای هم که پستت رو تو اون تاپیک تو بخش اخبار نقل قول کردم این بود که این مساله رو به عنوان Fact مطرح کردی و آخرش هم گفتی شکی توش نیست!!وگرنه مثل دفعات قبل از کنارش میگذشتم!

آخرین ویرایش:
به نظر من فقط از نظر رزولوشن و بعضا تکسچر از DA عقب میافته.در بقیه ی زمینه ها بهتر هست.
در مورد اینکه این مخفی کاری لذت قبلی ها رو داشت,جواب خیلی سادست.خیر!نداشت.ولی این هم دلیل نمیشه که بازی مخفی کاریش کم باشه یا خوب نباشه!
اتفاقا اگه از این سبک مخفی کاری خوشت نیومده,رو Realistic نه تنها بهتر نمیشه بدتر هم میشه.چون اونجا اگه قبلا رو نرمال مخفی کاری نمیکردی,اینجا اصلا نمیتونی مخفی کاری کنی!(البته اگه رو نرمال نمیکردی!)
خب دیگه ! DA چند سال پیش اومد ؟ تقریبا 2 سال دیگه ؟ اگه قراره توی حتی کوچکترین نکات ازش ضعیفتر باشه ولی توی بعضی نکات دیگه برتر که نمیشه استاندارد ! هرچند ... به نظرم بحث گرافیک رو بذاریم کنار بهتره :دی ! چون این یه مورد دیگه حداقل واضحه :دی .
من توی اکثر مراحل سعی تمام میذاشتم تا با حالت مخفی کاری رو بازی رو جلو ببرم . باور کن حتی یه مواقعی که شناسایی میشدم خودم میومدم بیرون تا از اولین چکپوینت بازی کنم . چون SC رو بخاطر Stealthـش دوست دارم ! ولی واقعا بعضی از مراحل اجازش رو بهت نمیداد ! ولی سعی میکردم تا حد امکان بازی رو مخفی جلو ببرم !
خُب اگه "به نظرت" نتونسته به عنوان یه چیز جدید خوب عمل کنه,خُب حرفی نیست.نظر شماست.ولی تو تو اون تاپیک بخش اخبار نگفتی به نظرم و آخرش هم گفتی " هیچ شکی توش نیست"!!!واسه همین من پستت رو نقل قول کردم و دلیل خواستم ازت.ولی اگه نظر شخصیت هست,من سعی در متقاعد کردنت ندارم!
خب آره ! به نظرم این بازی اون بازی که انتظار میرفت نبود . ولی خب سینا ما همه میایم اینجا نظراتمون رو درباره بازی میدیم . من اومدم گفتم این بازی خوبی نبود ! حالا شاید گفتم شکی توش نیست . خب این نظرمنه . دلیلی بر اینکه درست باشه نیست . دیدگاه خودم رو داره در مورد بازی منعکس میکنه . بعضی ها مثلا قبول دارند بعضی ها نه !
حالا من زیاد به شونه هاش موقع پایین اومدن از پله اون هم به صورت نشسته دقت نکردم ولی با یکی دو تا ایراد جزئی که نمیشه کل انیمیشن رو زیر سوال برد!!بله هر چیزی هر چقدر هم که عالی باشه,میتونه بهتر هم بشه ولی این دلیل نمیشه که انیمیشنهاش افتضاح باشن!
AI بازی رو قبول دارم که زیاد طبیعی رفتار نمیکنه.افت و خیز زیاد داره.بعضی وقتها بغل دستش باشیم متوجه نمیشه ولی بعضی وقتها بالای سرش رو لوله باشی متوجه میشه!AI اصلی(یعنی اون چیزی که سازنده ها روش مانور میدادن)خودش رو تو Realistic نشون میده که اون هم باز به نظرم من ایرادایی داره!ولی نه در حدی که بگیم فاجعست!!
البته مسئله فراتر از ایراد جزئیه . چندین بار دیدم . مثلا اون موقع هایی که سم میشینه واقعا انیمیشن تو ذوق میزنه . درثانی خب اگه ما هی بیایم بگیم خب این مورد فقط 2 3 مورد جزئی داره و اینا که جور در نمیاد ! من نمیگم بازی باید کامل باشه اما میگم توی بعضی نکات ضعف داره که حتی بازی های درجه 2 و 3 هم رعایت میکنن ! دیگه اگر قرار باشه یکی از بهترین عناوین یکی از بزرگترین شرکت ها اینطوری ضعف داره که جور در نمیاد ! بعد یه مواقع من تیر میزدم توی پای طرف یه طوری ریکشن نشون میداد که وقتی تیر میزنم توی شونش انجام میده . حتی بعدش هم وقتی تیر زدم توی سرش دوباره همون کارو انجام داد ! بماند که هر دشمن هم باید 10 تیر بهش بزنی تا بمیره :دی ( البته در بعضی اوقات )
ولی AI ، دیگه این یه مورد واقعا میتونم بگم خیلی خیلی ضعیف بود ! کلا بازی Stealth باید AI فوق العاده ی داشته باشه . تا یه چالش باشه برای گیمر ! ولی این واقعا ضعیف بود ! تیر میزدی بهشون ولی بجایی که بیاد به سمتت میرفت اونور ! ولی خب یه جاهایی توی همون کاخ سفید من بالا به این لوله ها چسبیده بودم :دی ولی یارو تا اومد تق تق تیر میزد به من :دی .
تا حدودی حرفتو قبول دارم.ولی این بیشتر بر میگرده به اینکه انتظارت از مخفی کاری چی باشه!!اینکه هیچ کس تو رو نبینه یا اینکه هیچ کس رو نکشی یا در گیری با اسلحه(اتوماتیک) پیدا نکنی یا ... که با توجه به هر کدوم اون جمله تعبیرهای مختلفی پیدا میکنه!
من بیشتر دوست داشتم طوری باشه که توی قبلی ها (یعنی همون Chaos Theory که بازی کردم) بود .
کاملا قبول دارم.چند خط بالاتر هم گفتم,هر چیزی هر چقدر هم عالی باشه,باز هم جای بهتر شدن داره.Ubisoft هم میتونست تو این مدتی که صرف این بازی کرد چیز بهتری رو ارائه بده ولی این دلیل نمیشه که این بازی بد باشه!
خب دیگه ! اینم برمیگرده به همون دیدگاه . پس توی این یه مورد نمیشه بحث کرد . من میگم بازی خوب نبود ! این نظرمه و براش یه سری دلایل از دیدگاه خودم آوردم .
قبلا هم به آرش گفتم که با این همه تغییری که Ubisoft داد هیچ کس انتظار نداشت که همه رو راضی کنه! بالاخره یه عده راضی هستن و یه عده ناراضی.شما اون ور قضیه رو هم نگاه کن که اگه شما رو راضی نکرد(به عنوان کسی که به گفته ی خودتون حتی بهترین قسمت از این فرنچایز رو بازی نکردین) از اون ور خیلی های دیگه رو که وضعیتی مثل شما دارن رو راضی کرده!نمونش هم , هم دور و ور من زیاده هم تو همین تاپیک!اگه میخوای یه سر به نظر سنجی ای که تو همین بخش گذاشتن بزن.
خب درست . بالاخره المان های عامه پسند هم باید توی بازی باشه ! ولی تا به این حد که طرفدار قدیمی از بازی ناراضی بشند ؟ من خودم تمامی SC رو بازی نکردم درست حسابی . پس قائدتا من میرم جزو دسته ای که به گیم پلی قدیمی عادت ندارم و باید از این بازی خوشم میومد !ولی خب حتی من رو نتونست راضی کنه ! چه برسه به طرفداران قدیمی ...
اون که صد در صد!!منظورم هم از بدترین شرایط, حداقل هست.یعنی اگه خیلی هم دست پایین بگیریم و سخت گیرانه برخورد کنیم دیگه با یک بازی خوب طرفیم!
نظر من اینه که حتی اگر به بازی از دیدگاه SC نگاه کنیم بازی که اصلا خوب نیست و خیلی هم بده ! و حتی اگرم از دیدگاه یه عنوان متحول شده بهش نگاه کنیم در اون حالتم بازی بازی خوبی نیست ! طوری نیست که بگیم بازی خوبی بود ولی به پای قبلی هاش نمیرسید !
پ.ن:در کل من قصد ندارم متقاعدت کنم.تو همین حرفهارو تو همین تاپیک فکر میکنم یکی دو صفحه قبل وهمینطور تو تاپیک "امتیاز اعضای بازیسنتر به عناوین X360" دادی اون هم با شکلکهایی مثل(:sick:) ولی من جوابی ندادم.چون اونجا نظر شخصیت بود!ولی این دفعه فرق میکرد!دلیل اصلی ای هم که پستت رو تو اون تاپیک تو بخش اخبار نقل قول کردم این بود که این مساله رو به عنوان Fact مطرح کردی و آخرش هم گفتی شکی توش نیست!!وگرنه مثل دفعات قبل از کنارش میگذشتم!
والا البته من از اسمایل استفاده نکردم . ولی خب توی اون تاپیک هم نظرمم رو گفتم ! همونطور که بالا گفتم اصلاـه اصلا دلیلی بر اینکه حرفم رو باید همه قبول کنن و درست باشه نیست . توی هر تاپیک یه کسایی میان نظراتشون رو میگن دیگه ! اگه قرار باشه همه درست و غلط باشن و ما بخوایم واکنش نشون بدیم که نمیشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or