حالا 2 مورد اول بیشتر سلیقه ای هستند که بازم به نظر من به پای قبلی ها نمیرسن . ولی در مورد گرافیک ... باور کنید من فرق چندانی بین اینو DA نمیبینم . یعنی حتی استاندارد روز هم نیست به نظرم . سم رو ولی خوب در آوردن . در مورد اینکه دست آدم باز بود و اینا هم حرفت درسته . ولی خب به نظرت همون درصد مخفی کاری ، لذت قبلی هارو داشت ؟ یعنی من ترجیح میدادم بیشتر اکشن بازی کنم چون مخفی کاریش یکم آزار دهنده بود ! البته این نظر من هست و شاید روی Realistic درست شه این موضوع !
به نظر من فقط از نظر رزولوشن و بعضا تکسچر از DA عقب میافته.در بقیه ی زمینه ها بهتر هست.
در مورد اینکه این مخفی کاری لذت قبلی ها رو داشت,جواب خیلی سادست.خیر!نداشت.ولی این هم دلیل نمیشه که بازی مخفی کاریش کم باشه یا خوب نباشه!
اتفاقا اگه از این سبک مخفی کاری خوشت نیومده,رو Realistic نه تنها بهتر نمیشه بدتر هم میشه.چون اونجا اگه قبلا رو نرمال مخفی کاری نمیکردی,اینجا اصلا نمیتونی مخفی کاری کنی!(البته اگه رو نرمال نمیکردی!)
خب ببین حرف کاملا درستی میزنی . منم حتی در نظر نگرفتم که این بازی اصالتش رو زیر پا گذاشته اما حتی به عنوان یه بازی متحول شده هم نمیشه به همین سادگی بهش نگاه کرد . دقیقا یه همچنین به نظرم RE5 داشت . ولی بازم به نظرم نتونسته به عنوان یه چیز جدید خیلی خوب عمل کنه .
خُب اگه
"به نظرت" نتونسته به عنوان یه چیز جدید خوب عمل کنه,خُب حرفی نیست.نظر شماست.ولی تو تو اون تاپیک بخش اخبار نگفتی به نظرم و آخرش هم گفتی "
هیچ شکی توش نیست"!!!واسه همین من پستت رو نقل قول کردم و دلیل خواستم ازت.ولی اگه نظر شخصیت هست,من سعی در متقاعد کردنت ندارم!
به خدا من قبل از اینکه بازی رو بازی کنم ، صحبت های دوستان رو راجب انیمیشن ها خوندم کاملا حواسم به این مسئله جمع بود . مثلا موقعی که نشستی و داری از پله های میای پایین شونه های سم به افتضاح ترین شکل درست شده بود . یا مثلا دنبال کردن اون قاتله . بازم میگم میتونست خیلی بهتر باشه . هوش مصنوعی هم یه جاهایی من واقعا مونده بودم . خب قائدتا سازنده برای ساخت یه بازی Stealth باید توی AIـش مایه بذاره وگرنه اون مخفی کاری معنایی نمیده .
حالا من زیاد به شونه هاش موقع پایین اومدن از پله اون هم به صورت نشسته دقت نکردم ولی با یکی دو تا ایراد جزئی که نمیشه کل انیمیشن رو زیر سوال برد!!بله هر چیزی هر چقدر هم که عالی باشه,میتونه بهتر هم بشه ولی این دلیل نمیشه که انیمیشن
هاش افتضاح باشن!
AI بازی رو قبول دارم که زیاد طبیعی رفتار نمیکنه.افت و خیز زیاد داره.بعضی وقتها بغل دستش باشیم متوجه نمیشه ولی بعضی وقتها بالای سرش رو لوله باشی متوجه میشه!AI اصلی(یعنی اون چیزی که سازنده ها روش مانور میدادن)خودش رو تو Realistic نشون میده که اون هم باز به نظرم من ایرادایی داره!ولی نه در حدی که بگیم فاجعست!!
آخه خداییش یه سری از مراحلش اکشن خالص بود ! مثل مرحله آخرش توی white house . که خیلی دستت رو برای مخفی کاری باز نذاشته بود .
تا حدودی حرفتو قبول دارم.ولی این بیشتر بر میگرده به اینکه انتظارت از مخفی کاری چی باشه!!اینکه هیچ کس تو رو نبینه یا اینکه هیچ کس رو نکشی یا در گیری با اسلحه(اتوماتیک) پیدا نکنی یا ... که با توجه به هر کدوم اون جمله تعبیرهای مختلفی پیدا میکنه!
شاید اینم به نوعی نظر شخصیم باشه ولی به نظرم یوبیسافت وقت کافی داشت توی این 2 سال و میتونست چیز بهتری تحویل بده .
کاملا قبول دارم.چند خط بالاتر هم گفتم,هر چیزی هر چقدر هم عالی باشه,باز هم جای بهتر شدن داره.Ubisoft هم میتونست تو این مدتی که صرف این بازی کرد چیز بهتری رو ارائه بده ولی این دلیل نمیشه که این بازی بد باشه!
شما لطف دارید . خب اینم باز برمیگرده به سلیقه و توقع های طرف . به نظر من حتی اگر بگیم اصالتش رو حفظ نکرده و اینا و باید به یه چشم دیگه به بازی نگاه کنیم ، از اون لحاظ هم Conviciton ضعیف کار کرد . حتی منیکه Pandora Tomorow رو بازی نکردم و از طرفداران دو آتیشه ی SC نیستم رو نتونست راضی کنه .
قبلا هم به آرش گفتم که با این همه تغییری که Ubisoft داد هیچ کس انتظار نداشت که همه رو راضی کنه! بالاخره یه عده راضی هستن و یه عده ناراضی.شما اون ور قضیه رو هم نگاه کن که اگه شما رو راضی نکرد(به عنوان کسی که به گفته ی خودتون حتی بهترین قسمت از این فرنچایز رو بازی نکردین) از اون ور خیلی های دیگه رو که وضعیتی مثل شما دارن رو راضی کرده!نمونش هم , هم دور و ور من زیاده هم تو همین تاپیک!اگه میخوای یه سر به نظر سنجی ای که تو همین بخش گذاشتن بزن.
*البته لازم هست که بگم خودم به گزینه ی "خیر" رای دادم!
دقیقا برعکسشم همینه سینا . چون دیدگاه ها با هم فرق داره . ولی منظورت رو در بدترین شرایط متوجه نمیشم . یعنی مثلا بسته بودن دست یوبی یا چیز دیگری !؟ در مورد میانگینم من کلا به اینا اعتقاد ندارم .
اون که صد در صد!!منظورم هم از بدترین شرایط, حداقل هست.یعنی اگه خیلی هم دست پایین بگیریم و سخت گیرانه برخورد کنیم دیگه با یک بازی
خوب طرفیم!
پ.ن:در کل من قصد ندارم متقاعدت کنم.تو همین حرفهارو تو همین تاپیک فکر میکنم یکی دو صفحه قبل وهمینطور تو تاپیک "امتیاز اعضای بازیسنتر به عناوین X360" دادی اون هم با شکلکهایی مثل(
) ولی من جوابی ندادم.چون اونجا نظر شخصیت بود!ولی این دفعه فرق میکرد!دلیل اصلی ای هم که پستت رو تو اون تاپیک تو بخش اخبار نقل قول کردم این بود که این مساله رو به عنوان Fact مطرح کردی و آخرش هم گفتی
شکی توش نیست!!وگرنه مثل دفعات قبل از کنارش میگذشتم!