چی واضحه!؟ یعنی شما میگی گرافیک بازی خوب هم نیست!!؟:confused:خب دیگه ! DA چند سال پیش اومد ؟ تقریبا 2 سال دیگه ؟ اگه قراره توی حتی کوچکترین نکات ازش ضعیفتر باشه ولی توی بعضی نکات دیگه برتر که نمیشه استاندارد ! هرچند ... به نظرم بحث گرافیک رو بذاریم کنار بهتره ! چون این یه مورد دیگه حداقل واضحه .
من توی اکثر مراحل سعی تمام میذاشتم تا با حالت مخفی کاری رو بازی رو جلو ببرم . باور کن حتی یه مواقعی که شناسایی میشدم خودم میومدم بیرون تا از اولین چکپوینت بازی کنم . چون SC رو بخاطر Stealthـش دوست دارم ! ولی واقعا بعضی از مراحل اجازش رو بهت نمیداد ! ولی سعی میکردم تا حد امکان بازی رو مخفی جلو ببرم !
من نمیگم شاهکاره و عالیه و جزء بهترین هاست.فقط میگم افتضاح نیست.برای این بازی خیلی خوب هست.
ولی اگه نظر شماست حرفی ندارم.
به جز مرحله ی عراق(لعنت الله علیه) تو تمام مراحل و جاها بستر مخفی کاری برای آدم مهیا بود.فقط بعضی جاها راحت بود بعضی جاها(مثل White House) خیلی سخت میشد.ولی این نبود که اجازه ی مخفی کاری بهت نده!
ببین شهاب نظر شخصی با چیزی رو به عنوان حقیقت بیان کردن خیلی فرق میکنه.مخصوصا توی یک محیط عمومی مثل فروم.تو همون تاپیک امتیازهای اعضای... یکی اومد به طرفداری از Conviction یه چیزی گفت و شما پستشو نقل قول کردیو گفتی"مگه هنوز به بد بودن بازی شک داری"!!! این طور نظرات به اضافه ی اون چیزی که تو بخش اخبار گفتی رو نمیشه نظر شخصی به حساب آورد!شاید واکنش من به اون حرفت بخاطر پیش زمینه ای بوده باشه که از پستات داشتم.خب آره ! به نظرم این بازی اون بازی که انتظار میرفت نبود . ولی خب سینا ما همه میایم اینجا نظراتمون رو درباره بازی میدیم . من اومدم گفتم این بازی خوبی نبود ! حالا شاید گفتم شکی توش نیست . خب این نظرمنه . دلیلی بر اینکه درست باشه نیست . دیدگاه خودم رو داره در مورد بازی منعکس میکنه . بعضی ها مثلا قبول دارند بعضی ها نه !
مثلا من از بازی های JRPG متنفرم.اگه بیام بگم FF XIII یه بازی آشغال بود.اینو همه میدونن.شکی هم توش نیست,شاید اولین کسی که بیاد واکنش نشون بده و ازم دلیل بخواد خود تو باشی!!یا یه طرفدار بازی.چون حرفمو جوری زدم که انگار همین هست که من میگم.نوع جملات شما هم مثل همین بود و من اثری از نظر شخصی توش ندیدم.
*البته همین جا اشاره کنم که حق با تو بود.رفتم دیدم,شما از اسمایل استفاده نکردی.من با یکی دیگه اشتباه گرفتم.
اینکه انیمیشن نشستنش تو ذوق شما میزنه که بحثی نیست.تو ذوق خیلی ها هم نمیزنه.البته مسئله فراتر از ایراد جزئیه . چندین بار دیدم . مثلا اون موقع هایی که سم میشینه واقعا انیمیشن تو ذوق میزنه . درثانی خب اگه ما هی بیایم بگیم خب این مورد فقط 2 3 مورد جزئی داره و اینا که جور در نمیاد ! من نمیگم بازی باید کامل باشه اما میگم توی بعضی نکات ضعف داره که حتی بازی های درجه 2 و 3 هم رعایت میکنن ! دیگه اگر قرار باشه یکی از بهترین عناوین یکی از بزرگترین شرکت ها اینطوری ضعف داره که جور در نمیاد ! بعد یه مواقع من تیر میزدم توی پای طرف یه طوری ریکشن نشون میداد که وقتی تیر میزنم توی شونش انجام میده . حتی بعدش هم وقتی تیر زدم توی سرش دوباره همون کارو انجام داد ! بماند که هر دشمن هم باید 10 تیر بهش بزنی تا بمیره ( البته در بعضی اوقات )
ولی AI ، دیگه این یه مورد واقعا میتونم بگم خیلی خیلی ضعیف بود ! کلا بازی Stealth باید AI فوق العاده ی داشته باشه . تا یه چالش باشه برای گیمر ! ولی این واقعا ضعیف بود ! تیر میزدی بهشون ولی بجایی که بیاد به سمتت میرفت اونور ! ولی خب یه جاهایی توی همون کاخ سفید من بالا به این لوله ها چسبیده بودم ولی یارو تا اومد تق تق تیر میزد به من .
شما به من بگو,AW رو به عنوان یه بازی بزرگ از یه شرکت بزرگ قبول داری یا نه!؟اگه نه که هیچی ولی اگه آره,آیا بازی های درجه ی 2 و 3 ـی نمیشناسی که رزولوشن HD داشته باشن!!!؟مشکل Screen tearing نداشته باشن!!؟پس به خاطر اینکه رزولوشن اش از اونها کمتره و اون مشکلها رو داره باید بگیم به قول شما "جور در نمیاد"دیگه!
در مورد شباهت ری اکشن ها هم قبلا گقتم که بازی باگ داره.یکی از اونها هم همینه.که حتما منظورت این نیست که همیشه اینطوریه دیگه!!؟ چون من هم باهاشون مواجه شدم ولی خیلی کم.
از نظر من AI بازی مخصوصا رو Realistic خیلی خوب و چالش برانگیزه!!
خُب پس شما از اول اشتباه کردی که اومدی طرف این بازی چون از همون اولین تریلر ها و اطلاعات معلوم بود که مثل قبلی ها نیست.من بیشتر دوست داشتم طوری باشه که توی قبلی ها (یعنی همون Chaos Theory که بازی کردم) بود .
شهاب جان نمیدونم چرا احساس میکنم وقتی داری به یه قسمت از حرفای من جواب میدی,حرفهایی که قبلا زدم رو فراموش میکنی!!! ببین اینجا بحث من و شما از اول این نبود که بازی چرا مثل قبلی ها نیست و طرفدارا رو راضی نکرد و ... شما گفتی Conviction بازی خوبی نیست.این رو هم به عنوان نظر شخصی نگفتی.چندین بار هم روش تاکید کردی.تمام بحث من اینه که راضی نکردن طرفدارهای قدیمی یه چیزه,خوب نبودن بازی یه چیز!!!خب درست . بالاخره المان های عامه پسند هم باید توی بازی باشه ! ولی تا به این حد که طرفدار قدیمی از بازی ناراضی بشند ؟ من خودم تمامی SC رو بازی نکردم درست حسابی . پس قائدتا من میرم جزو دسته ای که به گیم پلی قدیمی عادت ندارم و باید از این بازی خوشم میومد !ولی خب حتی من رو نتونست راضی کنه ! چه برسه به طرفداران قدیمی ...
مثلا الان Max Payne 3 بیاد مسلما بازی خوبی میشه.شاید خیلی هم عالی بشه(من نمیدونم) ولی اون چیزی که میدونم اینه که طرفدارای قدیمیش(از جمله خودم) که بیشتر از همه به اون اتمسفر Noirِـی که داشت علاقه داشتن رو راضی نمیکنه!که این خیلی با بد بودن بازی فرق میکنه!نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه!؟
نظرت محترمه.نظر من اینه که حتی اگر به بازی از دیدگاه SC نگاه کنیم بازی که اصلا خوب نیست و خیلی هم بده ! و حتی اگرم از دیدگاه یه عنوان متحول شده بهش نگاه کنیم در اون حالتم بازی بازی خوبی نیست ! طوری نیست که بگیم بازی خوبی بود ولی به پای قبلی هاش نمیرسید !
بالا هم گفتم اشتباه از من بود.با یه نفر دیگه اشتباه گرفتم.والا البته من از اسمایل استفاده نکردم . ولی خب توی اون تاپیک هم نظرمم رو گفتم ! همونطور که بالا گفتم اصلاـه اصلا دلیلی بر اینکه حرفم رو باید همه قبول کنن و درست باشه نیست . توی هر تاپیک یه کسایی میان نظراتشون رو میگن دیگه ! اگه قرار باشه همه درست و غلط باشن و ما بخوایم واکنش نشون بدیم که نمیشه ...
من هیچ وقت به نظر شخصی کسی تا جایی که حقایق آشکار رو زیر پا نذاره(اصلا منظورم حرفای تو نیست شهاب) واکنشی نشون ندادم.اگه به حرفای تو واکنش نشون دادم,اول به خاطر پیش زمینه ای بود که از حرفات داشتم و دوم هم به خاطر استفاده از همون کلماتی که گفتم بود.
در هر صورت اگه اونها همه نظر شخصیت بود,کاملا قابل احترام هست.من حرفی ندارم.