درسته.حق با شماست.Ubisoft دیگه فکر اینجاشو نکرده بود که یه عده جنبه ی آزادی عمل و حق انتخاب رو نداشته باشن!!
ما داریم خودمونو به Screw میدیم باز شما میای میگی بازی شوتر محض شده!!!
حالا نمیخواد هنرتو در انجام بازی های مخفی کاری به رُخ ما بکشی!!بابا شما چقدر خفنی!!! lol
بس کن دیگه!!! هی 5 سال 5 سال میکنه!!!!میخوای بگی بازی از موقعی که CT ریلیز شد داره روش کار میشه!!!! نمیخواد سطح نازل اطلاعاتت رو تو فروم پخش کنی!!!شما بفرما MW2 بازی کن!!
من حاظرم شرط ببندم شما حد اکثر DA رو بازی کردی و حالا اومدی اینجا شدی کاسه ی داغتر از آش!!!
خُب پرفسور شما به ما که تا حالا Splinter Cell بازی نکردیم چندتا از معماهایlol شماره های قبل رو بگو تا ما ندانسته از دنیا نریم!!!
ایضا چندتا بمبی هم که خنثی کردی بگو تا اون هم مشکلی ایجاد نکرده!!! البته به جز آخر DA!
...............
پ.ن1:هر چیزی رو آدم تو بدنش ذخیره کنه واسش ضرر داره!حالا چه میخواد چربی باشه چه سلول خاکستری!!!به خدا اونها واسه سوزوندن هست!!! اینقدر ذخیرشون نکن!!قبل از پست دادن یکم بسوزونشون!!
پ.ن2:کم کم دارم به نتیجه ای که فردین خیلی وقت پیش رسید میرسم.مثل اینکه واقعا یه عده فکر کردن ایراد الکی گرفتن از Splinter Cell کلاس داره جدیدا!!! هر کی رد میشه یه چیز میپرونه!!!
پ.ن3:خدارو شکر من اهل امضا ممضا و این مزخرفات نیستم وگرنه همین پستت به تنهایی 4-5 تا سوژه داشت واسه امضا!!!