Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

ارش این Pandora Tomorrow و Chaos Theory بازی کردی؟
الان امین میاد گیر میده:biggrin1::biggrin1:
جفتشون عالی بودن یادش بخیر
بازی کردم که دارم در موردشون حرف مفت میزنم دیگه بهنام جان!:biggrin1:
:دی
من که از تک تک شماره هاش لذت بردم! ولی پاندورا تومارو همیشه یه چیز دیگه بوده و هست...
دابل ایجنت هم بازیه خوبیه این ارش رو زیاد جدی نگیرین حالش خوب نیست:دی
منم با نظر سینا در مورد DA دقیقا موافقم. DA بد نبود، منظورم این بود که در حد PT و CT نبود. چیزهای جدید خوبی تو بازی بود مثل همین Trust. من با انگشت نگاریش خیلی حال کردم.:love::biggrin1:
ولی خودم هم نمیدونم چرا بهم زیاد حال نداد!:biggrin1:
منم همینطور!:biggrin1:
من روی PC بازیش کردم، انقدر باگ و مشکل و کوفت و زهر مار داشت که پاک از دماغ ما درآورد!:biggrin1: هر یه ربع یه بار از بازی میپرید بیرون...:( ولی دیگه Conviction خدا نکنه بپره بیرون، اگه هم بپره کجا میخواد بپره؟ تو داشبورد؟:biggrin1:
امین تو هم تو این شرایط فوق بحرانی هی به من تیکه بنداز باشه؟:biggrin1:

منم همینطور!:biggrin1:
من روی PC بازیش کردم، انقدر باگ و مشکل و کوفت و زهر مار داشت که پاک از دماغ ما درآورد!:biggrin1: هر یه ربع یه بار از بازی میپرید بیرون...:( ولی دیگه Conviction خدا نکنه بپره بیرون، اگه هم بپره کجا میخواد بپره؟ تو داشبورد؟:biggrin1:
من هم قبل از اینکه X360 بگیرم 3 بار رو PC ِ نه چندان قدرتمندم تموم کردم!:biggrin1:باورت میشه بعضی جاها مجبور بودم سایه هاش رو Off کنم!!!:biggrin1: بعد حدس میزدم که اونجا باید سایه باشه و میرفتم!:biggrin1:اینم یه جور مخفی کاریه دیگه!!:smile:در کل قبلا که رو PC بازی میکردم به باگ و افت فریم و crash و اینجور چیزا عادت داشتم.ولی بعدا رو X360 دوبار دیگه تموم کردم و جالبه که اون حالی که 3 بار رو PC بهم داد,نداد!!!!:biggrin1::biggrin1:

1254269838-Tom_Clancys_Splinter_Cell_Conviction.jpg

لطفا مشخصات نسخه limited بگید
:Fratos
  • Exclusive In-Game Content
  • یک comic book ـه 32 برگی شامب خط داستانی Double به Conviction است.
  • یک DVD از مراحل ساخت بازی.
  • یک Redeem Code برای دانلود Splinter Cell: Chaos Theory از XBL.
  • و مجسمه ( اکشن فیگور ) Sam Fisher.
..........................................

وای تکون ها و چرخش دوربین حین ضربات , حتی حرکت های خود سم . وااای همش فوق العاده اس. به خصوص اون ژست کلت دست گرفتنش :biggrin1: خیلی عالیه همه رقمه سینمایی سینماییه :love:

شبیه فیلم Taken هست حرکات سام :love:
دقــــیقا ! من وقتی Taken رو داشتم میدیدم دائم کرکتر برایان رو سم تصور میکردم ! از نظر داستانی هم یه نمه شباهت دارن . ولی خب استیل جفتیشون یه مدله !

در کل منم شدیدا منتظر عرضه بازی ام :دی ! ببینیم بعده این همه سال یوبیسافت چی تحویلمون میده .

دوستان خبری نیست؟
لینکاش نیومده؟

نه فعلا که خبری نیست اما از منابع مختلف شنیده شده که یک نسخه از بازی رو به دست بروبچ IGN رسوندن و اگر خبر صحت داشته باشه میشه انتظارش رو داشت که بازی شاید تا 1-2 روز دیگه لینکاش یه جورایی درز پیدا کنه........
اینم تصویر دیسک بازی که گفته شده برای IGN فرستادن.......
photo_1270507780.jpg

آقا این لامپ نورانی سبز NGV روی کله ی سم هست هنوز؟!
بعد اونوقت AI خوشحال دشمنام سبز کوری دارن نمیبیننش دیگه ها؟!
این سیستم Marking این شماره که آخر صرفه جویی در Difficulty برای کودکان و نوجوانانه!

آقا شوخی کردم غلاف کنین
مزاج بود
البته یکمی:biggrin1:
خودم برای اولینباره که کمی:biggrin1: مشتاقم ببینم این شماره SC چجور از آب درمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or