Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

این بازی چرا برای ps3 نمیاد؟؟؟:confused:
چون بازی های دیگه ubi برای ps3 بود
خب دلیلی نداره که چون بقیه ی بازی های یوبی روی PS3 اومدن اینم بیاد!
شاید دلیلش رو اینجا بهتر توضیح داده باشه.

منم فکر میکنم انحصار زمانی باشه، چون در آینده شاید پول بیشتری به حساب یوبی ریخته شد، الله ُ اعلم!

لینک های بیشتر در این رابطه:

Ubisoft: “There is always hope” for SC: Conviction PS3
:)
Splinter Cell on PS3? Maybe, says Ubisoft
:)

الان یکبار دیگه دمو بازی رو رفتم، راستشو بخوای به نتیجه ای که رسیدم این بود که تنها چیزی که میتونه طرفداران این بازی رو به شدت راضی کنه همین بازی و همین سبک، اگر کسی واقعا این سری رو تا الان بازی کرده باشه اصلا از نسخه دمو بازی حتی به اندازه یک ذره نمیناله.
الان تنها دلیلی که کنسول رو جمع نکردم همین انجام SCC هست.

اینها هم دیگه خودشونو کشتن از بس تریلر دادن!!!!!:biggrin1:

m14877.jpg

m14878.jpg

m14881.jpg

Xbox 360 Splinter Cell Conviction Special Edition

ilmSplinterCellBundle.jpg

The bundle will retail for $399.99, and includes the following

• Xbox 360 console
  • Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction rated “M” for Mature
  • Xbox 360 250GB HD
  • 2 black Xbox 360 wireless controllers
  • 1 black Xbox 360 headset
  • 1 Ethernet cable
  • 1 standard definition Xbox 360 Composite A/V cable

تریلر چه بدردمون میخوره میبینیم بیشتر میریم تو کف فکر کنم تا حالا بیش از 100 بار abgx رو چک کردم
انشاالله تا شنبه لیک میشه

به نظر من اگه رویه خود کنسول هم یه طرحی از بازی در می یاوردن چیزی خوفی میشد مثل باندل MW2

آخرین ویرایش:
تریلر چه بدردمون میخوره میبینیم بیشتر میریم تو کف فکر کنم تا حالا بیش از 100 بار abgx رو چک کردم :((
انشاالله تا شنبه لیک میشه

به نظر من اگه رویه خود کنسول هم یه طرحی از بازی در می یاوردن چیزی خوفی میشد مثل باندل MW2
بابا 4 روز به زمان انتشار بازی مونده هنوز یک دونه Review محض رضای خدا بیرون نیومده,اونوقت شما منتظر لینک دانلود هستین!!!؟:biggrin1:

بابا 4 روز به زمان انتشار بازی مونده هنوز یک دونه Review محض رضای خدا بیرون نیومده,اونوقت شما منتظر لینک دانلود هستین!!!؟:biggrin1:
اره دقیقا! یعنی بازی برای سایتها و مجلات اینا فرستاده نشده؟!
نکنه باز تاخیر بخوره!:biggrin1:
نه بابا رامین زبونتو گاز بگیر.:biggrin1:تاخیر کدومه!!چرا فرستاده شده.مثل اینکه دارن خیلی دقیق روش وقت میزارن و همینطوری سرسری نقد نمیکنن!:biggrin1:
خدا کنه!:دی
الان 2 روزه بدون وقفه توی این سایتام امتیازارو ببینم هیچ خبری نیست که نیست!

آخرین ویرایش:
Review به چه دردی میخوره سری SC هر جوری میخواد باشه ما قبولش داریم
عزیز منظورمو نگرفتی. منظورم اینه که Ubi اینقدر رو این بازی داره محافظه کارانه عمل میکنه که هنوز یدونه نقد از بازی بیرون نیومده!!!بعد شما انتظار دارین لینک دانلود از بازی درز پیدا کنه!!!؟
اره دقیقا! یعنی بازی برای سایتها و مجلات اینا فرستاده نشده؟!
نکنه باز تاخیر بخوره!:biggrin1:
نه بابا رامین زبونتو گاز بگیر.:biggrin1:تاخیر کدومه!!چرا فرستاده شده.مثل اینکه دارن خیلی دقیق روش وقت میزارن و همینطوری سرسری نقد نمیکنن!:biggrin1:

عزیز منظورمو نگرفتی. منظورم اینه که Ubi اینقدر رو این بازی داره محافظه کارانه عمل میکنه که هنوز یدونه نقد از بازی بیرون نیومده!!!بعد شما انتظار دارین لینک دانلود از بازی درز پیدا کنه!!!؟
اتفاقا منظورتو کاملا فهمیدم وقتی بازی به دست کسی نرسیده معلومه لینکاش رو نت نمی یاد چک کردن abgx هم فقط به خاطر علاقه ای که به این بازی دارم امیدوارم هر چه زودتر بازی عرضه بشه تا تمامی طرفداران دلی از عزا در بیارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or