mohammad_twe
کاربر سایت
منم همین اشتباه رو کردم که فردین توضیح داد! تو AGBX که بری جلوی ریجن های دیگش تیک زده یعنی اجرا میشه و فری هست!بعد جالبه که تو agbx الان فقط ورژن Pal این بازی رو درج کرده ولی اعلام کرده که stealth patch نیستش؟ یعنی رو خود 360 اجرا میشه ولی تو لایو جواب نمی ده؟؟؟؟؟اقا دیگه دارم دیونه می شم......
اینم بگو از مجله ی EDGE که همه میدونن چه قدر سخت گیره...هنوز کسی دانلود نکرده بازی کنه ؟؟ اولین review بازی هم که نمره 8 گرفت !!
دوستان لینکاا درسته من ساعت 7 دانلودم تموم شد!
بازی 6 ساعته تموم شد خیلی هم عالی بود!
الان جرات ندارم دستگاهو روشن کنم
به زودی میریم واسه آنلاین!
فکر کنم خیلی عجله داشتی نه؟؟؟؟؟؟
حالا رو چه درجه ای 6 ساعت شد؟؟؟؟چند تا درجه سختی داشت اخر بازی درجه دیگه ای باز نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فردا میرم میگیرم روزی یک ساعت رو اخرین درجه سختی بازی میکنم اینجوری که شما رفتین اصلا حال نمیده
خُ قبلش بگو در مورد چی میخوای توی اسپویلر حرف بزنی تا کسی اشتباهی باز نکنه، کاری داره این دیگه؟:biggrin1:من هیچی تو اسپویلرم نمیگم چون ممکنه یکی باز کنه اشتباهی!
آرش پسره نمیخواد چیزی بگه تو داری به زور میگی بگو!!!!؟:biggrin1:اتفاقا هیچ کس هیچی نگه یه مدت بهتره.حتی تو اسپویلر و حتی قبلش هم بنویسن درباره ی چیه!!:biggrin1:آدمیه دیگه!:biggrin1:یه وقت کرمش میگیره(خودمو میگم!!!:biggrin1::biggrin1 باز میکنه!!!:biggrin1:خُ قبلش بگو در مورد چی میخوای توی اسپویلر حرف بزنی تا کسی اشتباهی باز نکنه، کاری داره این دیگه؟:biggrin1: