Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

بعد جالبه که تو agbx الان فقط ورژن Pal این بازی رو درج کرده ولی اعلام کرده که stealth patch نیستش؟ یعنی رو خود 360 اجرا میشه ولی تو لایو جواب نمی ده؟؟؟؟؟اقا دیگه دارم دیونه می شم......:eek:
منم همین اشتباه رو کردم که فردین توضیح داد! تو AGBX که بری جلوی ریجن های دیگش تیک زده یعنی اجرا میشه و فری هست!

هنوز کسی دانلود نکرده بازی کنه ؟؟ اولین review بازی هم که نمره 8 گرفت !!
اینم بگو از مجله ی EDGE که همه میدونن چه قدر سخت گیره...

یه چیز من بگم تا اول کاره :biggrin1:
دوستان خواهشآ به نمره ها زیاد توجه نکنن چون واقعآ نمره و امتیازات برا بعضی بازیا اصلآ مهم نیست. و اعصاب خودشون رو برا بعضی نمره ها خراب نکنن
از همکاری شما متشکریم:biggrin1:

دوستان لینکاا درسته من ساعت 7 دانلودم تموم شد!

بازی 6 ساعته تموم شد خیلی هم عالی بود!
الان جرات ندارم دستگاهو روشن کنم :دی

به زودی میریم واسه آنلاین!

دوستان لینکاا درسته من ساعت 7 دانلودم تموم شد!

بازی 6 ساعته تموم شد خیلی هم عالی بود!
الان جرات ندارم دستگاهو روشن کنم :دی

به زودی میریم واسه آنلاین!

فکر کنم خیلی عجله داشتی نه؟؟؟؟؟؟
حالا رو چه درجه ای 6 ساعت شد؟؟؟؟چند تا درجه سختی داشت اخر بازی درجه دیگه ای باز نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فردا میرم میگیرم روزی یک ساعت رو اخرین درجه سختی بازی میکنم اینجوری که شما رفتین اصلا حال نمیده

فکر کنم خیلی عجله داشتی نه؟؟؟؟؟؟
حالا رو چه درجه ای 6 ساعت شد؟؟؟؟چند تا درجه سختی داشت اخر بازی درجه دیگه ای باز نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فردا میرم میگیرم روزی یک ساعت رو اخرین درجه سختی بازی میکنم اینجوری که شما رفتین اصلا حال نمیده

من رو آسون رفتم زود بفهمیم چی میشه برم سر درس!!!
خیلی سنکین شده درسا ولی یه گریزی زدیم!
از سم فیشر نمیشه گزشت :دی

ماها که نمیتونیم بازی کنیم فعلا بشینیم تریلر هاشو ببینیم!!!:biggrin1:
Dual Mark & Execute

m14944.jpg

Coop Moves

m14946.jpg

Synchro Actions

m14949.jpg

خُ قبلش بگو در مورد چی میخوای توی اسپویلر حرف بزنی تا کسی اشتباهی باز نکنه، کاری داره این دیگه؟:biggrin1:
آرش پسره نمیخواد چیزی بگه تو داری به زور میگی بگو!!!!؟:biggrin1:اتفاقا هیچ کس هیچی نگه یه مدت بهتره.حتی تو اسپویلر و حتی قبلش هم بنویسن درباره ی چیه!!:biggrin1:آدمیه دیگه!:biggrin1:یه وقت کرمش میگیره(خودمو میگم!!!:biggrin1::biggrin1:) باز میکنه!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or