Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

دوستان لینکاا درسته من ساعت 7 دانلودم تموم شد!

بازی 6 ساعته تموم شد خیلی هم عالی بود!
الان جرات ندارم دستگاهو روشن کنم :دی

به زودی میریم واسه آنلاین!
سدری :دی !!!

شما با همون نسخه که دانلود کردی بورو لایو ، اگر احیانا تا حالا بن نشده بودی با این دیگه خودم بن شدنت رو تضمین میکنم :دی

TCSCELL جان ، یادته چی به شما گفتم ، اینم نتیجه ـش!
خدارو شکر من اون موقع تو سایت نبودم!!:biggrin1: واقعا موجود بی شعوری بوده هر کی میخواد باشه!!!:mad:
دوستان رزولوشن بازی p720 HD هستش ؟؟؟
سه تا نقد از یک سایت و دو مجله ی معتبر اومده که سایته هیچ حرفی از HD نبودن بازی نزده و با توجه به تریلرهای اخیری که اومده و تعریفهایی که از گرافیک کردن,بله.رزولوشن 99% همون 720P هست!

آخرین ویرایش:
منم بازی رو گرفتم خیلی هیجان داره واقعا زیباست
فقط این مرحله عراق که بچه ها گفتن یه جوریه از لحاظ گرافیکی اتگار از یه بازی دیگه برداشتن گذاشتن تو این بازی
نمیدونم به نظر من اینجوریه یا همه همین نظر رو دارن
یه مقدارم حرکات لب با صحبت ها همخونی نداره

سدری :دی !!!

شما با همون نسخه که دانلود کردی بورو لایو ، اگر احیانا تا حالا بن نشده بودی با این دیگه خودم بن شدنت رو تضمین میکنم :دی

من ميميرم اسم منو درست نمينويسی :دی

من زياد لايو نميرم الانم نزديک 6 ماهه نرفتم :دی

منظور از به زودی آنلاينم وقتيه که مولتی بشه و تو PSN بزنيم تو رگ :دی
حالا حمله نکنيد دوستان :دی

ولی يه چند روز بگزره همه بازی کنيد من نظرمو در مورد بازی ميگم چون الان همه سرتون گرمه چيزی بگم جانباز 110 درصد ميشم :دی

دوستانی که بازی رو بازی کردن میخواستم بدونم بازی روی فریمور Ixtreme 1.61 اجرا میشه یا باید حتماً LT باشه؟چون من اصلاً به لایو وصل نمیشم و نخواهم شد.

دوستانی که بازی رو بازی کردن میخواستم بدونم بازی روی فریمور Ixtreme 1.61 اجرا میشه یا باید حتماً LT باشه؟چون من اصلاً به لایو وصل نمیشم و نخواهم شد.
خیر.
شما میتونی تبدیل شده رو بخری.مثلا از ویو6 تبدیل شده باشه به ویو 3.

بچه ها چند بار گفتن بازم ميگم هر چي از بازي و داستان ميخوايد بگيد هر چندم جزئي بزاريد تو اسپويلر ....

من زخم خورده ي اين سايتم HR, GOW3 همه برام اسپويل شده بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or