Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

عجب کاریه . اونایی که دارن خودشونو 7 تیکه میکنن میگن نیاین داستانو لو بدینو این حرفا . مگه حالشون بده؟ خوب برادر من شما که اینقدر رو داستان بازی ها حساس هستی(مثل خودم) و میدونی ملت بی فرهنگ هم زیاد هست چرا هنوز بازی رو تا اخر نرفتی هی دم و ثانیه میای تو این تاپیک ببینی کی چی گفته . شما که میدونی ادامایی هم هستن که داستان ماستان حالیشون نیست میان همه چی رو خراب میکنن تا وقتی بازیو نرفتی تا اخر نیا تو سایت دیگه . حالا خوبه این بازی داستان شاهکاری هم نداره . خیلی بازی های خفن تر از این رو به گند کشیدن بعضی ها . این که دیگه چیزی نیست

منم دیشب موفق شدم نسخه 360 را تهیه کنم و نیم ساعتی بازی کردم .
باید بگم که گرافیک واقعا حرف نداشت و صداگذاری هم عالی بود اما نمیدونم چرا گیم پلی زیاد بهم نچسبید ، شاید باید بیشتر بازی کنم .

عجب کاریه . اونایی که دارن خودشونو 7 تیکه میکنن میگن نیاین داستانو لو بدینو این حرفا . مگه حالشون بده؟ خوب برادر من شما که اینقدر رو داستان بازی ها حساس هستی(مثل خودم) و میدونی ملت بی فرهنگ هم زیاد هست چرا هنوز بازی رو تا اخر نرفتی هی دم و ثانیه میای تو این تاپیک ببینی کی چی گفته . شما که میدونی ادامایی هم هستن که داستان ماستان حالیشون نیست میان همه چی رو خراب میکنن تا وقتی بازیو نرفتی تا اخر نیا تو سایت دیگه . حالا خوبه این بازی داستان شاهکاری هم نداره . خیلی بازی های خفن تر از این رو به گند کشیدن بعضی ها . این که دیگه چیزی نیست
دوست من یعنی چی نیایم تو تاپیک؟ خب شاید یکی دلش خواست بیاد ببینه بازی چطوریه، پیشرفت کرده یا نه، گیم پلیش چطوریه و... بقیه باید درک و شعور خودشونو بالا ببرن که نیان داستان رو لو بدن. درسته که داستان هیچ وقت مهمترین چیز توی SC نبوده ولی بازم جذابیت زیادی به بازی میده. من از دیروز که داستان رو فهمیدم واقعا انگیزه ای برای خرید بازی ندارم...:wallbash:

سلام من بازیو میگیرم امروز < خواستم بدونم من که لایو میرم , فعلا بازی نکنم ؟
یا یخ پروفایل دیگه برای این بازی باز کنم و با اونکی پروفایل هم برم لایو که سیو هم رو نبینه لو برم ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or