Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

دوستان اگه ممکنه بگید که با دیسک boot میشه این بازیو اجرا کنم یا باید 360 رو آپدیت کنم؟
آخرین بازی که اجرا کردم dane's inferno بود.ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوست عزیز بستگی داره بازی ای که شما میخرید وضعیت Wave ـش چطوری باشه. دیگه اکثرا بازی ها رو به Wave 3 تبدیل میکنن و مشکلی از این بابت نیست.
اگه آخرین بازی ای که اجرا کردید DI بوده مشکلی نخواهید داشت.
:biggrin1::biggrin1:
نه دیگه چه خبره!!!!:biggrin1:
خُ شاید یادشون بیفته بینی سم رو درست طراحی نکردن!:دی

دوست عزیز بستگی داره بازی ای که شما میخرید وضعیت Wave ـش چطوری باشه. دیگه اکثرا بازی ها رو به Wave 3 تبدیل میکنن و مشکلی از این بابت نیست.
اگه آخرین بازی ای که اجرا کردید DI بوده مشکلی نخواهید داشت.

اخه یه آپدیت جدید اومده که نیاز نیست دیگه دیسک بوت بذاری.برای این پرسیدم که یه وقت نیاز نباشه چون تازه اومده.بهر حال ممنون

سلام
دوستان من یک جا گیر کردم
اونجایی که میری یک جا بعد 3 تا ادمو میکشی :biggrin1: میری روی یک دوربین دو تا دکترن دارن حرف میزنن یکی زنه یکی مرد :biggrin1: بعد که حرفشون تموم میشه مرده سراغ دستگاه قهوه ساز بعد دیگه هیچی نمیشه معلمو نمیشه باید چی کار کرد:biggrin1:کسی میدونه به ما هم بگه؟
ممنون:love::biggrin1:

سلام
دوستان من یک جا گیر کردم
اونجایی که میری یک جا بعد 3 تا ادمو میکشی :biggrin1: میری روی یک دوربین دو تا دکترن دارن حرف میزنن یکی زنه یکی مرد :biggrin1: بعد که حرفشون تموم میشه مرده سراغ دستگاه قهوه ساز بعد دیگه هیچی نمیشه معلمو نمیشه باید چی کار کرد:biggrin1:کسی میدونه به ما هم بگه؟
ممنون:love::biggrin1:

درود

اونجا باید بازم دوربیو عوض کنی تا به یه صحنه شلوغ میرسی که یه اتفاقی توش میوفته بعد ابجکت بعدی مشخص می شه

درود

اونجا باید بازم دوربیو عوض کنی تا به یه صحنه شلوغ میرسی که یه اتفاقی توش میوفته بعد ابجکت بعدی مشخص می شه
سلام
اخه این که 2 تا محلو بشتر نشون نمیده:biggrin1::biggrin1:یکی اون دوتا یکی هک تونیکه زنه پشت کامپیوتر نشسته:biggrin1:

دوستان نشسته بدوم داشتم بازی میکردم رسیدم به اونجا که:
یارو کت شلوار سفیده دیونه میشه و همین طوری رگ بار میگیره!!همون مرحله ی دوم!گرفتمش و نیرو ها هم اومدن یه یارو هم یه تیر بیهوشی زد بهم و اون یارو هم که قبلا گرفته بودمش با لگد زد تو پوزم!!
بعد یه تصویر اومد که پاهای سم رو نشون میداد که چند نفر دارن میان طرفش...
بعد یهو صفحه سیاه شد،البته سیاه نه که عین اینکه مانیتور خاموشه!توسی رنگ شد و هیچ دکمه ای صدا نمیداد حتی xbox guide!
چیکار کنم؟چیزیش شد کنسول؟

آخرین ویرایش:
دوستان نشسته بدوم داشتم بازی میکردم رسیدم به اونجا که:
یارو کت شلوار سفیده دیونه میشه و همین طوری رگ بار میگیره!!همون مرحله ی دوم!گرفتمش و نیرو ها هم اومدن یه یارو هم یه تیر بیهوشی زد بهم و اون یارو هم که قبلا گرفته بودمش با لگد زد تو پوزم!!
بعد یه تصویر اومد که پاهای سم رو نشون میداد که چند نفر دارن میان طرفش...
بعد یهو صفحه سیاه شد،البته سیاه نه که عین اینکه مانیتور خاموشه!توسی رنگ شد و هیچ دکمه ای صدا نمیداد حتی xbox guide!
چیکار کنم؟چیزیش شد کنسول؟

نمیدونم چیزیش شده یا نه .ولی بعد از اون صحنه که گفتی تاریک میشه دوباره باید پاهای سم رو نشون بده و .............

Last edited by a moderator:
نمیدونم چیزیش شده یا نه .ولی بعد از اون صحنه که گفتی تاریک میشه دوباره باید پاهای سم رو نشون بده و .............
چقدر طول میکشه؟
ن همشکل داشت!آخه xbox guide رو که میزدم هیچی نمیومد!@

Last edited by a moderator:
من بازی رو تموم کردم خوب بود .
چند تا باگ خیلی تابلو داشت نمونش طرف پشت دیوار بود و با Mark & Execute مرد ! رو پله یکی رو Execute کردم پرواز کرد !
اما باز داستانش عالی بود , صدا گذاریش حرف نداشت , گیم پلیش خوب بود , گرافیک به طرز وحشتناکی بعضی جا ها پایین میومد مخصوصا تو عراق که درخت ها مقوا بودن ! من موندم اگه میخواستن پولیش نکنن چی از اب درمیومد
کلا 4 سال نمی ارزید . . . . .
فردا هم بریم لایو ببینم co-opش چه جوریه

به نظر منم گرافیک حتی میشه گفت یه مقدار هم نسبت به DA افت داشته.دلیلش رو نمیدونم
گرافیک در سطح عادیه.نه خیلی بالاست نه پایینه فقط قابل قبوله.
تنها مشکل بازی هم نقصهای گرافیکی هست وگرنه بازی ایراد دیگه ای نداره.واقعا خوش ساخته.

, گرافیک به طرز وحشتناکی بعضی جا ها پایین میومد مخصوصا تو عراق که درخت ها مقوا بودن ! من موندم اگه میخواستن پولیش نکنن چی از اب درمیومد
کلا 4 سال نمی ارزید . . . . .

به نظر منم گرافیک حتی میشه گفت یه مقدار هم نسبت به DA افت داشته.دلیلش رو نمیدونم

گرافیک در سطح عادیه.نه خیلی بالاست نه پایینه فقط قابل قبوله.
تنها مشکل بازی هم نقصهای گرافیکی هست وگرنه بازی ایراد دیگه ای نداره.واقعا خوش ساخته.
دوستان میشه یکی لطفا کامل این بخش گرافیک (تمام نقاط ضعف و قوت ) رو توضیح بده
ممنون

دوستان میشه یکی لطفا کامل این بخش گرافیک (تمام نقاط ضعف و قوت ) رو بگه
ممنون
تکسچرها یکم ضعیفه.صورتها خشک طراحی شده و بعضی جاها واقعا گرافیک خوبه بعضی جاها افت میکنه... .
به نظر من مشکل دیگه ای نداره.
اقا واس لایو هنوز خبری نشده ؟ کی بریم لایو ؟؟ کی پچ میشه ما فول stealth کنیم ؟؟
نسخه گروه STRANGE فول استیلت هست تا اونجایی که میدونم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or